axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Çok zaman geçti ya okuyalı. Ama evet noyanda var bi cappadocian pallor mortis görüntüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: alkolsüz hayat yürümez bak paşalar gibi her hafta sonu litre litre içerim hafta içide günlük 5km koşarım oh miss mesele alkol içip kafa olmak hoş olmaksa ne kafalar var öyle litre litre kimyasalı vucuduna sokmadan ne hoş olursun . alkolün yüzüne bakmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tadı için içiyorum bu yüzden litre litre içiyorum . kafası için litre içilmez bayılırsın. salviadan tut shroma kadar alayınada aşığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 axedice said: Çok zaman geçti ya okuyalı. Ama evet noyanda var bi cappadocian pallor mortis görüntüsü.; Raynaud fenomeni diye bir olayda var bende kan bir çekiliyor ellerimden kollarımdan böyle tam bir undead olup aslında şu an ölüyüm espirileri yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: tadı için içiyorum bu yüzden litre litre içiyorum . kafası için litre içilmez bayılırsın. salviadan tut shroma kadar alayınada aşığım canımsın o zaman (tu) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 junkiemisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dudaklar mavi olmuyorsa saymam :) diğer açıdan geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 vg yaparken alkol almaktansa junki olmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 eskiden ot içmeli falan postlar silinirdi lan bir an dank etti. noyan immune gibi, yönetim de daha rahat sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Black-ice said: eskiden ot içmeli falan postlar silinirdi lan bir an dank etti. noyan immune gibi, yönetim de daha rahat sanırsam. polise bile immune'ım hayatımda denetimli serbestliğim bile yok post silmek ne ya facebookta 1.3m marijuana sayfası var. Marijuana 1,384,789 likes · 566,678 talking about this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Wolas said: dudaklar mavi olmuyorsa saymam :) diğer açıdan geçmiş olsun. dudaklarda çok nadir oluyor. teşekkür ederim hiç bir fiziksel engeli ya da rahatsızlığı yok yani geçmesin çok havalı undead style kızlar bayılıyor antin kuntin erkeklere asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: Black-ice said: eskiden ot içmeli falan postlar silinirdi lan bir an dank etti. noyan immune gibi, yönetim de daha rahat sanırsam. polise bile immune'ım hayatımda denetimli serbestliğim bile yok post silmek ne ya facebookta 1.3m marijuana sayfası var. Marijuana 1,384,789 likes · 566,678 talking about this türkiye'de içeriğinde marijuana muhabbeti olan sitelere özendirme bahanesiyle dava açılabiliyor site sahiplerinin başı ağrıyor falan. ekşisözlüğe oldu. buraya da olur. o yüzden dikkat ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 artık dine hakaret etme olaylarına dikkat ediyorlar. neyse konuya geri dönersek birileri foto koysun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 80 kilo oldum ayık olun beyler. gerçi define olmam için 78'e inmem lazım. foto tam bir ay öncesinin bu esnada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kesin zincir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 oha nerden bildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arka sayfada kalmasına kıyamadım asdf . bide ışığı saçma yapmışlar keşke fotoların tamamını alabilsem daha düzgün sırtın gözüktüğünü tercih ederdim. Noyzura said: 80 kilo oldum ayık olun beyler. gerçi define olmam için 78'e inmem lazım. foto tam bir ay öncesinin bu esnada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kac metre bu adam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 186cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 before: ortalama 11km/hda 5 dakka koşabiliyorum after: ortalama 11km/h da 20 dakka koşabiliyorum üstüne yokuş çıkmalı 30 dakka bisiklet vs baya hammışım beforeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çoğu kişi 3dk bile koşamaz. 5dk başlangıç iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sag sol 5 kg agırlık al 15 egimle 10 dakika felan yürümeye calıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 11 değil de 10 daha doğru olurmuş keza 2 dakka 8.5 1 dakka 13.5 şeklinde oluyor koşum o da 10a denk geliyor ortalamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cheaz said: sag sol 5 kg agırlık al 15 egimle 10 dakika felan yürümeye calıs ağırlığa gerek yok eğime geçtim mi bitiyorum direk hehe eğimde bisikletle çıkmak yine nispeten yapabildiğim bişey ama koşmada çok kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar