cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kısmetim otel varmış heralde ayşegül atikin oynadığı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 levent üzümcü baya başarılı bir oyuncu abim filmindede baya iyi oynamıştı herif öküz gibi orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 başladı yine, çok güzel bir bölüm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şu kadının memelerini kapasınlar, seti basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şarkı çok sevimli ya ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aquila said: şu kadının memelerini kapasınlar, seti basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tankut (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dizi süpermiş. Geçen bölümleri izlemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 şarkıcı alpay sanıyordum kel olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hahaha az önce levent üzümcü'ye bağırmasına çok güldüm. altan erkekli çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ses efektlerini de kapasalar olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahha altyazı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 forgiver said: şarkıcı alpay sanıyordum kel olanı aynen ama iyi oyunculuktan kıllanıp baktım neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bi de senaristler arasında forumcu, sözlükçü filan olanlar var. ibretlik paylaşım, caps yok mu gibi şeyler çıkıyo arada. açmayın dedeler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: tam tersi altan erkekliden bi cacık olmaz bence tamamen şişirilmiş bir oyuncu.foxta salak bi program yapıolardı zuhal topal falan bu adamda zuhal topalın erkek versiyonu işte.ses incelterek komik olduklarını sanıyorlar vizontele tek iyi oldugu yerdi bana göre adamın editler:amma imla hatası var :) http://xboxmedia.ign.com/xbox/image/article/540/540374/call-of-duty-finest-hour-20040819013444163-000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hala ynı şeyi düşünüyorum :) ama ofisteki ismini unuttugum eleman çok iyi ya.şehrazatta çok iyi karakter isimlerini unutuyorum hep kel olan munir miydi şarkı söyelyen.o adamda baya iyi dizi güzel yani izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi ne iyi diziymis bu ya, gülmekten kirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ofisteki eleman tankut, favori karakterim. çok güzel hareketler bunları izlerken çıkan velet bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 muallanın memeleri kapalı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mualla'nın göğüslerine hastayım,cidden güzel memeleri varmış mehtap bayrinin. Ramazan dolayısıyla böyle yapmışlar sanırım,ramazandan sonra açarlar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu hafta finalmış. Diziyi bitirdiler. çok eğleniyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Gerizekalılara hitap etmeyen, akıllıca işlenmiş birşey olduğundan ötürü bariz bir şekilde harcandı dizi ... Yazık ya, son zamanların en komik dizisiydi, off üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 final yazıyodu. ardından adanalı'nın fragmanını girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yani basit, aptalca, hiçbir amacı olmayan dizilerle yoluna devam edip, kaliteli dizileri harcıyor ATV ... Kendi kesimlerine hitap edecek seviyede diziler çekmek istemelerini anlarım ama madem böyle yapacaksın, niye en başından projeyi başlatıyorsun ... Bir Ezel kaldı ellerinde adam gibi dizi, onunda hayvani bir izleyici kitlesi var diye tutuyorlar işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ula geniş aile gibi kolpa bi dizi kaç bölümdür oynuyor şenyuva bitiyor.Türk izleyicilerine bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar