MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ahah adam ilkokul atarı yapmış=) valla şu an çok ilgimi çekti ama ona yatıracağım parayı düşünüp vazgeçtim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 arjantin'de logo dahil 6 eksik kaldı sadfsd dün paketlerin tamamını açtım işte 148 sticker çıktı, toplamda 23 fazlalık vardı ki 6 tanesi toplu pakette hediye olarak verilen açık stickerlardı. Yani ne olduklarını bile bile almıştım, bayağı iyi bir rakam asfsd yalnız nijerya'dan sadece 1 sticker çıktı. En çokta Fransa, Arjantin ve Brezilya takımlarından adamlar çıktı asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: bende italya 90 var :D sanırsam hiç tamamlıyamadım ben. Hep 1-2 eksik kaldı. panini'nin siteden alabiliyorsun eksikleri hehe tabii duruyorsa elinde o albümler duruyorda nerede tam hatırlamıyorum. benim için en değerlisi italy '90. Aumann yedek kaleci almanyada, oman bıyık filan var böyle. izlediğim ilk dünya kupası olmasınında etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bunların mantığını anlamıyorum ben. Yani neden yapıştırılmış hazır satmıyolar? Eğer hepsi bulunmuyosa adamlar neden satmak için çıkarttığı fotorafların hepsini satmıyor. 100 tane albüm basıyosa adam her resimden 100er tane çıakrtıyodur piyasaya. Yani ayrı ayrı alması mı zevkli olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 italya '90 özellikler balkanlar ve güney amerikan ülkelerindeki adamların tipleri efsane hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 albümden 5 kişiyi de kah oyuncu kah teknik direktör diye gietritmişz vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 uruguay kalecisi efsane abi. o bıyıklarla gol yemezdim ben yani. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 gerets reisin sadece saç sakal beyazlamış, yaşlanmamış sanki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 italyada da iyi kadro var valla şimdi yazık ne haldeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 heh çok kralmış ya 90 albümü, benim 2010 albümü de işte iyi gidiyor gibi, fazlalıklar bayağı arttı keşke biriktiren adamlar olsa da takasa girsem. Uruguay hiç çıkmıyor Hollanda ile birlikte, zar zor 4 tane toplayabildim Uruguay'da, Hollanda'da ise 5 tane ama diğer yandan turnuvada en sevmediğim üç takımdan ikisi olan Arjantin ve Fransa'nın tamamlanmasına ramak kaldı. Fransa'da sadece federasyon logosu kaldı, arjantinde ise otamendi ile maxi rodriquez. Birde Portekiz federasyon logosu gerekiyor bitirmek için sdfa onun dışında kuzey kore bitmek üzere, hiç çıkmayanlar ise uruguay ve hollanda'Nın yanında nijerya, paraguay. Bir türlü dolduramıyorum sayfaları çok boş kaldı diğerlerinin yanında bunun dışında farklı paketlerde tam 8 kez şili'den Gary Medel çıktı, artık paketi açtığımda adamı görürsem direk sallıyorum sokağa ... Güzel gidiyor kısacası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 escobar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben 2006 dünya kupasının yapıştırmalarından 1 veya 2 paket almıştım. Kitabı yoktu ama. O paketlerin birinden Dünya Kupası çıkmıştı haha bu arada italya 90 kitabımı bulasım geldi şimdi. Transformers filan vardı kitap olarak. sanırsam fransa 98 i tamamlamıştım ben. euro 96 yı tamamlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 geçen bana 000 çıktı işte, panini logosu o çok güzelde yapışmıyor karton kapağa, daha doğrusu kapağı bükünce atıyor sdffdsfsd dünya kupası falan hep çıktı ya, bakalım olmadı 35 35 farklı adreslere isteyecez paniniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar