aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kilsiz sansli kesim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Yep bence oyle :) Kil abi konu kil yani , bunun guzel yani nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gelme ustume, bizi de allah yaratti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 :) pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kıl mı ? kıl ne arar la insanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 herkes taş herkes tank bu topiclerde ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 BEN INSAN DEGIL MIYIIIIM!!! http://www.youtube.com/watch?v=_44ah_BORl0 en cok ben calisip, en kasli killi adam olucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 numberten said: 1.87 100 kilodan 77'ye düşerken kas kaybı da yaşamış olabilirim. Ramazan ayından sonra iyi çalışıp güzel bir vücut yapcam inş. 1.83'üm bende. 3 sene oldu galiba kikboksa başlayalı ama 1 senedir sakatlık yüzünden gitmedim. ilk başladığımda 90'dım. sonra 76'da sabitledim. dizim yüzünden bırakmak zorunda kaldım sporu. sonra amerikan futbolu oynadım 6 ay kadar. o sırada ne olduysa bir altı kilo daha verdim. üzerine sakatlık beter nüksetti onuda bırakmak durumunda kaldım. 1 sene hiçbir spor yapmadım 60 kiloya düştüm. lisedeyken 65 falandım ben. kas gitti vücuttan şu anda toparlamaya çalışıyorum ama yok yani hocamla konuştum ekim ortası boksa dönecem fakat nasıl toparlanacak bünye bilmiyorum. yırtındım kilo almak için 68 falanım fakat kaybettiğim kasın haddi hesabı yok. kilo almadan kasta toparlanmıyor. kilo vermeyi abartmamak lazım. kolum şu ankinin 3 katıydı bir dönem. ÇIBIK gibi kaldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kanuni abi, saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kemarlos said: 22 ekim 2009'da v.g. ye başladım. boy: 1.71 kilo: 67 (başlangıç) 68 (şuanda) yağ oranı: %19 (başlangıç) %10 (şuanda)TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009 before 6 MAYIS AFTER 12 HAZİRAN dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir 15 TEMMUZ pamping ayrın bugün çektim sırtımı, göğüs falan filan adam gibi çekemedim sora koyarım :D01.02.2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ValhallAwaitsMe said: Selam,balona aldırmayın 7 senedir patide takılmaktayım. Before ve Before-After ile giriş yapayım,olumlu olumsuz yorumlarınız benim için önemli. Resimlerden anlaşılcağı üzere çok uzun bir süre ara verdim onun üstüne yoğun stresli bi 5 ay geçirdim (bi yakınım hastanede yattı 4 ay kadar onun yanında) direk eridim deri-kemik. Sonrasında 3.5 aydır spora devam etmiş bulunuyorum. Bana gelişimim yavaş gibi geliyor belki gözüm alıştığından bilmiyorum antrenörüm dahil bütün çevrem başarılı buldu değişimi,yorum sizlerin. Before ve Before-After Bu herhalde 3 sene öncesi Bunlar 1 sene öncesi Bu 13 Kasım 2010 Bu 1 haftalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 karnı kasmaktan olabilir ama fena kambur duruyosun, bu da gogusleri oldugundan da sonuk gosteriyo. karın ivmelenmesi yeterli, goguse abanmalısın bence az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 foto yok ama olculer kol sag : 42,5 sol kol :41 bel : 87 omuz : 136 gogus : 116 kilo : 93,8 boyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kanuni bu ölçüler kasların sıkı hali dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: karnı kasmaktan olabilir ama fena kambur duruyosun, bu da gogusleri oldugundan da sonuk gosteriyo. karın ivmelenmesi yeterli, goguse abanmalısın bence az daha Evet göğüse ağırlık vermeye başlıcam,haklısın diğer fotolarda göğüs daha belirgin bi ara onlarıda koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kambur duruş için hangi bölgenin üstüne daha çok füşülmesi gerekir? hangi çalışmanın yapılması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 before u after indan daha iyi olan bi tek sen varsin hearlde asdf noldu abdominallere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ValhallAwaitsMe said: Kanuni bu ölçüler kasların sıkı hali dimi ? tabiiki ama zaten kasilan sadece kollar var, gerisi normal durus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: kambur duruş için hangi bölgenin üstüne daha çok füşülmesi gerekir? hangi çalışmanın yapılması gerekir? kambur duruş derken kamburluğu düzeltmekten bahsediyorsun dimi? bel çalışman lazım,omurgayi tutan desteklerin bel erector kasları ama sırt kaslarınında etkisi vardir. Ben bel için şu hareketi kullanıyorum hafif kamburluğum vardı tamamen giderdi. http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/erector/dumbell-stiff-leg-deadlift/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu topikteki herhangi bi insana laf atarsam tob olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 C3nK said: Ben bel için şu hareketi kullanıyorum hafif kamburluğum vardı tamamen giderdi. http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/erector/dumbell-stiff-leg-deadlift/ Videoda eleman dizleri nerdeyse hiç kırmıyor yalnız. Bu şekilde belden çok bacağın arka tarafı çalışıyor (hamstrings). Dizi biraz kırıp kalçaları arkaya itince beli daha iyi çalıştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Esh said: before u after indan daha iyi olan bi tek sen varsin hearlde asdf noldu abdominallere? Bu bana mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mirage said: C3nK said: Ben bel için şu hareketi kullanıyorum hafif kamburluğum vardı tamamen giderdi. http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/erector/dumbell-stiff-leg-deadlift/ Videoda eleman dizleri nerdeyse hiç kırmıyor yalnız. Bu şekilde belden çok bacağın arka tarafı çalışıyor (hamstrings). Dizi biraz kırıp kalçaları arkaya itince beli daha iyi çalıştırıyorsun. deadlift sonuçta bacak hareketi aslında, bacak antremanında yapıyorum ama en çok bele vuruyor, bacakta hiç yanma yokken belde baya çalıştığını hissediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Deadlift Type: Strength Main Muscle Worked: Lower Back Other Muscles: Calves, Forearms, Glutes, Hamstrings, Lats, Middle Back, Quadriceps, Traps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu normal deadlift deil ama, dizleri kirmadan yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar