arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 interperez said: Cd uzayınca evet en fazla birer kez kullanabiliyosun ona katılıyorum.Cast time'da demek istediğim dok/wp group heal 1.5 sn'yse eger bu direk 3 sn yeye çıkıyo bu gecikme sonucu wp/doka focuslanmışlarsa wp/dok direk yerde zaten.Normalde dok/wp 3 sn'de 4-4.5k hp group heal spamlıyabilecekken bu yarıya düşüyo.Bunu zaman dilimine vurursan aynı etki yapıyo gibi geliyor bana.Örnek; 1 dk içinde 30 sn mara bunu kuulanıyo.30 snde dok/wp nin potansiyeli yarıya iniyo.Birde attığı healde hedefini bulamadan hedefi yatıo.Sonuçta hpsi %50 olan bw healer light armor class 3 sn dayanamaz.Ayrıyeten işte melelerin cast time ları filanda uzuyo neyse o konuya girersek olasılık problemi çözeriz burda:DBirde bu charlar full heal calısmıyo cure debuff vs...Ama hot konusunda haklısın hota ne kadar cast ekleyebilirsin ki.Orda cooldown avantajlı.Ama bi hotta end game de hayat kurtarmıyo tank hariç. Marauder'in o skilline tam olarak melee denemez.(azından bişi çıkarıyo zaten asdfa)Bad gas'den daha geniş alana atıyo ondan eminim ikisinide kullandım.İkiside önündeki 180 derecelik yaya atıyo işte maranınki 40 bad gas 30feet. (dok/wp nin casti 1.5 sn diye hatırlıyorum yanlış olabilir oda) Abi bak direk matematiğini yapıyorum: 1 saniye cast, 1.5 saniye cd. Bu durumda 5 saniyede 3 tane group heal cast. 1.5k non crit, 2k+ crit. Marauder geldi, oldu 1.5 saniye cast ama cooldown var zaten yine 1.5, birebir aynı hesap yani. Öte yandan Bad Gas yerse 5 saniyede sadece 1 group heal atabiliyor. Zaten çoğu durumda tyrant nötralize edeceği için her halikarda Bad Gas üstün. Cure/debuff diye birşey yok. Bunların geçtiği yer warband combatı. Orada ne cleanse'e ne de başka birşeye global cooldown ayıramazsın, party yatar. Snare/buffing/hotting ne yapacaksan taraflar birbirine inmeden yapmak zorundasın. İstisnası cleansing power ve öyle nadir birşey ki ele aldığımıza değmez. HoT crit 850+, 3 saniyede bir tickliyor yani 300HPS diyelim. Dediğin gibi mitigation sağlam değilse fark yarattıramaz. Zaten diyorum g.heal dışında birşey mümkün değil ama Bad Gas yemişsen elin mahküm. Marauder'ın skill uzaktan vuruyor ama melee. Melee defanslarını kontrol ediyor. Block/Parry. Bu bir dezavantaj. 10 feet avantajı ise cidden güzel birşey ama bombing gibi oyuncuların birbirinin üzerinde stack olmaya çalıştığı taktikler bu kadar yaygınken tercih meselesi olmaz. Marl0_on said: phugradgash Yazdım kenara :) Class ne choppa mı?
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ehuhe evet choppa, gelecek patche kadar takılıcam bakalım.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ufak tefek birşeyler var mainin için ama çok meeeh. Bu arada nedir bu Mythic serverlarının hali. Hep böyle olacaksa yandık.
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ahah abi ben sana vuruyor muyum ya:)
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 arcane said: Marauder geldi, oldu 1.5 saniye cast ama cooldown var zaten yine 1.5, birebir aynı hesap yani. Öte yandan Bad Gas yerse 5 saniyede sadece 1 group heal atabiliyor. HoT crit 850+, 3 saniyede bir tickliyor yani 300HPS diyelim. Dediğin gibi mitigation sağlam değilse fark yarattıramaz. Marauder'ın skill uzaktan vuruyor ama melee. Melee defanslarını kontrol ediyor. Block/Parry. 1 si için;5 saniyede 3 group heal atabiliyor tamam da, Bad gas 1 dk 'da 20 sn aktif tutuyosun marauderin debuffı 1dk'nın içinde 30 sn aktif oluyor. (10 saniyeyide tacticle 15 sn'ye çıkarıyosun ) oldu sana 45sn. 2.si için hemfikirim zaten. 3.sü için valla mele ability gibi görünüyorsa ciddi bir bug var demektir.Hiç daha block/parry yediğini görmedim yada çok şanslıyım.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Marauder'ınki Tyrant procdan etkilendiği için çoğu zaman işlevsiz. Bad Gas'i ise ancak Whispering Wind speclemiş SM falan counterlar. Cooldown duration manasız zira o kadar uzun combat yok. Önemli olan rakibi ne ölçüde oyundan düşürdüğü. Cooldown arttırmak > cast time arttırmak. Melee ability gibi görünmüyor, melee ability. Yani ismi gibi ağzından mı çıkıyor mouth of tzeentch hiç dikkat etmedim ama öyleyse bile melee check, defendable.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yok tentaclelar ağız gibi o ordaki mouth of tzeentch. masa üstündede var aynı siimli büyü, chosen championın kafa atmasıyla sonuclanan.
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 trialde ben grafiklere ve atmosfer eksikliğine dayanamadan bıraktım valla
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 düşük level mekanları felan biraz dandik. yanıltıcı olmasın, hd bi t4 videosu felan izleyin.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 block, disrupt edilebilir olmalı evet.
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yahu warhammer'ın grafikleri kötü değil. stili farklı. ben hastası olmuştum. kalelerin ve karekterlerin. bir tek animasyonlarında sorun var o da sanırım performansla ilgili bir olay. yani tabii ki daha iyi olabilir ama karekterine o minyatür havasını katabiliyorsun trofilerle falan, ama şey cok garip t2 deki sade güzel zırhları t4'de olmaması.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 war'ın grafikleri kötü değil. ama biraz ilerinde kalan bi karakter varsa onun animasyonları rezalet işte :D
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 shader optimizasyon mudur nedir ondaki işareti kaldırmayı deneyin. Uzaklaşan şeylerden, kalite düşürerek fps arttırmaya çalışmaz oyun.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 pc'niz orvr'yi kaldıracak kadar iyiyse animasyonları adam edebiliyorsunuz gayet, total war'daki uzaktaki askerleri sprite'a çevirme gibi sistem.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Animasyonlar gayet kötü ama aynı zamanda performans dostu. Tabii bu oldukça pozitif bir yaklaşım çünkü o sprite'a dönen animasyonlar cidden uyuz edici. Atmosfere katılmıyorum. Tamam renkler biraz soluk, müzik sayısı da fazla değil ama genel olarak gayet güzel, özellikle class conceptleri ve mimari. youtube'dan izleyip genel bir fikir edinebilirsiniz. Tabii izledikleriniz pvp yapılan yerler olsun zira quest/pq yerleri pek süperdir ama neredeyse hiç yolunuz düşmez.
Öne çıkan mesajlar