Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Tyrion said:

Mslf. bende bu sixpack olayını anlamıyorum. Bence sixpack pastadaki şantinin üzerine çilek koymak gibi bişey. Nedense çoğu insan önce sixpackları cıkarmak içn yırtınıyor. E güzel insan nerden göğüs,omuz,biceps,tricepsler vs.vs. He bruce lee type diyorsan olayım, sorun yokta. Build olmaya sixpackler gitcek diye çekinmek gereksiz bence. Tabi kişisel fikrim bu. Zevk/renk meselesi bunlar sonucta..

Ayni kafadayim. Six pack olmasin, bel ince karin duz olsun sadece yeter ama kollar omuzlar gogusler dana gibi olsun her turlu tercih ederim. Yemisim abdominalleri :) hos, abdominalleri cikarmak icin kicimi yirtiyorum ama genel olarak gorusum bu aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

bulkta suratım da çirkinleşiyo, o olmasa six pack şart değil her zaman. bi de artık çok fazla built olasım yok. memnun sayılırım halimden, bacak hariç. son hedefim şöyle bi sırtım olsun:
http://www.bodybuilding.com/fun/images/2012/byrnes1985-3.jpg

Steroidsiz biraz zor böyle sırt biliyorsun di mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

İmkansız olan sırt zaten çirkin ve yapılabilitesi adı üstünde mükemmel genetik + on yıllarca hayvani dozajlarda steroid kullanmak gerekiyor ki proflar aralıksız kullanır.
Ama ondan önceki sırt roidlerle nispeten ulaşılabilir ve gayet net bir sırt.
Yinede forever fitness-bodyfitness, body girdimi işin içine estetik gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...