Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ATV'nin yeni dizisi Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Altan Erkekli, Ayşegül Atik, Alper Kul var başrollerde çok başarılı bir dizi olmasa da özellikle altan erkekli'nin olduğu sahneler fazlasıyla komik, alper kul'da harika bir karakter olmuş. Altan Erkekli bu diziyi alıp götürür diye düşünüyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de şu an onu izliyorum, ve memeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şuan ona bakıyodum da altan erkekli cidden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tam tersi altan erkekliden bi cacık olmaz bence tamamen şişirilmiş bir oyuncu.foxta salak bi program yapıolardı zuhal topal falan bu adamda zuhal topalın erkek versiyonu işte.ses incelterek komik olduklarını sanıyorlar vizontele tek iyi oldugu yerdi bana göre adamın editler:amma imla hatası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bana bir şeyhler oluyoru izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hyr izlemedim.orda iyiyse bile genel olarak kendini izleticek bir adam değil levent üzümcü mesela sırf onun için açtım şen yuvayı.adam iyi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bence daha fazla konuşmayalım bu konuyu. levent üzümcü odun gibi bi adam zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 levent üzümcü konusunda zevkler renkler diyebilirim ama altan erkekli iyi bir oyuncu değil yani bir tek ben beğenmiyor olamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şüphesiz bir tek sen değilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 levent üzümcü'nün oyunculuğu çok iyi bence. tiyatroda izlemiştim mimikleri falan iyiydi.oyun da iyiydi gerçi. ama altan erkekli de çok iyi.adam iyi yani. nesi iyi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 levent üzümcü çok iyi bir oyuncudur evette altan erkekli, çok çok çok iyi bir oyuncudur. Zaten o Fox'ta yaptıkları programda adamın hayatındaki tek oyunculuk hatasıdır bence, başka da kötü birşey hatırlamıyorum onun hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 samanyolu oyuncusu gibi.çok düz oyunculugu.hani hep aynı.sesini incelten altan erkekli ve normal sesli olarak ikiye ayrılıyor sadece onun harici ulan adam ne oyuncu diyemiyorum şahsen. bide onun kadın versiyonu zuhal topal var.kim niye dizide filmde oynatır anlamamısımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Levent üzümcü kişilik olarak biraz odun da iyi oyuncu.Altan erkekli de iyi oyuncu.Organize işlerde de gayet iyi. Zuhal topal ı da lütfen karıştırıp durma ya o kadın rezil birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adeta hiç altan erkekli izlememiş gibi konuşuyosun, reklam arasında gerginlik çıktı, memelere dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 o kadar meme dediniz diziyi izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 red cidden altan erkekli'yi 3 kere falan mı seyrettin hayatın boyunca, adamın tiyatro oyunlarının dvd'lerini falan bile izlesen ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu görürsün bir tane kıçı kırık şey yüzünden adamı ne kadar ezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bkm heralde bu da, gene çoğu var. bi de o veled çok güzel hareketler bunlarda kalkıp yaşından büyük yorumlar yapan veled deil mi yeav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 e meme yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gelir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu arada şehrazat'ı oynayan irem sak'ta son dönemlerde gördüğüm en güzel türklerden biri sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 geldi meme. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aquila said: bana bir şeyhler oluyoru izledin mi? Adam cidden mükemmel oynamıştı onda, öyle bir adama kötü oyuncu denmez, denemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ayşegül atik yakın zaman hangi dizideydi, kafama takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 en son babalar duyar'dan sonra var mıydı ki bir yerde? Başka hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hee odur o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar