Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben full sebze alıyom abi pazardan haftalık 25 tl ye geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sebze lahana var,havuç var, patates var, patlıcan var, domates ve hıyar var. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 o ıspanağı yıkama olayı öldürüyor ,onun toprağını temizleyeceğime iğne yaparım kendime direk damardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben karnabahar brokoli lahana patates soğan sarmısak alıyorum yeter. Daha ne alcaz. Esas para protein ve yağa gidiyo anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 before after foto koysun killer konu apartman teyzemiz, ayşe teyze ile yemek sohbetine dönüyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 adam 50 yasinda supplementsiz zor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth niyetini ve yaklasimini dogru buluyorum ama yeterince bilgin/donanimin olmadigi bir konuda fikir beyan etmeye calisiyorsun. Antin kuntin onlarca supplement var ve inan bende karsiyim coguna. Zararini gectim cunku ise yaramiyor. Ama bazi temel seyler var ve bunlarin etkili oldugu, ise yaradigi, zarari olmadigi bir cok arastirmada gozleniyor. Omega3, creatine ve kaliteli bir multivitamin mineral kompleksi benim kitabimda tepeye oynar. Ama whey izolati (aspartamsiz) oldukca kaliteli, biyolojik degeri yuksek ve pratik bir protein kaynagidir. O yuzden isteyeb alir vakti olab ihtiyaci olmayan olmaz. Yani kas yapan protein diye bisey yok. Kas yapan protein demek kas yapan su demek gibi. Bu tozlar ve ilaclar dedigin anda konuya ne kadar uzak oldugunu anladim.Biraz bu basligi okumani tavsiye ederim. (buraya benim supplement guide i da linkleyin) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Oha. Ardethi ilk defa yanlış bilgi verirken gördüm. (veya yanlış ifade etmiş kendini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bilim konuşmuş siz hala bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yanlis bilgi yok ki, gunluk ihtiyaci dogal yoldan aldiginiz seylerin supplementini almayin diyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dedigim gibi fikir dogru ifade yanlis. Ilaclar tozlar diye lafa baslarsan olmaz yani. Protein tozunu cok yararli ya da zararli bisey gibi gormeye gerek yok. Sadece bir protein kaynagi o kadar. Buarada bence hic biriniz yeterli omega3 ve creatine i dogal yoldan alamazsiniz. (uzun vadede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aquila said: yanlis bilgi yok ki, gunluk ihtiyaci dogal yoldan aldiginiz seylerin supplementini almayin diyo adam. ifade yanlış bence o zaman aquila. türkiyenin yarısı protein tozunu steroidle bir tutuyor. alınca bi anda kaslanıyor millet sanıyor. saçma sapan ilaçlarla bir görünce ben öyle anladım yine açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hic bir zaman dogal yol ile zor hedefler gerceklesmez bunu akliniza sokun once. sifir yagli carbsiz nerden bulacaksiniz proteini , incelmek istiyorsun kalori hesabi yapiyorsun yag oranin su olacak diyorsun boyle hedef koymussun nereden bulacaksin abicim her seferinde bilmemne kadar besin degeri olan nesneleri. bu aletlerin ismi ustunde destekleyici ancak destekledigi seylerin dogada karsiliklari olmasina ragmen yaninda getirdikleride var. ha dersen ben tv kumandasini kullanamiyorum o derece pasif bir insanim o zaman tabiiki o kisiye gerek yok, adam kolayi birakip su icse zaten ooo ben neymisim diyor, uc metre yuruyunce vucudunda dinamizm hissediyor. bu hedefleriniz ve o hedefe uzakliginizla orantili degisen bir sey. hedefim 120 kg dan 100 e bir senede inmek , hic bir seye ihtiyacin yok diet ve yuru, ama hedefin %10 dan %8 yag oranina inmek ve bu esnada kas kutlemi 2 kg arttirmak diyorsan iste o hedef bunlarsiz olmaz hatta dahasida var ismi lazim olmayanlarsiz nah yapariz mumkun degil o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth bodyforumtr den fırlamış gibi postlar atmış lol,bilgisiz ve mahalle dedikoduları bilgileriyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Aci ama gercek serisi. Vol.1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Perfectionist said: Ardeth niyetini ve yaklasimini dogru buluyorum ama yeterince bilgin/donanimin olmadigi bir konuda fikir beyan etmeye calisiyorsun. yok cok bilgim olmadigini kabul ediyorum benim amacim sadece suursuz kullanan insanlarin dikkatini cekmek. ne yaptiginizi biliyorsaniz zaten sorun olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çete gibi saldırdılar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kanuni said: hic bir zaman dogal yol ile zor hedefler gerceklesmez bunu akliniza sokun once. daha uzun surede gerceklesir muhtemelen, 3-4 ayda degilde 3-4 senede. amacin ne oldugu onemli tabi. benim amacim var olan kilomu korumak ya da belki maksimum 5-6 kilo vermek ve onun disinda kaslarimin ve eklemlerimin yaslanmasini yavaslatmak, kas yapmak degil yani. erkeklerin kendini deli gibi kasli yapmak, kadinlarin bel olculerini 55 yapmak zorunda hissetmesi de bence kotu bir durum. dogal olmayan bir noktaya ulasmak istenince tabi ki dogal olmayan yollar da isin icine giriyor. Ben kasli insalar gorunce degil de 60-70 yasinda benim kadar hizli yuruyen kosan insanlar gorunce onlara baya ozeniyorum. Benim hedefim de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ardeth adeta bir emekli öğretmen gibi konuşuyor,durduramıyoruz kişisel fikirler söyleniyorsa bende tutmıyım madem : insanlarıniyi görünmeye çalışmasını kötü bulanları kötü buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 O zaman Ardeth sende bunu yapacan http://www.shapesense.com/fitness-exercise/articles/cardiorespiratory-fitness.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hmm tesekkurler bunu da arastiririm biraz. kas calistirma konusunda ne yapmak lazim az kilo cok sayi yapinca kaslar sitoplasmik sivi ile sisiyor diyor her yer mesela ama bu bana garip geliyor. o zaman yuzuculerin kaslari sismesi gerekiyormus gibi geliyor ama onlarin kaslarindaki fibrillerde artis oluyor benim bildigim kadariyla. ben simdilik ortalama sayida %80 kapasitemde yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Abi anlattim iste orada. Hedefe bagli olay. Kimsenin hedefine karisacak halimiz yok. Ne olmak istiyorsan hersey senin elinde. Konu nerden nereye geldi :) Tek cumleyi degil hepsini alintilasan ayni seyi tartistigimizi gorurdu millet. Usain bolt patates yiyerek kosuyor zaten.. Hedefe bagli hersey. It gibi steroidin dibinde herif, Adamin hedefi mumkun degil dogal yolile ornegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ardeth said: ilaç yanlış olmuş da arkadaş protein tozu kullanmamış supplement haplardan kullanmış sanırım, ilaçlar derken onlara yönelik söyledim. gidin egzersizinizi, vücudunuzun kaldırdığı kadar yapın zamanla kapasitesi artar zaten. illa 2 ayda kas yapcam diye böyle yollara başvurmayın. Ne kadar suredir yapiyorsun bu sporu bilmiyorum tecrube edipte mi soyluyorsun bunlari. Protein tozu veya herhangi bir supplement turevini kullanip 2 ayda hemen sonuc alinmiyor zaten. İnsanlarin bunlari kullanma amaci kisa surede kutle elde edeyim degil. Sadece ihtiyaci oldugu icin kullaniyor. Tabi bilincli kullanicilardan bahsediyorum. Toz kas yapar diye kullanan insanda var. Cok kisa surede sonuc almak isteyen anabolik ilaclar kullaniyor. Onlar cok farkli. Hala supplementlarla ayni kefeye konuyor uzuluyorum. Ardeth said: amac eger saglikli bir hayatsa zaten bir cok maddenin icinde bulundugu besinden ayristirildiginda etkisinin azaldigi kanitlanmis durumda. farkli besin maddeleri birbirleri ile iletisim icersinde gerekli faydalari gosteriyorlar. cok rahat sekilde bulabilecegin bir besini supplement olarak almak neden mantikli biri bana bunu aciklasin. ilk kisimdan birsey cikaramadim pek. Etkisinin azalmasindan kasit nedir mesela? Tavuk yiyince 50 gr kas yaparsin filtre whey alirsan 30 gr kas yaparsin gibi bir etki mi? Eger besin kalitesinden soz edeceksek sunlara bakmamiz lazim; sindirim suresi/kolayligi, sindirilebilen miktar ve icerik en onemlisi. Gidanin lifli olmasi aminoasit turu ve cesidi dikkat ceker ornek olarak. Herhangi bir etkiden ve bu etki artik neyse azalip artmasindan soz edeceksen bunlardan bahsetmen lazim. said: cok rahat sekilde bulabilecegin bir besini supplement olarak almak neden mantikli biri bana bunu aciklasin Vitamin, mineral ihtiyacini karsilamak soyledigin kadar kolay olmuyor. Olsa bile bu istemedigin sebze+meyveleri yemek zorunda birakiyor. Meyvelerden gereksiz yere glikoz fruktoz almak yerine insanlar multivitaminlere yoneliyor hakli ve mantikli olarak. Buna ornek vermek gerekirse bir animal pak in icerigine bakip o degerleri yakalamak icin hangi sebzeden meyveden ne kadar yemen gerektigi falan hesaplayabilirsin. Ki hersey bir yana zaten kimse yesilligi meyveyi tavugu tamamen atin kenara multivitamin var whey var yeter demiyor. Dogal beslenmenin yetmedigi yerde mudahale etmek icin kullanisli. Ben mesela yesillik tuketiminde cok kotuyum. yedigim seyler ton tavuk pirinc makarna. Cok yetersiz kaliyor sadece bunlar. O yuzden mvitamin+mineral destegi aliyorum. Sabahlari yumurtayla ugrasamiyorum her zaman mecburen yulaf+whey+sut le yapiyorum. Kisacasi supplement kullanmak kesinlikle gerekli diye birsey yok. Kullanmadan da gayet yasanir sporda yapilir. Ama tamamende gereksiz degil. Birde su sporu ciddiye alanlara laf atmalar badici misin normal yapin iste herkes gibi tarzi soylemlere ne gerek var abi. sifir supplementla bu sporu yapiyorsam kime ne kahvalti niyetine roid basiyorsam kime ne. Anabolikler milletin bu kadar kotuledigi kadar zararli degil birde. 3-5 tane cahil adam cikip sagdan soldan duyduguyla eczaneye kosturuyor sonuclar husran olunca stroid kotu deniyor. İlk gununden anapolon yutan mı ararsin anabolicleri damara injekte eden mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 di said: Killer tirt ya. Ben onun kadar calissam 2 ayda herkul oluyorum, adam 3 senedir calisiyo tik yok. sfd zzzzzzzzzzz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar