Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 http://www.facebook.com/OlmecaTequilaTurkiye?v=wall&story_fbid=138424679509767&ref=notif Şuradan Ferit Gülcan'ın yorumunu (ilk yorum) beğenin lütfen. Hadi bakın 3 saniyecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 damla'yı beğendim uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ya beni de beğen =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 oyum senin dayıboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yuppi! yaklaşık 24 saat sürem var, hadi pati bi el atın, diğerlerinden neyimiz eksik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 likeladıktan sonra tekrar o grubumsu şeyi kaldırınca profilden, like'ımız kalıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kalıyomuş. likelandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Kötü amaçlı bildir linki vardı, bi an içimden geçti ama beğendim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ahah damlayı da flagledim, ne boka yarıycaksa. neyse bi işe yaramış gibi sırıtarak başka şeylerle uğraşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 damla sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 mashasdhadas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 damla 24 olmuş fake feysbuk açıp kendine o ver abi afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Damla çok gençmiş.bildiğin wonderkid lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi terbiyesiz kız çaldı bildiğin ya. hadi paticik! biz sonuçta windows 7 şeysinin kaderini değiştirmiş bi komüniteyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kendim yazmama rağmen seninkini beğendim aga (tu) sen bunu inciye postla beğensinler hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kiza uyuz oldum, paticik o karinin galibiyetine engel olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Kız mal gibi dostlar demiş, sırf kız olduğundan daha fazla oy almış. Tabi sevgili de şart değil, random hautn da olabilir keşke tuz+limon+karşı cins yazsaymışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sdfg o zaman yaişlı amcaların oyunu alamam dedim de yazarken tuz+limon+sevgili+birkaç dost yazacaktım yazsaymışım keşke kıza bişey kalmayacakmış öf. gidiyor albüm ya. yarın sabah 8e kadar falan sürecek sanırım oylama çünkü diğerlerinde 1 gün sürdü tam. O sebeple arkadaşlarınıza falan bi link atın bişey yapın be istiyorum o albümü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sana verdim oy. ama dostlar olana vermeyi tercih ederdim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 YEA EMEK HIRSIZLARINA PRİM VERMEYİN! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 40 olmuş hatun hadi arkadaşımın accounttan da girip likelayım afsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 elim titredi sana verirken hem dostlar demiş, hemde kız cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi hatun rakip başa belaymış ben bunu gördüm bunu anladım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hahahha hadi iisin ben 2 oy verdim sana :P Bi de şeyi merak ettim. Aynı anda hem seninkini hem de onunkini kaç kişi likelamıştır afgsdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar