trix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 lk dungeonları hariç tüm dungeonları fury olarak tanklıyorum, 80'de bile. gear ilevel 251-264 arası olunca çok sürmüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi 17. leveldayım, bi grupla dm'ye girdim, tankın dünyadan haberi yok yanından elite geçiyo healera saldırmaya, umrunda değil falan. Ben aldım tanklığı. Healer ve bi dps direk gruptan çıkıp grup dağılana kadar 32 tane revenge atmışım, bunlardan 4'ü parry, 3'ü dodge, 2'si block, biri de miss. Oran olarak %13 parry %10 dodge, %6 block, %3 miss. Bu ne ya bu levelda expertise mi stacklicem? %30'u vurmamış attıklarımın Edit: Ki expertise falan yok bu levelda, human racialı var güya 3 expertise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 silah skilin düşüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hüseyin ne arar la dancında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Yok silah skilli maxtı o level için. Neyse 18 olunca baya rahatladım. Heralde levelım düşük kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 67 levelde piskopatlık yapıp shattered halls ve mechanar yaptırdım random bekleyenlere warriorla. muhteşem zevkliydi. o sh'nin hc'si icc'nin ilk 4 bosstan zordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Char lvl 40 oldu, ismi de bihter. Herseye acigim. Imba tankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tank gibi kadındı rahmetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Zarif said: 67 levelde piskopatlık yapıp shattered halls ve mechanar yaptırdım random bekleyenlere warriorla. muhteşem zevkliydi. o sh'nin hc'si icc'nin ilk 4 bosstan zordu galiba. mortal strike vuran 6 gladyatör orc ve heallamaktan parmaklarına kramp giren healerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 derFremdeSohn said: Char lvl 40 oldu, ismi de bihter. Herseye acigim. bu işin sonu pek iyi bitmiyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Saeros said: Zarif said: 67 levelde piskopatlık yapıp shattered halls ve mechanar yaptırdım random bekleyenlere warriorla. muhteşem zevkliydi. o sh'nin hc'si icc'nin ilk 4 bosstan zordu galiba. mortal strike vuran 6 gladyatör orc ve heallamaktan parmaklarına kramp giren healerlar şimdiye göre tbc hakketen çok zordu yav. heroiclerde falan t6 lar varsa millette anca cc'siz falan pull yapılabilirdi. wotlk ilk çıktığı gün bile hc lerde cc falan yapılmıyordu. biraz bosslar çok vuruyordu işte. vanilla ile wotlk arasında güzel yerde duruyor tbc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olm tbc yi de salla da shadowcraft set için strat scholo farmladığım günler aklıma geldi. efsaneydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hayır tbcyi sallama, çünkü bilimum set için strat scholo farmlanan günler efsane değil efsane sıkıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 tbc de zul aman ve ssc'nin bi kısmı haricinde hiç zevk almadım pve anlamında. bt falan görmedim ama bu oyun için şu an edilen sitemlerin çoğu oyunun basit olmasından dolayı. yeterli oyuncu farkını yaratıp ego tatmini sağlatamıyor oyun ve rage yapıyor herkes. sıkıcıydı belki strat scholo ama o zaman noliferlığın hakkını verip ego tatmini sağlanbiliyodu. şimdi o yok. mmorpg dediğin de sıkıcı olmalı zaten. orgrimarrdan raidlere, bg lere arenaya her halta gidiliyosa o rpg de bi sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ultimanın çizgisini yakalayamadılar -.- mesela bu gün olsa ben gene ultima oynarım sıkılmam. (ama AoS ya da second age) wowda herkes aynı herşşey aynı herşey tek düze tek sistem. insanlar zaten gerçek hayattan ve gerçeklikten kopmak için oynuyolar bu yonu. kendi kahramanlarını canlandırmak istiyolar vs. blizz öle bişi yapıoki, en sonunda herkes aynı seviyeye ve aynı şekle giriyo. en iyi dps için x/x/x talent yapcan, en baba gear tier bilmemkaç, bunlara uyan glipler şunnar, şurdan şu itemla şu bilmemneyi alcan şu ençenti yapcan başka bi şeklin yok. sonra ? işte herkes en iyi herkes aynı... hayır abi, ben farklı olmak istiyorum. ultimada aynı ekran içinde 2 tane aynı şekilde adam göremezdin ya. herkes kendine has kendine özgüydü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hakketen o portal işi sıkmaya başladı ama. kolaylaştıra kolaylaştıra kuş ettiler oyunu. dünya haritasının %1 inde karakterlerin %100ü. az gezdirsinler dolaştırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hayır her boku anlıyorum dk summon nedir. raid içinde domuz nedir fish nedir. zaten zilyon tane trinket oraya buraya teleportlayan.. random dungeon olayı güzel bişey ama zeplindir gemidir görmeyen bi ton insan 80 kasıyor bu sayede. sota diye bi bg çıkardılar saçma sapan bişey. eots desen base al flaga gitme diyorsun ama oyun seni hardcore bi pvp ye sokmuyor ki. zevk yok oyunda. bi süre sonra herkes bayrak almak istiyor çünkü yakın dövüş yok oyunda. kimse kimseye dokunmadan vandara rushlayıp kazanmanın neresi PVP? vandar npc ulan beyinsiz. getir gene rank sistemini bg lerde ranki yüksek elemanları kesme amaçlı falan bi oyun geliştir. bi hırs olsun olay hakkaten birini öldürmek olsun bilgisayar olmayan birini öldürmek. honorla item verme bg sonucu rank ver bişey yap. herkes honor kasıyosa az çok kasmanın ne mantığı var. oyunda unique olan bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 arena var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 tbc ile zaten son 5-6 ay öncesine kadar arenadan başka bişey yapmadım. onu kategorize etmedim zaten oyunun belki de tek katlanılacak tarafı orası ancak orada da acayip ciddi bracket ve crossrealm sorunu var. yani dünyaca bilinen oyuncular sırf 1st gladiator title için battlegroup değiştiriyosa ve başarılı oluyorsa bu işte de bir eşitsizlik var demektir. glad için aylarını ver al bi şekilde sonra arenajunkieste low popu. eu realm zaa diye trollesinler, hoş bişey değil. ama kötünün iyisi gene de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Meslek kasmayi unuttum ya. O kadar hizli lvl alinca. Hangi meslekleri tavsiye edersiniz? Bonuslardan bihaberim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ilk mine -> jc sonra malzemeyi toplayınca sil mine'ı -> bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 az kaldi, yarim lvl sonra northrend e gecicem :) 67 yi lvllamasi cok sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Pipet said: ilk mine -> jc sonra malzemeyi toplayınca sil mine'ı -> bs Biraz para atmadan kenara silme bence miningi bende mine-jc yim şu anda engin için gerekli malzemeyi kenara atıp bide para atınca kenara silicem miningi güzel para getirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Prot warr icin stat önem sirasi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Böyle teker teker soru sormak gereksiz. Örnek alabilecegim bi prot warrior armory si verebilirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar