Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lol olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 topice sadece perfection tili falan post atsa, shitposting azalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben de koyazam. sağdaki eleman ben olmaktayım. göğüs-sırt antrenmanı sonrası. karın hafiften belli olmaya başladı ama bir diyet'e girmem şart, 79 kiloya dayanmışım. kas dolu commentlerinizi bekliyorum, http://i.imgur.com/d4bczAU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 güzel olmussun ama sırta biraz daha agırlık ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kütle nedir bilmeyen yetersiz fitnessfag'lerde yorum yapmasa aradan alakasız yorumlar okumasak olmaz tabi ama idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o futbolcuların body builder kadar kütle yapıp, aynı mobiliteye esnekliğe sahip olmasını mı bekliyorsun gerçekten? yoksa troll mü son 4 sayfadır yazdığın herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sparkcaster said: topice sadece perfection tili falan post atsa, shitposting azalsa Heh sanki bir bu postta sorun :) Dusuncen buysa neden yazdin ki sende :P Deno cok neseli ve guzel gorunuyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 herseyi kendi klasmanına göre degerlendirseniz baslıkta bile yazıyo (her türlü spor icin) adamın amacı kütle degil belki define olmak onuda gayet harika bi sekilde basarmıs , agırlık kaldırmak zorsa diyet de en az onun kadar zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o atarı yanlış başlıkta yapmışım şimdi farkettim fakat tartışma çok anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sparkcaster said: o futbolcuların body builder kadar kütle yapıp, aynı mobiliteye esnekliğe sahip olmasını mı bekliyorsun gerçekten? yoksa troll mü son 4 sayfadır yazdığın herşey ya ben seni akıllı bi adam bilirdim ya şu postla -zilyon int yani FUTBOLCULAR HAYVANİ BODY BUILDING ANTRENMANI YAPMIYOR, O YÜZDEN FAZLA KAS KÜTLESİ KAZANMIYOR anafikrimi nerden nerelere bağladınız helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deno iş yerindeyim inceleyemedim bakıcam eve gidince sdlfs sakalsıza biceps pozu öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-5mhGVy0s83s/TpfHJUgoURI/AAAAAAAAAC8/bFpJBNBEDqc/s320/Hulk_Porto_Muscle_body.jpg şu ne çirkin bi poz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ulan before after'a foto koyuyoruz o bile karambole gidiyor tartismanizdan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kavga hatalı sollamadan @deno beforeunu bilmiyorum tabi ama devam hacı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 beforeu da aynı vitaminsiz bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben de resim koymak istedim sadf Herhangi bir spor salonuna gitmiyorum o yüzden yorumları ona göre yaparsanız sevinirim. Okulum bitsin adam akıllı bir spor salonuna ful vermek istiyorum kendimi, okulla beraber biraz sıkıntı. Özellikle kanatları ve omuzları geliştirmek istiyorum ilerde, çerçevem çok küçük zira,neler önerirsiniz. Ev emeği göz nuru şınav sonrası asjdg http://s18.postimage.org/xvgl3dyi1/IMG196.jpg http://s18.postimage.org/lyoyiwwkp/IMG207.jpg http://s18.postimage.org/nny1qzca1/IMG203.jpg http://s18.postimage.org/vxeij4ve1/IMG208.jpg Evde çekebileceğim en iyi makine bu vardı o an o yüzden pozlar da biraz kötüler ama genel bir yorum için yeterli olur sanırım. Bir de ayna kirliymiş kusura bakmayın asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şınav çekerek yaptım deme de o gögsü spor salonunu eve getirdin herahlde sdfs şınavla öyle dolgun gögüs mü olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Aslında spor salonuna gitmişliğim var 3 ay kadar üniversite 2. sınıftaydım ama pek bir katkısı olmadı gibi, evde şınav olayını kendimi bildim bileli yaparım o yüzden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sparkcaster said: beforeu da aynı vitaminsiz bebe ya bozdurur bozdurur harcarim seni DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 okulla beraber spor sıkıntı demişsin, niye yalan söylüyosun olm. hayvan gibi yapmışın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Boy kilo yumy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 78 boy 73 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Laorx said: okulla beraber spor sıkıntı demişsin, niye yalan söylüyosun olm. hayvan gibi yapmışın işte. Sıkıntı olan kısmı beslenme oluyor benim için, spor salonu okul ev, düzgün beslenemiyorum haliyle spor salonu hiçbir işe yaramıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben de yaziyim mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sırt pozu koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar