Akean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 En son FO3 oynadım + max payne 1-2 bitirdim.. Dota vs. de oynadım fakat baydım artık. Bana lazım olan şey hem stratejik öğeleri barındıracak ve mümkünse online bir oyun yani ne bileyim karşımda birileri olmadan zevk alamıyorum.. Arayışlarım sürüyor ama bulamıyorum.. Günde max 1 saat flm oynuyorum bunuda belirteyim tabi oyuna göre değişir ama.. Var mı tavsiyeniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 left 4 dead 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Eve Online oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eve çok zor ya.yani ben trial denedim.yarım saat dayanamadım. hani ögrenince falan güzel oyun olcagı belli.ama birinin yanında tek tek ogretmesi lzm.kendin ögrenmen 6 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eve de beraber takılacak adam bulamadım, sadece skill koymaya giriyorum günde 5 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Evede ilk başlarda beraber takılabilcek sadece minerları bulabilirsin ztn :) diğerleri null sec. diye adlandırılan topraklarda oldukları için. 1 saat fln oynuyorsan singularity oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar