Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Abi oturmuş inanılmaz beğenilmiş sistemin var falan niye kurcalıyorsun ki... gözlerimle gördüm ama sebebini. Bir arkadaş almıştı dragon age ps3'e ki şaşırdım sen ne alaka dragon age falan zaten adam şu cevabı verdi "yaa aldım sırf konuşma konuşma kapadım." gitti değiştirdi sonra oyunu. işte bu gibi lesser insanlara satmak için yapıyorlar sanırım bu değişiklikleri. birde daha ilk oyundayım ama o aksanlı bronz elf yerine bizim alistairle gay ilişki yaşamak isterim ya adama karşı bir şeyler hissediyorum oynarken çok entersan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Farinal said: o aksanlı bronz elf yerine bizim alistairle gay ilişki yaşamak isterim ya adama karşı bir şeyler hissediyorum oynarken çok entersan AsfasfadffsfadfdavasfdaddaafadfSfda??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Alistairle flört edebiliyosun bi yerde ama direk reddediyor. Tam amatör ergen yhaa çok tatlı :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 denemedim zaten hiç arkadaşlık dışı bişi hissettim çünkü çok katı bir şekilde straight olduğunu :/ neyse spoiler almayayım daha ortalarındayım oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 alistair karizma adam yau :D hani kız olsam veririm tipinde sdfsdf bide oyunda ben combattan çok konuşmalarda eğleniyorum. hani bi canavar geldi mi (büyük ejder fln deilse) of yine kesecez bunları moduna giriyyorum. ama konuşmalardan önce save alıp türlü türlü deniyorum. çok hoşuma gidio çok kalite yapmışlar. konuşma kabiliyeti gibilerinden bi skill varmış. baya sonra gördüm onu çok pişman oldum tekrar başlıcam onu fulleyip oyuna sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 e zaten erkek oynanmaz ki da, fem human noble seçin ve ali ile seviyeli bir ilişki yaşayın işte. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ya tmmda öbür taraftada morrigan var. hermafrodit bişi lazım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Valla ilk bitirdiğim karakter Dorf nobledı, morrigan la ilişkisi felan vardıda pek yakışmıyorlardı ne yalan söyleyeyim =P 2. oyunda 2h kullanan noble female human açtım kraliçe oldu karakter daha ne olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 doğru söze ne gerek? +1 gerek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 e male acsaydi hem morriganla yakisacak hem kral olacak hem de whiner'in tekine vermemis olacakti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bende kral olcam gibi. daha bitiremedim bi türlü zaman bulamıyorum. aslında hiç krallıkta gözüm yoktu alistairda kral karizması var ama kraliçe çok taş çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Valla grafikleri abartı oyunlarda hödük male tipli karakterleri oynayamıyorum artık hehe. Birde male olunca Royal blood olmadıkça kral olamıyorsunuz zaten unutun onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 smarthan said: ya tmmda öbür taraftada morrigan var. hermafrodit bişi lazım sdfsdf biseksüel olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 male elf mage bitirdim alemin kralı bendim o yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yok abi yetmio işte. morriggan erkek istio. alistair kız istio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Darksun said: Valla grafikleri abartı oyunlarda hödük male tipli karakterleri oynayamıyorum artık hehe. Birde male olunca Royal blood olmadıkça kral olamıyorsunuz zaten unutun onu =P royal blood derken? human seçersen mecbur noble başlatıyor zaten. çok denedim köylü çocuğu olayım diye olmadı :( unuttum sormayı kraliçe ile romance oluyor mu ? sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Alistair kralın soyundan geliyor, noblesınız diye anca evlenebiliyorsunuz. Noble olmadan anca metres yapıyor sizi =Ppp Oyüzden hatırladığım kadarıyla kral olma gibi bir şans yok zaten. Kraliçeye ben senle eveleneyim salla bu Alistair'i diyemiyordunuz sanırım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 diyorsun ve evlenebiliyorsun Anora ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 deniyor ya dedim ben ? senin karakter çok tipsizmiştir :P (konuşma skilli lazım evlenmeye ikna etmek için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Allahın dorf'u ile, üstelik cadının teki ile düşüp kalkıyorken niye kalkıp evlensin dimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 benim noble sözde cadi ile düsüp kalkıodu :P bide bizi bilmesede olur demişti kraliçe için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 smarthan said: deniyor ya dedim ben ? senin karakter çok tipsizmiştir :P (konuşma skilli lazım evlenmeye ikna etmek için) Ve bir de Human Noble olmak lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Valla hikayeyi 3 sonlada bitirdim (save/load ile) kendini sacrifice ettiği sahnede güzel. Seramoni felan hehe, bitiş ekranı yok tabi onda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bende az önce bitirdim ilk oyunu. evlendim kraliçe ile. lelianayı da aldım yanıma morriganı aramaya çıktım :P orzammarda verdiğim kararlarla cücelerin ağzına sıçmışım :D ama işte kraliçe ve benden bahsetmiodu hiç yazılarda. ne bilim şöyle 2 3 çocuk yapmalıydık. romance olmalıydı fln sdfsfs valla çok beğendim oyunu baştan sona kadar. ikinci oyunda böle olsa (oyunun uzunluğuda böyle olmalı) tadından yenmez. ilk oyunda son battleda denerime ordu ile geldiğimizde biraz aksiyon eksikti. ama oda oyunun combat sisteminden kaynaklı sorun yok yani. a sormayı unuttum. şimdi expansiona başlıcam. değer mi yüklemeye? oyun süresi uzunluğu fln nasıl ? bide aynı karakterle mi devam edioruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yükle değer yüklemeye de oynamaya da. Aynı karakterle devam ededebiliyorsun 20-25 saat gameplay var snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar