Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Merhab arkadaşlar... Sonunda arşivimdeki resimleri bir Host bulduktan sonra yayınlama şansımı buldum Ilk resim Nebula'dan Cyric Councelor RObe u Jhelom Arena da Unutur.. ve Prawler onu hemen alır ve giyer Bu unutulmaz anı görüntülemekten mutludur... Sonra gelir Dela robe u alır İkinci resimse Gene Nebula'dan Bu sefer SLayer GM Tamer (ultra beyinli ve charını silen arkadaş) Millet kıskanınca benim Mare ımı Slaygitti Olayı yerine inceletti... Üçüncü resimse UltraTV den Sponsa güvenerek oynadığımız sonra da batan sharddan Bi sonrakinde ise Inferno Beni Jaile atmi$ti Bi anda bi baktım Inferno olmuşum Control çekmiş bana meğerse.. :-) Burdaysa Nebula da Mezardayız 3 kişi 1 adam iskelet öldürmüş Diğeriyse beleşçi Lootlamış Tabii küfür etmiş arkadaş Parasını aldığı için ehe (Klasik) :-) Hostu buldum ya tamam Devamı gelecek... Hayatın Tadı... Tadını çıkar Coca-ColaHayatın Tadı Burada[ Bu mesaj BlackRose tarafından on 2001-09-04 12:42 tarihinde editlenmiştir. ] İnferno resmi için son deneme[ Bu mesaj _Prawler_ tarafından on 2001-09-04 12:59 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 çıkmamış resimler off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Resimler gözkükmüor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 /resimler'den önce /files olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 gorunuyo yaw..:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Bu arada homestead i sadece files icin kullan sakin sayfa yapma orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Yok ya ne sayfası berbat bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 inferno resmi çıkmamakta inat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Resmin uzantisina bak. Buyuk kucuk harf farki olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 çıkmıyo Sorun var herhalde.. Neyse bunnarla idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Bi de ben denim Warning: Too many connections in /usr/local/apache/www/ultimatr/forum/html/mainfile.php on line 4 Unable to select database[ Bu mesaj BlackRose tarafından on 2001-09-04 13:11 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Ahaha oldu Sağol Sensei... up :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Up layalım da yroum da yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Fizban Damlamadı hala foruma hayret birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChristopherVasse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 couns robe cok yakısmıs praw ee kıme yakısmas :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2001 beyler bi şunnara bakın ben editledim bizim sınıftaki bi inek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 Lem sensei sen tfc deki sensei misin yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 said: 2001-09-05 03:41 tarihinde, Cako yazmış: Lem sensei sen tfc deki sensei misin yoksam ta kendisi, s3=TRK= idi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2001 Evet cako benim. Burada TF oynayamayinca Ultimaya sardim. Birakamadim. Bu arada TF de nWo yum. Ayrintili bilgi icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2001 ehehahae sla cheking out :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 EY BİN ATLI ÇOCUKLAR KADAR ŞEN MİYDİK?itinayla her yerde maden kazılıp,diğer baba madencilerle yada Leydilerle(!!!!) tanışılır ;) (bkz: Bizde yaşamıştık bir zamanlar)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Orda dur mumi efendi! Maden kazmayı ustasına bırakıcaksın =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 off mumi nerden koydun şu resmi çok özledim o serverı :( bu arada benim de orda olmam gerekiyordu ama niye yokum?[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 benimde olmam lazımdı güzeldi orası[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 blackice +1 böhüğhühü[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar