samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 o adamın bi sorunu olsa sırttan ameliyat gerekse zorlanırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Tyrion said: Mslf. bende bu sixpack olayını anlamıyorum. Bence sixpack pastadaki şantinin üzerine çilek koymak gibi bişey. Nedense çoğu insan önce sixpackları cıkarmak içn yırtınıyor. E güzel insan nerden göğüs,omuz,biceps,tricepsler vs.vs. He bruce lee type diyorsan olayım, sorun yokta. Build olmaya sixpackler gitcek diye çekinmek gereksiz bence. Tabi kişisel fikrim bu. Zevk/renk meselesi bunlar sonucta.. Ayni kafadayim. Six pack olmasin, bel ince karin duz olsun sadece yeter ama kollar omuzlar gogusler dana gibi olsun her turlu tercih ederim. Yemisim abdominalleri :) hos, abdominalleri cikarmak icin kicimi yirtiyorum ama genel olarak gorusum bu aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kediler ciğerler :D Abdominal çıkartıp her araya koyacan zeytini, sonra yedirecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tiLi said: bulkta suratım da çirkinleşiyo, o olmasa six pack şart değil her zaman. bi de artık çok fazla built olasım yok. memnun sayılırım halimden, bacak hariç. son hedefim şöyle bi sırtım olsun: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2012/byrnes1985-3.jpg Steroidsiz biraz zor böyle sırt biliyorsun di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tiLi ufakken roid kazanına düştü, o yüzden ona yok roid moid `,-) Abinin sırtı kale kapısı maşallah, ama roidsiz de yapılır sağlam sabır ökküss gibi yimeynen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 zor ama yapılabilir. deniycem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yapılır o ısrt ya roidsiz. anatom,iye bağlı biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Kanuni said: Ikiside ayni gibi sanki ne fark var ? Deli gibi yedim genede korudummu olay. fddg şevk kırıcı konuşmalar yapmayalım cxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sayfanin basina bak be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Killer said: yapılır o ısrt ya roidsiz. anatom,iye bağlı biraz ama Dostum biraz yavaş yap o sırtı clean olarak, çok cidddi bir kütle var o sırtta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yavaş yaparsanız saçınız başınız bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 TeddyLop said: Killer said: yapılır o ısrt ya roidsiz. anatom,iye bağlı biraz ama Dostum biraz yavaş yap o sırtı clean olarak, çok cidddi bir kütle var o sırtta. ya agam yaparız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Tamam yaparsınız paşam kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kanuni de beni hiç sevmiyor sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Tanimiyorum etmiyorum neden sevmiyim cicegim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ya nötr de değil - yani. tanımadığın biri nötr olur fdgd. eski üye olduğum için +1 bekliyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 o sirt roidli falan yapilabilirde, roidle bile imkansiz olan sirt su :) sirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Alla alla neden sevmiyim yahu. Kotulugunumu gordum gorsem ne olur forumda. +100 sana :) Ne diyecegimi bilemedim, bulusup seviselim istersen.. Ohom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 badicilerde oyle sey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Eyvah.. Sevismeli cümleler kurulmaya başlanmis. Roidi kısalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 BADİ POWER!!!!! kanuni eyv phil heathe gittim ben bu arada çok iyid lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Beyler pct leri duzgun yapalim, yanlis yone hallenmeler oluyor baslikta, aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Zaten forumun adı paticik.. Amannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 öyle sırtım olacağına hiç olmasın daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 İmkansız olan sırt zaten çirkin ve yapılabilitesi adı üstünde mükemmel genetik + on yıllarca hayvani dozajlarda steroid kullanmak gerekiyor ki proflar aralıksız kullanır. Ama ondan önceki sırt roidlerle nispeten ulaşılabilir ve gayet net bir sırt. Yinede forever fitness-bodyfitness, body girdimi işin içine estetik gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar