Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 vay demek hem mmorpg hem de böle spor olabiliormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 olmammı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 of ben de yapabilsem spor hiç iradem yok , inanılmaz bi diet iradem var 80-81 kilo idim 2 ay önce şu an 72 ye düştüm düzügn zayıfladım hala da dikkat ediorum yediklerime ama o kadar çok kilo alıp vermekten resmen sarktı her yerim Manboobslarım oldu bi türlü spor yapıp sıkılaştıramiom ne kadar incelmiş olsam da ne etsem bana da yardım edin iş güç derken :/ evde halledemio muyum bu işi illa gym mi lazım hedefim böle kaslı vs olmak deil normal gözükmek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 dambil al, cogu gogus hareketini yap, kol omuz yap, sinav mekik crunch, squad, tricepsler on kol her yeri calistirirsin. dumbell ownz. mumkunse kilosu degisenlerden al nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mortis said: of ben de yapabilsem spor hiç iradem yok , inanılmaz bi diet iradem var 80-81 kilo idim 2 ay önce şu an 72 ye düştüm düzügn zayıfladım hala da dikkat ediorum yediklerime ama o kadar çok kilo alıp vermekten resmen sarktı her yerim Manboobslarım oldu bi türlü spor yapıp sıkılaştıramiom ne kadar incelmiş olsam da ne etsem bana da yardım edin iş güç derken :/ evde halledemio muyum bu işi illa gym mi lazım hedefim böle kaslı vs olmak deil normal gözükmek hehe BIZ ANORMALMIYIZ ? NE YANI JET SKIYEMI BINELIM ? dfsdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Haftada 3-4 gün düzenli olarak 30-45 dakka ayırmaya hazırsan evde de yaparsın. Aksatmayacaksın ve bırakmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 biz senin memelerini seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Şınav, mekik, barfiks birazda şeker, abur cubur tarzı yemekleri kesersen. Sıkılaşmaya başlarsın. Okadar zor bişey değil yani. Kola mola öle şekerli şeylerde içme 1-2 aya toparlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 YANİ HAYATTAN VAZGEÇ! ÖL DAHA İYİ!! SUNTA KEMİR DİYORSUN!! dedim de bende 3seneden fazladır herhalde kola falan içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 olm neyle doyuyorsun sen o dediklerini yemeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 et, çiğ çiğ, erkek yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bizde hep öle.. yakalar, derisini yüzer sonra çiğ çiğ yeriz.. hayvanı kovalarken, avlarken ve silahları bileylerken zaten hep spor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 oha simdi derince dusununce ayarli bir dambil ile evde yapilamayacak vucut bolgesi nerde ise yok gibi. birde asilacak bir yer bulursan kanat da calisabilirsin yani o derece. back : 1 One-Arm Dumbbell Row (4 set ) 2 Bent-Arm dumbbell Pullover (2 set ) 3 Pullups (4 set) 4 Gironda Sternum Chins (4 set) legs : 1 Standing Calf Raises (3 set ) 2 squad triceps : 1 Bench Dips (4 set) 2 Seated Triceps Press #1 (4 set) 3 Tricep Dumbbell Kickback (4 set) chest : 1 Dumbbell Bench Press (4 set) 2 Incline Dumbbell Press (4 set) 3 Decline Dumbbell Bench Press (4 set) 4 Dumbbell Flyes (4 set) 5 dumbbell pullover biceps : 1 Seated Dumbbell Curl (4 set) 2 Super 21 (3 set) 3 dize kol dayamali curl :) shoulders : 1 Seated Dumbbell Press (4 set) 2 Seated Side Lateral Raise (4 set) 3 Front Dumbbell Raise (4set) 4 Push-Ups With Feet Elevated (4 set) abs : crunch 3x30 mekik 3x30 laying leg raise 3x15 oblikler icin herhangi bir hareket 3x15 stomach vacuum 3x45 saniye hanging leg raise 3x15 air bike 3x30 alternate heel touchers 3x30-45 saniye scissor kick 3x30-45 saniye birde su calismayi yap yukardaki listeyi gunlere bol, 6 ay sonra bana bolulu hasandan kazan dibi ismarlarsin turkiyeye gelirsem eger :) gunde 1 veya 1,5 saat su programi uygula, bolerek, zaten diyette sorunun yok ise , nefis. neler lazim sana : kapiya asilmani saglayan bir aparat var kanat calisman icin ayarli agirliklar takilabilen bir dumbell. birde 3-4 cm kalinliginda sandalye ya da yataga dayayabilecegin 40-50 cm genisliginde 120-150 cm lik bir tahta parcasi. bununla incline decline bench hazirlarsin kendine, ne de olsa agir calismayacaksin. linkten soldaki bolumdeki yerden tum vucut bolgelerini sec, ardindan sadece dumbbeli sec ve 100 adet hareketi ogren. http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/1/muscle/chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sparkcaster said: olm neyle doyuyorsun sen o dediklerini yemeyince haşlama tavuk, ızgara tavuk, ızgara et, tussuz yağsız pilav, haşlama kepekli makarna, su, ayran, meyve, fındık, badem, ceviz, peynir, süt falan filan. abur cubur, şeker, kola, meşrubat hiç bişi yok. Böle hayat daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benimkini unuttun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bide orcununki, ama benimki et ve protein bakımından daha zengin. Tam orçunluk. edit : Ve pek tabi DERMANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ellerien sağlık ama isimlerden hareketlerin bazılarını çıkarabiliorum ehuhueu @helcar: abur cuburu, şekeri, kolayı vs hepsini kestim zatne öle 8-9kilo verdim hala da devam ediyorum aynı şekilde ama ne kadar kilo vermiş olsam da sıkılaşmio sırf kilo vererek vücudum haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yağsız tussuz pilav ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 @ Spark ; Kısaca lapa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 retorik bi soruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mortis said: ellerien sağlık ama isimlerden hareketlerin bazılarını çıkarabiliorum ehuhueu @helcar: abur cuburu, şekeri, kolayı vs hepsini kestim zatne öle 8-9kilo verdim hala da devam ediyorum aynı şekilde ama ne kadar kilo vermiş olsam da sıkılaşmio sırf kilo vererek vücudum haliyle en altta bir link var oradan alinma tum hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 @ Mortis Zaten işte onları kestinmi vucut rahatlicak, egzersiz de yaptınmı vücut kaslanmaya başlicak yavaştan. O zamanda işte sıkılaşıcak ama devamlı çalışmak lazım onun için. Farklı bir motivasyon ve inanmak gerek bu sporu yapmak için. Sevmeden yapılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tamamdır zorlicam o zaman! bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kanuni o nası bir evolve yah? helcarexe de baya insan degil mis dur ben de bugn bi before fotosu cekiyim after fotosu yapıyım 6 ay a :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar