Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wolas said:

alkolsüz hayat yürümez bak paşalar gibi her hafta sonu litre litre içerim hafta içide günlük 5km koşarım oh miss

mesele alkol içip kafa olmak hoş olmaksa ne kafalar var öyle litre litre kimyasalı vucuduna sokmadan ne hoş olursun . alkolün yüzüne bakmasın =)
Mesaj tarihi:
axedice said:

Çok zaman geçti ya okuyalı. Ama evet noyanda var bi cappadocian pallor mortis görüntüsü.
;

Raynaud fenomeni diye bir olayda var bende kan bir çekiliyor ellerimden kollarımdan böyle tam bir undead olup aslında şu an ölüyüm espirileri yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

tadı için içiyorum bu yüzden litre litre içiyorum . kafası için litre içilmez bayılırsın.
salviadan tut shroma kadar alayınada aşığım

canımsın o zaman (tu)
:)-D
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

eskiden ot içmeli falan postlar silinirdi lan bir an dank etti.
noyan immune gibi, yönetim de daha rahat sanırsam.

polise bile immune'ım hayatımda denetimli serbestliğim bile yok post silmek ne ya facebookta 1.3m marijuana sayfası var.

Marijuana
1,384,789 likes · 566,678 talking about this
Mesaj tarihi:
Wolas said:

dudaklar mavi olmuyorsa saymam :)

diğer açıdan geçmiş olsun.

dudaklarda çok nadir oluyor. teşekkür ederim hiç bir fiziksel engeli ya da rahatsızlığı yok yani geçmesin çok havalı undead style kızlar bayılıyor antin kuntin erkeklere asdfgh
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Black-ice said:

eskiden ot içmeli falan postlar silinirdi lan bir an dank etti.
noyan immune gibi, yönetim de daha rahat sanırsam.

polise bile immune'ım hayatımda denetimli serbestliğim bile yok post silmek ne ya facebookta 1.3m marijuana sayfası var.

Marijuana
1,384,789 likes · 566,678 talking about this

türkiye'de içeriğinde marijuana muhabbeti olan sitelere özendirme bahanesiyle dava açılabiliyor site sahiplerinin başı ağrıyor falan. ekşisözlüğe oldu. buraya da olur. o yüzden dikkat ediliyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

arka sayfada kalmasına kıyamadım asdf . bide ışığı saçma yapmışlar keşke fotoların tamamını alabilsem daha düzgün sırtın gözüktüğünü tercih ederdim.

Noyzura said:

80 kilo oldum ayık olun beyler. gerçi define olmam için 78'e inmem lazım.

foto tam bir ay öncesinin bu esnada
Mesaj tarihi:
before: ortalama 11km/hda 5 dakka koşabiliyorum
after: ortalama 11km/h da 20 dakka koşabiliyorum üstüne yokuş çıkmalı 30 dakka bisiklet vs

baya hammışım beforeda
Mesaj tarihi:
Cheaz said:

sag sol 5 kg agırlık al 15 egimle 10 dakika felan yürümeye calıs

ağırlığa gerek yok eğime geçtim mi bitiyorum direk hehe

eğimde bisikletle çıkmak yine nispeten yapabildiğim bişey ama koşmada çok kötüyüm
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...