Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age 2


HellHound

Öne çıkan mesajlar

zaten ilk oyunun prelude olduğu barizdi ki. ve 2011 de devamı çıkacağı da söylenmişti. umarım craftingi daha mantıklı ve işe yarar hale getirirler, oyunda özel hardcore tarzı bir mod olur nightmare bile bir miktar kekti

bir de mümkünse silahlar çeşitlensin ve short sword büyüklüğünde - daha büyük gerçi - dagger olmasın, zırhlar daha gerçekçi olsun (plate olanları kast ediyorum)


asıl olay morrigan'ın doğuracağı cocukla ilgiliydi.bariz de belliydi.gayet düzgün bence

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
combat sistemini str/int yığmaktan çıkartıp dialogları mazoölçerlikten anlamlı seçenekler sunacak şekilde değiştirsinler de.
Öyle birşey yok. Rogue için dex veya cunning yığmak, tank için dex veya constitution yığmak, healer için willpower yığmak da seçenekler arasında. Birşey yığmadan da gayet oynanıyor. Hele yamayla cunning/str/dex dengelerini tweaklediklerinde gayet başarılı hale geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Dragon Age 2: Shephard Effect


"Dragon Age II uses a conversation system similar to Mass Effect's, where players select paraphrased versions of the dialogue from a wheel. An icon in the middle of the wheel even illustrates the line's basic intent (like aggressive or sarcastice), so you can focus more on the interaction rather than reading and analyzing your dialogue choices." - Gameinformer'danmis bu haber
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta alfa protokolün daha ne dediğini kestiremeden "interested" secince "of ne gideri var medizhun'un" dedirten carkifelegine ne kadar sovdugumu duyduklarından bana inat olsun diye yapmışlardır kesin.

"focus on interaction" nedir ya keriz mi sandılar milleti hepten?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...