Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adam kocaan duruyor ama tam bir ayıcıkmış meğer
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 AAHHHAHHAHHAAHAHAHAHAHAHAAH ne çığlık attı lan herif :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu scare tactics bigün birini öldürücek.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ahahahahahahahaha adam bitmiş az daha devam etselerdi ruhunu teslim ederdi adam :D
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 karnıma ağrılar girdi, scare tactics işini biliyo, en çok "human rat" de gülmüştüm en son.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aquila said: bu scare tactics bigün birini öldürücek.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 of iyi güldüm süperdi. paylaşıyım hemen sdf.
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hep yumsaklari koyuyorlar pff :P beni koysalar hayalet kizin kafasina sandalye gecirenzi.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adam tam bir domböy çıktı yalnız, durup durup çığlık atıyor. lan o zaman kalk bi ayağa kaç bi şey yap. 0ne said: en çok "human rat" de gülmüştüm en son. şu şaka insanlık suçuydu yalnız
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gerçek değil gibi geldi bana yaw, her şeyden önce kamera resmen gizli mizli değil hani odağı zoomu dönüşü falan bildiğin prof normal çekim gibi gözüküyo, üstüne adamın tepkiler de yapmacık geldi.
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Rewendor said: Gerçek değil gibi geldi bana yaw, her şeyden önce kamera resmen gizli mizli değil hani odağı zoomu dönüşü falan bildiğin prof normal çekim gibi gözüküyo, adamlar da stv de program sunmuyor sonuçta ayrıca human rat video pls
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 @reddiye buyur, şimdi tekrar izledim de, yine gülme krizi geçirdim. http://www.youtube.com/watch?v=fVKB0-nsDeI
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 harbi kalpten götürebilir adamı. Bu arada özellikle mi efemine tipleri buluyolar anlamadım ki? Hani ilki tamam çocuk bakıcısı olacak erkekten beklenir efeminelik gaylık da, yine öyle çıktı.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Rewendor said: çocuk bakıcısı olacak erkekten beklenir efeminelik gaylık da fixt. kendimi gerçek bir hürriyet yazarı gibi hissettim.
Öne çıkan mesajlar