Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbullular bana yardım edin

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

Yardım dediğim öyle somut diil tabi, sadece bi kaç sorum olacak =)

Şimdi benim okul için uzun dönem staj vaktim geldi ve 3 aylık stajımı İstanbul'da yapmam gerekiyor.

Çalışacağım yer Beşiktaş-Fulya'da... Ancak avrupa yakasında kalacak yer bildiğin bulamıyorum.

Ataşehir'de tanıdıklar var, en kötü ihtimalle onların yanında kalsam diye düşündüm. Ama İstanbul'un yabancısı olduğumdan köprü trafiği falan bilmediğimden bana orda yaşayanların biraz bilgi vermesi lazım...

O yüzden buyrun merak ettiklerim:

1- Ataşehir'den Beşiktaş'a saat 9.00'da mesai ye yetişmem için arabayla kaçta yola çıkmam gerekir?

2- Bu güzergah için araba dışında en iyi toplu taşıma seçeneği nedir? Metrobüs, Vapur?

3- Avrupa yakasında kalsam çok daha rahat olur da, Beşiktaş'a yakın diğer semtlerin adı ne bilmiyorum. Taksim yakın mı mesela? Yakın semtleri de araştırayım konaklama için...

şimdilik bu kadar. Teşekkürler pati
Sosyal ağlarda paylaş

Ataşehir beşiktaş senin için oldukça zahmetli olur. Ataşehir - Kadıköy - vapur - dolmuş ya da otobüsle fulya yapabilirsin sanırım. Yalnız şu an karşıya en hızlı geçen vasıta metrobüs. Ataşehirden E-5'e çıkıp metrobüsle mecidiyeköy'de inip ordan fulya'ya falan yürüyebilirsin sanırım. Karşıyı tam bilmiyorum yakındı galiba fulya ile mecidiyeköy.

Fakat ataşehirden metrobüs durağına hiç gitmedim, bilemiyorum dolmuş var mıdır, otobüs var mıdır varsa ne sıklıkta gelir...
Sosyal ağlarda paylaş

1) köprü kullanacaksan sabah 5 gibi yola çıksan iyi olur ehau. şaaka bi yana 6.30 7 en geç çıkmış olmalısın evden.

2) aynı güzergahı azıcık değiştirerek yapabilirsin. ataşehir - kadıköy - beşiktaş vapuru hattıyla 9 da yetişebilmek için 8 15 vapuruna binsen kafi. 8 15 vapuruna da yetişmek için 7 30 falan gibi çıksan yeterli olur.

3) beşiktaşta serencebeyde, balmumcuda, cihangirde, zincirlikuyuda ev arayabilirsin.

ama 3 aylık bulur musun bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaköy , Taksim , Cihangir , Levent , Mecidiyeköy taraflarındaki evlere öncelik ver . Eğer yaparım diyorsan , öğrenciler yazın bir oda kiralıyabiliyor , yazın 3-4 kişilik ev ahalisinden birkaçı gittiği için yerlerine kira payı karşılık adam bulabiliyorlar. Böyle bir çözüm de bulabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...