synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 farklı agırlık mı calısıyosun? bana asla diye tembihlemişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 C3nK said: Bende normal ayaktayken her daim kamburdum abartı sayılmayacak durumda ama rahatsızlık veriyodu, bazende hafif boyun ağrısı yapıyodu kamburluğu tam unutmuşken hatirlatiyodu :D googlede aramiştim ilk ne gibi açma esnetme hareketleri yaparım filan diye sonra bunu buldum 4 aydir filan antremanımda yapıyorum, şuan sopa yutmuş gibiyim :D yannız cenk benm eğiklik boynun hemen alt tarafından. o hareketse bel tarafını geliştiriyo. boyun tarafındaki eğikliği nasıl düzeltiyo? ben annamadım teorik olarak. hatta spor salonundaki hocama hareketi gösterdim o hareketle olmaz, kürek çekme hareketiyle düzelir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 synthesizer said: farklı agırlık mı calısıyosun? bana asla diye tembihlemişlerdi :D yoo normal ama zaten biri digerinden guclu olmak zorunda yillar boyunca her seyi sagla tasi sagla hallet normal yani bir tarafin digerinden farkli olmasi ama simdi aradaki fark kapaniyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok farkın kapanmasından dolayı diyorum zaten, bayagi bi hızlanmıs aradaki farkın azalması da, degisik bi calismaya mi basladin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Şu topiği görüp sigarayı bırakıp spora başlama kararı veren kaçıncı patiyim merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok ayni calisiyorum 6 ay oldu ama ya daha hala bayagi fark var ikisi arasinda. olcu olarak yaklasik gibi dursada gercekte daha bir farklilar. cokda onemli degil aslinda ama iste.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi aklıma lady in water daki reggie geldi asdf http://2.bp.blogspot.com/_MFslwcqLKIE/TAAKKWwiL0I/AAAAAAAACmM/3rWO4UTkiTo/s400/ladyinthewaterpubm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hahahahha o ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Deathblade said: Şu topiği görüp sigarayı bırakıp spora başlama kararı veren kaçıncı patiyim merak ettim böyle bi motivasyon sağladıysak ne mutlu lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Esh said: Black-ice said: skolyoz benim doğuştan düzeleceğini sanmıyorum. onun da ameliyatı var ama başarılı olamayabiliyormuş sanırsam. ya kiz arkada$imda da cikti skolyoz. aga ne sikko bi$i bu ya. bu neymiş die araştırdım, araştırmaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hep yamuk foto çektirmekten oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Dragonmax said: C3nK said: Bende normal ayaktayken her daim kamburdum abartı sayılmayacak durumda ama rahatsızlık veriyodu, bazende hafif boyun ağrısı yapıyodu kamburluğu tam unutmuşken hatirlatiyodu :D googlede aramiştim ilk ne gibi açma esnetme hareketleri yaparım filan diye sonra bunu buldum 4 aydir filan antremanımda yapıyorum, şuan sopa yutmuş gibiyim :D yannız cenk benm eğiklik boynun hemen alt tarafından. o hareketse bel tarafını geliştiriyo. boyun tarafındaki eğikliği nasıl düzeltiyo? ben annamadım teorik olarak. hatta spor salonundaki hocama hareketi gösterdim o hareketle olmaz, kürek çekme hareketiyle düzelir dedi. omurganin normalinde zaten belli bi açı eğim vardır, dimdik deildir omurga.Bel kasları kuvvetsizse beldeki omurgaların eğimi azalıyor, boyun öne doğru eğim alıyor. Kambur insanin boynu önde oluyor zaten benimde o durumdaydı. edit:http://www.omurga.org/egzersizler.html zaman buldukca bu hareketleride yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hay sokayım skolyozuna... daha dün bu topici okudum. sabah kız arkadaşım aradı ve belinin çok ağırdığını,onda da skolyoz oldugunu söyledi. tesadüfe bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bende eşşek bi bel agrısı var kesin skolyoz o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hazır ağrılardan laf açılmışken, mekik çekerken boynum ağrıyor bir süre sonra abi normal o iş diyenler elime mum diksin. çirkin espriler de yapılabilir mum dikmek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Deathblade said: Şu topiği görüp sigarayı bırakıp spora başlama kararı veren kaçıncı patiyim merak ettim okadar spor yapıyorum, ağır antreman vs. ama sigarayı hala ve ne yazıkki bırakamadım. spor salonuna ağzımda sigara ile gidiyorum. antreman sonrası soyunma odasında gainer çakıp dışarı çıkınca da çakmağı çakıyorum :/ of çoküzülüyorum kendime, bırakamıyorum bir türlü. hatta daha acı bişi sölim, bazı sabahlar boğazımdan kan geliyo.. ve ben hala bırakamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Raincloud said: hazır ağrılardan laf açılmışken, mekik çekerken boynum ağrıyor bir süre sonra abi normal o iş diyenler elime mum diksin. çirkin espriler de yapılabilir mum dikmek üzerine mekik cekerken ellerini sakin boynunun arkasinda birlestirme, ellerin ya gogsunde ya yanlarda ya da alninin iki yaninda deger degmez pozisyonda olsun, en buyuk hatalardan birisi mekigi elleri ensede birlestirip kol gucunude birlestirip cekmede. eger boyle yapiyorsan agri bundandir yok dediklerim gibi yapiyorsan boynunu dik tutmaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok eller yanda çekiyorum boynumun arkasına koymuyorum =) zaten 30da ufak ufak 40 ve 50 de daha belirgin oluyor. 50x3 yapıyorum ve kısa bir süre sonra da geçiyor, daha cok böyle yorulmuş boynum çalışmış sanki gibi bir ağrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 23.12.2010 Göğüs - 95 Omuz - 105 Kol - Sol 32 Sağ 34 Bel 85 Bacak 55 Kalf 38 04.02.2011 Göğüs - 96 Omuz 116 Kol - Sol 33 Sağ 33 Bel - 85 Bacak - 55 Kalf - 38 1 full omuza gitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bacağa ağırlık ver. bacak çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 O cok iyi biliyo bacaklarin önemini :D mrk etme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya benm hoca da bacak bacak beynimi yedi. bacak niye bu denli önemliki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bacak çalışmazsan karikatürden fırlama bi elemana dönüşme riskini geçersek, bacaklar en büyük ve en çabuk geliştirilebilen kas grubu olduğu için bacak çalışmak büyüme hormonu salgısını arttırıyor ve tüm vücudunun gelişimini etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Şöyle söyliyebilirim bacak ve sırt önemli çünkü en çok kas bu bölgelerde var ve bu kasları çalıştırdıkça vücutun hormon salgılıyor (biceps calısırkende yapar bunu ama daha az) buda genel olarak gelişmeni etkiliyor. Bide şöyle birşey var kolun 40 cm bacakların 35cm olunca görüntü kirliliği oluyor resmen omuzlar geniş göğüsler ckmıs ama çırpı bacaklar :P Ama asıl önemli olan ilk yazdıklarım. + Marveloth hehe :) Benim şaşırdığım hiçbir bölgede gelişme yokken omuzlarımda 11cm lik gelişme olması neyi yanlış yapıyorum kollar göğüs gelişmiyor (gerçi görenler geliştiğini söylüyor ama) Bende aynaya baktığımda göğüste daha bir şekillenme ve toplanma görüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar