HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kimse beklemiyordu ikinci oyunu, herkes cok sasirdi eminim ama iste hayat... buyruuun bu da gameinformer'in agustos kapagi "A new champion rises"... eh en iyisi tabii, Medieval setting'de e-mail olmadigi icin save transferinde oyununun farkli ilerlemesi gerekebilirdi, kim ugrasacak o islerle.Official Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 klasik ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yarın bir açıklama yapılacağı yazıyordu bugün IGN'de. Full reveal falan diyorlar. Edit: Verilen linki okumadan, mesaj atma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yok ya programlarında vardı zaten DA2, hatta bilmem kaç content çıkaracağız zaten 2011'de de DA2 çıkacak deniliyordu. Pek şaşırtmadı bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ME2 gibi yapmazlar dimi :( umarım bozmadan çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 da2 bekleniyordu zaten, soylemislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 zaten ilk oyunun prelude olduğu barizdi ki. ve 2011 de devamı çıkacağı da söylenmişti. umarım craftingi daha mantıklı ve işe yarar hale getirirler, oyunda özel hardcore tarzı bir mod olur nightmare bile bir miktar kekti bir de mümkünse silahlar çeşitlensin ve short sword büyüklüğünde - daha büyük gerçi - dagger olmasın, zırhlar daha gerçekçi olsun (plate olanları kast ediyorum) asıl olay morrigan'ın doğuracağı cocukla ilgiliydi.bariz de belliydi.gayet düzgün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Umuyorum ki ilk oyunla bağlantısı Awakening kadar zayıf olmaz ve sonlara yaklaştıkça Origins'deki kadar heves söndürmez. İlk el atmaları gereken şey balance. Awakening'de balance namına birşey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 karakter farkli ve Ferelden'den farkli bir yerde geciyor oyun ilk bilgilere gore, Origins'e cok fazla bir baglanti beklemiyorum ben acikcasi, ama belli olmaz karakter farkli olsa da save transferi olacak mi belli degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Darkspawn geldi mahalleyi topluyoruz senaryosuyla karşıma gelirlerse değil Aral taksit yapsın, DLCleri bedava olsa para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yok ya yine darkspawn hede hödö olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lan daha 1.yi bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roburahaju Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben daha başlamadım bile.ogz in türkçe yamasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 DA1 i 2. si gelmeden oynayıp bitirin bence, bayağı sağlam bir oyun. 2. gelince millet 1. inin suratına bakmaz genelde hehe. Birde ben ikisi arasında öyle çokda grafik vs açısından fark olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 combat sistemini str/int yığmaktan çıkartıp dialogları mazoölçerlikten anlamlı seçenekler sunacak şekilde değiştirsinler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 draedan said: da2 bekleniyordu zaten, soylemislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sam said: combat sistemini str/int yığmaktan çıkartıp dialogları mazoölçerlikten anlamlı seçenekler sunacak şekilde değiştirsinler de.Öyle birşey yok. Rogue için dex veya cunning yığmak, tank için dex veya constitution yığmak, healer için willpower yığmak da seçenekler arasında. Birşey yığmadan da gayet oynanıyor. Hele yamayla cunning/str/dex dengelerini tweaklediklerinde gayet başarılı hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dakka bir gol bir, karakter set: human, ismi Shep- pardon Hawke, cinsiyeti kendin secebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Valla gay ilişkilere izin veren bir oyunda zaten hiçbirşeye şaşırmaman lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ehm ne alakasi var anlamadim karsilastirmanin? eger oyunda karakter yaratimini ozgur birakiyorsan ve romance varsa, gay iliski en az digerleri kadar bulunmasi gereken bir norm zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Dragon Age: Origins ==> Dragon Age 2: Shephard Effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 arcane said: Dragon Age 2: Shephard Effect "Dragon Age II uses a conversation system similar to Mass Effect's, where players select paraphrased versions of the dialogue from a wheel. An icon in the middle of the wheel even illustrates the line's basic intent (like aggressive or sarcastice), so you can focus more on the interaction rather than reading and analyzing your dialogue choices." - Gameinformer'danmis bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bu hafta alfa protokolün daha ne dediğini kestiremeden "interested" secince "of ne gideri var medizhun'un" dedirten carkifelegine ne kadar sovdugumu duyduklarından bana inat olsun diye yapmışlardır kesin. "focus on interaction" nedir ya keriz mi sandılar milleti hepten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dragon effect vatana millete hayirli olsun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 diyalogda çarkıfelek tekeri olayını bulan kim (gerçi burdaki obliviondan daha mantıklı ama hala tırt) geçmişe dönüp öldürcem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar