Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 samaella said: ikinizinde beli kalın, izinizde değilim hıh ! /summon Tili abi yanlarda yaglanma var ama sirt iyi calisilmis. go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 80 kilo benim idealim bunu anladım. Vücudun üstü biraz şişti evdekiler ve elvan bıdılamaya başladı direk, nolcaksın böyle odun gibi oldun falan diye :D aandasjndsfjsdf Yapım kemiklerim falan minyon abi gelmez bana yüksek yapılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Kemarlos said: Killer said: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544143_141170146056098_1768942732_n.jpg ben de böyle olmak istiyorum tavsiye pls kaslar hariç doğuş'a benziyo lan Haha hakkaten dogus la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Perfectionist said: Haziranda koyucaktim ama dursun burda. Hirs yaparim belki :) tahminimce 4-5kg kaldi artik. Sirt pozu biraz flu kusura bakmayin on kamerada anti-shake yok hem kasip hem cekince bu kadar. Ama parcaladim sirti baya. Seksi oldu :D Son 5kg - Bana sans dileyin Nisanin 2. ve 3. Haftasi diyet off. Maintenance yani. Sonra 2 ay hardcore diyette kalacagim. Planim boyle. AL SANA BULKTAN DEFINISYONA GİREN EPIC OLCAK VÜCUT ÖRNEĞİ adam istikrarın ve bilginin eseri mq do i even lift ? asdf BENDE KOYCAM 1 AYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sırt cok güzel olmus perf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Cheaz said: sırt cok güzel olmus perf Eyvallah. Biraz daha yag orani dusurursem iyice guzellesecek gibi hissediyorum. Birde adam gibi makineyle cekebilirsem... neyse kardesime dslr aldik define olunca onunla cekeriz artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kendi kendinize bakıp sexy oldum demeyin erkek adam aynaya bakıp kendini sexy bulmaz ashdjşasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ERKEK OLUN LAN AZCIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Erkek seksi olmaz mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ağdalıyım kaymak gibi damarlı asdkd bağyan arıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yarışma fotolarında poz bilmediğim için çok amele çıkmışım gerçi finallerde güzel pozlar vermiştim ama onların fotosu yok :( çok su vardı vucudumda bide nedense creatine i geç kestiğim için olabilir, bi kaç foto ekliyim yarışma sonrasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 YOLUNDAYIZ REYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 az git tereyağı falan ye , bu ne ya sevişsek hep kas gelir elimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Perfectionist said: hacı güzel olmuş define olunca ama tamamen define olunca bırakamıcan bence diyeti :D şimdiden kolay gelsin eat clen tren hard alıntı yapcam diye öm atmışım sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Her yerin şiş şiş olmuş bişye alerjin var sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Perfectionist said: Erkek seksi olmaz mi simdi? olmaz erkek adam en fazla aynaya bakınca şöle der. Off çok zikiciym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 samaella said: ikinizinde beli kalın, izinizde değilim hıh ! /summon Tili jaeger yargılamış artık resim gelmez yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ilk hal fena komik, 80 kiloden 120 ye cıktıgım zamanlar. ( 1.5 sene öncesinde test prop ve oxan kürü vardı bu haldeyken. sanırım kürdeyken 91 den 99 a cıkmıştım) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/320291_10152085958370714_1505552813_n.jpg sonra max 87 gördüm, geri 100 cıktım, 94 filan derken 101 olmuşum nası oldu onu bende anlamadım. ( küre girmedim bu noktada, supplement sıfır . arada whey içtim kısa bir süre. ventolin, cuts filan kullandım ama 87 ye gelirken) bunu niye belirttim, supplementsiz de oluyor, aşırı bir fark yaratmıyor bence. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526642_10152555224160714_167862962_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hala şişkosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 alttaki resim killer deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ön çapraz yırtık, bacak calısamıyorum doğru düzgün. ameliyattan sonra bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Daglar var iki resim arasinda. Genclesiyor insan zayifladikca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Atci reis, hep ayni esofman altinin farkli renklerini mi giyiyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hacı o eşofmanın 1 rengi, gri olanında 1 yedeği daha var. olmuyordu ki o zamanlar üstüme birşey. şimdi sporda iş görüyo :d totalde 3 rengi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 pembe duvarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar