barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 taşak geçtim ki. bi kere veririm yani bu vücut içn. ŞEHRAZAT
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Vermeyin olm birbirinize gidin idmaninizi yapin tovbe estagfirullah Killer rotator cuff calistir bundan sonra idmana girerken. Benim 30dk isindigim oluyor. Hic riske atamam valla. Hele omuzla bel en dikkat edilesi.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521401_528415423837842_1847761763_n.jpg ABİM ÖZELDEN BANA ISINMA AT 4 HAREKET BİLİYOM ISINMAYA
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Kablo istasyonunu dirsegin hizasinda ayarla. On kol yere paralel olacak cekerken omuzdan rotasyon yapicaksin. Disardan karnina veya tam tersi. Ayni kol icin bir ice acis bir disa acis iki set yaparsin. Birde scott sehpasini falan iyice yukseltip tek kol omuz presi yaparmis gibi dumbell dik dirsegini sehpaya koy. Dirsekten one dogru 90 derece sekilde kaldirip indir. Cok geri goturme. Orta agirlik 12-15 tekrar daha bir etkili oluyor. Google gorsellerde rotator cuff exercises diye arat bir suru sey cikar. Bana bence her kol icin 3 hareket (3 farkli aci) 2set yeterli geliyor. Sonra girecegim ilk hareket genelde compound oldugundan onu da 3 set kadar piramit isinma ile calisiyorum full rom ile. Mesela bench press giriceksem 40kg 40kg 60kg (bar haric) gibi gibi.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=luoiGpT4PJ8
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Noyzura said: bence iyisin böyle ya fazla abartmana gerek yok ama gerçekten "perfectionist" yani bu kadar mükemmeliyetçi biri olarak yerinde olsam o kadar takviye gıdası almak yerine sabah akşam cardio yapıp o belin etrafındaki can simidini indirirdim dicem ama sanırım senin estetik anlayaşın öyle başarılar diliyorum =) hadi bulking diye bi kavramdan haberin yok eyvallah bilmek zorunda değilsin zaten. kaldı ki bulkinden sonra orayı eritip, taş gibi olacak herifin vucudu ama 1.95-105 kilo ki bunun güzel bir oranı kas, yanyana gelsen komik durursun. artis bi şekilde böyle cevaplar veiryosun bi bok bilmeden fitness-body ile ilgili, sonra ağlayıp gidiyosun topicten tüylü ceketinle. çaktırmadan takviye gıdaya değiniyosun falan. senin vucudunu yapmak için kimsenin takviye gıdaya ihtiyacı yok zaten. senin vucudunu christian bale 1 ay sadece elma yiyerek yaptı, herkeste yapabilir merak etme. antalyada flaan çok var senin gibi karın kası olan apaçi zayıflıktan. ama kimsenin of 6 PACKLERE bak dediğini görmedim. ben çok kaslanmak istemiyom brad pitt kadar olsam yeter tadında takılıyosun. sana anlatmaya çalışan insanlara güzelce böyle ironi falan yaptığını sanarak aklın sıra laf sokuyosun. bruce lee, brad pitt vucudu istiyosunda, lee'nin pittin o vucudunda nasıl bi emek var. senin vucudunla alakası yok. zaten gıda takviyesi almadanda o beslenmenle 3.günü çıkaramazsın o tarz bi antremanın. tekrar söylüyorum zayıf olman hiç sıkıntı değil, ama şu tavrın hakkaten çok itici. perfectede helal olsun, şu itici tavrına rağmen benim onda birim kadar tepki vermemiş adam. ha ben belki seni fazla adam yerine koyup bu cevabı yazdım
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Archangel_ said: @noyzura, tanımam etmem, lütfen de yanlış anlama, agresif cevap verme lütfen, hatta biraz da içten bi şekilde yağ çekeyim; şu topikteki herkese imreniyorum, maymun iştahlılığım yüzünden 2 aydan fazla yapamıyorum çünkü bu işi. AMA; fotoyu görünce arkadaşın dediği bi laf aklıma geldi, "too skinny erkeklerdeki 6,8-pack, şişman kızdaki büyük göğüs gibidir" ben dediydim onu ya
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 karın kası da yokki adamda foto falan koymuş sarkık göğsüyle asdfa
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 lan vücudun nasıl gözüktüğü üzerinden kavga dünyanın en saçma şeyi. bari şu kadar koşuyorum, maksimum şu kadar kaldırabiliyorum şu kadar dayanıklıyım diye kapasite üzerinden çekişin.
Soris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Aslında öyle gözüküyor da arkadaşlar bur da inandığı değerler üzerinden tartışıyor bence. Çünkü cidden kayda değer kas oranı olmadan belirli bir yağ yüzdesine düşen herkesin kasları gözükebilir bunda sorun yok. İstediği herkesle paylaşsın bunda da sorun yok. Tam anlamadım ama Perfect e laf atılmış sanırım millet ona sinirlendi. Ayrıca Perfect zor olanı yapmış kas oranı iyi adamın biraz yağ yaktığında 2 ye 3 e katlar o elemanı.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 moriarty said: artis bi şekilde böyle cevaplar veiryosun bi bok bilmeden fitness-body ile ilgili, sonra ağlayıp gidiyosun topicten tüylü ceketinle. çaktırmadan takviye gıdaya değiniyosun falan. senin vucudunu yapmak için kimsenin takviye gıdaya ihtiyacı yok zaten. senin vucudunu christian bale 1 ay sadece elma yiyerek yaptı, herkeste yapabilir merak etme. Kahve ve ton balığını unutma! Brat Pitt Fight Club'da 70 kilo falanmış zaten. O kadar ince vücutlarda çıplak ya da dar atletle bir şeyler görebiliyosun da t-shirt'ü giydiğinde antreman yaptığın bile belli olmuyor. O yüzden o apache'ler dar şeyler giyip her fırsatta t-shirt'ü kaldırıyor zaten. Brad Pitt de filmin yarısında yarı çıplak geziniyor aynı sebepten.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Soris said: Aslında öyle gözüküyor da arkadaşlar bur da inandığı değerler üzerinden tartışıyor bence. Çünkü cidden kayda değer kas oranı olmadan belirli bir yağ yüzdesine düşen herkesin kasları gözükebilir bunda sorun yok. İstediği herkesle paylaşsın bunda da sorun yok. Tam anlamadım ama Perfect e laf atılmış sanırım millet ona sinirlendi. Ayrıca Perfect zor olanı yapmış kas oranı iyi adamın biraz yağ yaktığında 2 ye 3 e katlar o elemanı. mesele o zaten abi. az cok duzenli calisan iyi kotu beslenen her insan kutle kazaniyor eger tam karakteristik bir ektomorf falan degilse. mesele dusuk yag oraninda hacimli olmak. yoksa %20 yag oraniyla kasliyim demenin olayi olmuyor
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi adam çöp gibi ben de eleman gibiyim, "mnskm kilo alamıyorum, çöp gibiyim! kasım yok!" diye çalışıyorum, kilo almaya, hakikaten kaslanmaya falan uğraşıyorum adam gelip "karnımın altına baktım,eytpek var!" diyor. sdfsdf ya benim yaptığım self-deprecating at it's finest ya da adam çok şişik bi ego sahibi. ki bu durumda 2.seçeneğin olduğunu görüyoruz. boş laf paralıyor işte ya.
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 packleri gectim o gogus anatomisi cok fenaymis hani bb ile falan duzelcek gibi durmuyor
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 herkes born to be a body builder değil reyizim haftaya size güzel bi göğüs fotosu koyim anttan sonra
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben kas yapamayacağımı anladım, yağ oranımı düşürürsem kaslar zaten gözüküyomuş niye kasayım... ^_^ Bu arada bi eleman va salonda adam şişik ama yağ oranı 0.3 heralde lifleri gözükecek neredeyse. Adamın baklavalar şekil olarak gözüküyor çıkık değil de sanki biri kalemle çizmiş aralarını öyle. Ama adamn heryerinden kas fışkırıyor. Anlamadım ne yapmış adam.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 mekik çekmemiştir karın kasları küçük kalmıştır
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 salladım işte bre, adamın lifler damarlar falan gözüüyo şeffaf deri anlamında :D
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Soris said: Aslında öyle gözüküyor da arkadaşlar bur da inandığı değerler üzerinden tartışıyor bence. Çünkü cidden kayda değer kas oranı olmadan belirli bir yağ yüzdesine düşen herkesin kasları gözükebilir bunda sorun yok. İstediği herkesle paylaşsın bunda da sorun yok. Tam anlamadım ama Perfect e laf atılmış sanırım millet ona sinirlendi. Ayrıca Perfect zor olanı yapmış kas oranı iyi adamın biraz yağ yaktığında 2 ye 3 e katlar o elemanı. gerçekten zor olanı yapmış . çok çalışarak sivri patlıcan görünümünden topak patlıcana dönüşmüş neyin kafasındasınız anlamıyorum ;D şu forumda tavsiyelerini ciddiye alabileceğim bir kişi var vucud konusunda o da Jaegerjaquez . geri kalanlar anca laf sokmak için saçmalasın kendisini küçük düşürsün ;D
Soris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Az efendi olun olm dünyanın en iyi vücudunu yapmış olsanız bile biraz efendi olmanız gerek ki öyle bir durumda yok. Hacim 0. Yağ yakıp gelmişsin buraya. O da çok büyük bir başarı bunu takdir ederiz ama üslubun rahatsız edici geliyor forumdakilere. Her şey görüntüyse senin koyduğun foto da pek estetik değil zira göğüs yok bazlama gibi karın kaslarında da bir numara yok yağı düşük olan her kes de o kadar gözükür. Daha olması gereken vücudun 3 de 1 ini yapmışsın kompleks olunca işte onu bile sindiremiyor insan.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ya kasınca göğüslerim parçalanıyorda göğüs fotoğrafı koyayım bi =) bide uslubun rahatsız edici geliyor diyorsun ama her topikte karşılaştığım uslubun farkında değilsin sanırım ;D kompleks sıfır ciddi ciddi abs ile ilgili bir konu açtım ama 36 sayfa uslup epik yani. cidden dosthane tavırlar ile buradayım sadece dışarıya nasıl davrandığınızı farketmenizi istiyorum =)
Öne çıkan mesajlar