Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panini Albümleri

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

arjantin'de logo dahil 6 eksik kaldı sadfsd

dün paketlerin tamamını açtım işte 148 sticker çıktı, toplamda 23 fazlalık vardı ki 6 tanesi toplu pakette hediye olarak verilen açık stickerlardı. Yani ne olduklarını bile bile almıştım,

bayağı iyi bir rakam asfsd yalnız nijerya'dan sadece 1 sticker çıktı. En çokta Fransa, Arjantin ve Brezilya takımlarından adamlar çıktı asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

BiTcH_oFBaT said:

bende italya 90 var :D

sanırsam hiç tamamlıyamadım ben. Hep 1-2 eksik kaldı.

panini'nin siteden alabiliyorsun eksikleri hehe

tabii duruyorsa elinde o albümler

duruyorda nerede tam hatırlamıyorum.

benim için en değerlisi italy '90. Aumann yedek kaleci almanyada, oman bıyık filan var böyle. izlediğim ilk dünya kupası olmasınında etkisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

heh çok kralmış ya 90 albümü,

benim 2010 albümü de işte iyi gidiyor gibi, fazlalıklar bayağı arttı keşke biriktiren adamlar olsa da takasa girsem.

Uruguay hiç çıkmıyor Hollanda ile birlikte, zar zor 4 tane toplayabildim Uruguay'da, Hollanda'da ise 5 tane

ama diğer yandan turnuvada en sevmediğim üç takımdan ikisi olan Arjantin ve Fransa'nın tamamlanmasına ramak kaldı. Fransa'da sadece federasyon logosu kaldı, arjantinde ise otamendi ile maxi rodriquez.

Birde Portekiz federasyon logosu gerekiyor bitirmek için sdfa

onun dışında kuzey kore bitmek üzere,

hiç çıkmayanlar ise uruguay ve hollanda'Nın yanında nijerya, paraguay. Bir türlü dolduramıyorum sayfaları çok boş kaldı diğerlerinin yanında

bunun dışında farklı paketlerde tam 8 kez şili'den Gary Medel çıktı, artık paketi açtığımda adamı görürsem direk sallıyorum sokağa ...

Güzel gidiyor kısacası :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...