Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ben soruyu tam olarak anlamadim. iliski baglanmindami hani ask sevgi yoksa sex ne biliyim birisiyle sucuk gibi terleyene kadar cilginlar gibi sevismek mi? Teklif türü nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahahhahhahahhaha sokakta gördüğün hatuna selam sevişelim mi die mi girişiyorsun? agsafasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ilkokul 3'te oldu. zaten 3. sınıfta gelmiştim o okula 4'te de ayrıldım istenmediğim yerde durmam demiştim. Olay da şöyleydi, ben red yiyeceğimi bildiğim için arkadaş modunda takılıyordum kızla, ama başka bir kız bana mektup veri(ov ye man) ben de kıza "SEVDİĞİM VAR" diyip mektubu geri verdim. kız da kim olduğunu bulup, kızlar tuvaletinde söylemiş. o gün bu gündür kız konuşmaz benle, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 wastyrx said: ahahahhahhahahhaha sokakta gördüğün hatuna selam sevişelim mi die mi girişiyorsun? agsafasfad hayir bir ön calisma yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahahhah peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 1 kez red edildim ama ilginç idi arkadaş hesabı fikiki duygular garip bir ilişki sonunda ayrılık oldu 1 şey öğrendim 2. şeyde kendimi geliştirmek oldu.Kendine yada söyle diyim kalbine söz geçirmeyi öğreneceksin.Onun dışında kendine güveneceksin ilk kadın değil sonucta sonda olmayacak.Self trust pump pump lets fly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Daha reddedilmedim, bi kere reddedilsem daha rahat olurum, reddedime korkusuyla kabul edeceği olan kızlara bile teklif etmeyip elimden kaçırmam hoş bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Red said: valla ben milf severim nasıl red oldun anlatsana sen ne milfi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ortaokuldu sanırım arkadaşımsın demişti bende arkadaşımsın diyeceğine küfür et daha iyi demiştim.garip ama bu yüzden arkadaş kalmalıyız gibi laf etmişti.anlamamıştım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 cemss said: ortaokuldu sanırım arkadaşımsın demişti bende arkadaşımsın diyeceğine küfür et daha demiştim.garip ama bu yüzden arkadaş kalmalıyız gibi laf etmişti.anlamamıştım tabi. en yakın arkadaşından hoşlanıyorum,ya da o benden hoşlanıyo haberin yok demek şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 1 kere reddedildim o da garipti. Kız bana aşıktı ve geldi ben seni seviyorum benimle çıkar mısın hedöhödö. Dedim ki yok olmaz durumu biliyosun neyse reddettim. Sonra yaz geçti üzerinden ama tüm yaz aklımda bu benim. Sonra aradım lafı açtım , oraya çektim muhabbeti. Bu sefer ben seni arkadaş gibi göröyöröm diyip intikam aldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Anlatıyım dicem de, bütün pati ahalisi biliyo, gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 0ne said: Anlatıyım dicem de, bütün pati ahalisi biliyo, gerek yok yani. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben reddedilme konusunda uzman sayilirim. teklif ettigim zaman reddedecek kariyi gozunden tanir, "tamam sus" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bi kere parada anlasamadiydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 0ne said: Anlatıyım dicem de, bütün pati ahalisi biliyo, gerek yok yani. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Gevur you made my day der ya, işte öyle oldu. One'ın yazdığını okuyunca güneş açtı falan oda aydınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 lise sonda carnegie mellon beni reddetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 -hey ben dünyaya gitmek istemiyorum + ... hmmpfffffff... İSTEK RED EDİLDİ.. (*launch tuşuna basar) fayf for tri tuu van igniyşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 0ne said: Anlatıyım dicem de, bütün pati ahalisi biliyo, gerek yok yani. ahaha iyidi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 orta sonda, nasıl elde edicem lan diye didindim, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 aquila said: lise sonda carnegie mellon beni reddetti. söyle o kıza çok şey kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar