Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kimse beklemiyordu ikinci oyunu, herkes cok sasirdi eminim ama iste hayat... buyruuun

bu da gameinformer'in agustos kapagi

"A new champion rises"... eh en iyisi tabii, Medieval setting'de e-mail olmadigi icin save transferinde oyununun farkli ilerlemesi gerekebilirdi, kim ugrasacak o islerle.

Official Site

Mesaj tarihi:
zaten ilk oyunun prelude olduğu barizdi ki. ve 2011 de devamı çıkacağı da söylenmişti. umarım craftingi daha mantıklı ve işe yarar hale getirirler, oyunda özel hardcore tarzı bir mod olur nightmare bile bir miktar kekti

bir de mümkünse silahlar çeşitlensin ve short sword büyüklüğünde - daha büyük gerçi - dagger olmasın, zırhlar daha gerçekçi olsun (plate olanları kast ediyorum)

asıl olay morrigan'ın doğuracağı cocukla ilgiliydi.bariz de belliydi.gayet düzgün bence

Mesaj tarihi:
Umuyorum ki ilk oyunla bağlantısı Awakening kadar zayıf olmaz ve sonlara yaklaştıkça Origins'deki kadar heves söndürmez.

İlk el atmaları gereken şey balance. Awakening'de balance namına birşey kalmadı.
Mesaj tarihi:
karakter farkli ve Ferelden'den farkli bir yerde geciyor oyun ilk bilgilere gore, Origins'e cok fazla bir baglanti beklemiyorum ben acikcasi, ama belli olmaz

karakter farkli olsa da save transferi olacak mi belli degil zaten.
Mesaj tarihi:
DA1 i 2. si gelmeden oynayıp bitirin bence, bayağı sağlam bir oyun. 2. gelince millet 1. inin suratına bakmaz genelde hehe. Birde ben ikisi arasında öyle çokda grafik vs açısından fark olacağını zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
combat sistemini str/int yığmaktan çıkartıp dialogları mazoölçerlikten anlamlı seçenekler sunacak şekilde değiştirsinler de.
Mesaj tarihi:
Sam said:
combat sistemini str/int yığmaktan çıkartıp dialogları mazoölçerlikten anlamlı seçenekler sunacak şekilde değiştirsinler de.
Öyle birşey yok. Rogue için dex veya cunning yığmak, tank için dex veya constitution yığmak, healer için willpower yığmak da seçenekler arasında. Birşey yığmadan da gayet oynanıyor. Hele yamayla cunning/str/dex dengelerini tweaklediklerinde gayet başarılı hale geldi.
Mesaj tarihi:
ehm ne alakasi var anlamadim karsilastirmanin? eger oyunda karakter yaratimini ozgur birakiyorsan ve romance varsa, gay iliski en az digerleri kadar bulunmasi gereken bir norm zaten...
Mesaj tarihi:
arcane said:

Dragon Age 2: Shephard Effect

"Dragon Age II uses a conversation system similar to Mass Effect's, where players select paraphrased versions of the dialogue from a wheel. An icon in the middle of the wheel even illustrates the line's basic intent (like aggressive or sarcastice), so you can focus more on the interaction rather than reading and analyzing your dialogue choices." - Gameinformer'danmis bu haber
Mesaj tarihi:
Bu hafta alfa protokolün daha ne dediğini kestiremeden "interested" secince "of ne gideri var medizhun'un" dedirten carkifelegine ne kadar sovdugumu duyduklarından bana inat olsun diye yapmışlardır kesin.

"focus on interaction" nedir ya keriz mi sandılar milleti hepten?
  • Yeni Oluştur...