syd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 adini unuttum tarif ediyorum simdik sen galatarasayi gecince falan - istikamet tunel- sagda caddenin 2. sitarbaksi var hemen onunde saga donus var ordan dondugunde gene hemen onune guzel bir kafe cikiyor iste ole not: anlatim kotu oldu ama gittiginizde memnun olacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mano kapandı sanırım. 4-5 ay oldu diye biliyorum kapatıyorlardı. Ben sana şunları önerebilirim. cafe krepen burası pek lüks sayılmaz sadece seviyorum =) 5.Kat Litera Leb-i Derya 360istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 o adreste yok en azından. o dediklerinde okkalı ama :D cafe krapen de geçiriyor fena :p tranway var öğrenci işi işte :p yemekleride güzeldir :D neyse ya var baya yer asmalımescit'te de oralarada bakıcaz sonra. şu ramazan bi geçsin, akıcam ortamlara :D edit: bu arada Litera süper ötesi :) 2 kere gittim ama her hafta gitmek istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ltera çok çok iyi, her hafta kız arkadaşla gidilesi. 360'ın yemeklerini ben hiç beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bella said: çilekli limonatası da çok güzeldir ara cafe'nin. Abi bu tarz yerlerin zaten en mükemmel şeyi 5 lira ya da mekanın lüksüne göre 8 liraya çıkabilen nane aparatlarıyla limonatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gümüşsuyunda fischer'e gidin, şnitzelin kralını yiyin bi güzel. azıcık köhnedir (50-60 yıllık yer) ama yemekler muhteş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 litera çok güzelmiş ya, kim tavsiye ettiyse teşekkür ederim. manzarası falan harika, mükemmel esiyor içerisi, böyle sıcak sıcak. yalnız tam önünde zoe var, manzarayı kapatıyor biraz, bi dahakine oraya gitmeyi planlıyorum :) ha, benden de öneri, gerçi tam bir "kış café"si ama urban da güzeldir, gs lisesinin arka tarafında bir yerdeydi, tam hatırlayamadım yerini. kışın gidip, içeri doluşup şarap içilesi bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 zoe'ye geçen ofisten birileri gitti, akşam 10'a kadar klasik böyle avrupa, latin müzikleri varmış. 10'dan sonra club havasına giriyomuş. Önünü kapatan yerin ne olduğunu bilmiyordum, ve zoe nerde merak ediyordum. Bir taşla iki kuş vurmuş oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tavsiye: Taksim'de değil ama, Kuruçeşme Aşşk Cafe de oldukça güzel bir ortam sunuyor da, fiyatlar mekana göre biraz fazla gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Kallavi, Taksimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 la fontaine jadore'la yanyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mano çok iyi gözüküyo da şuanda açık mı bilen var mı? bikaç yerde tadilatta falan demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 syd said: Kallavi, Taksimde. müthiş bir yer bence de.. terasindaki bogaz manzarali kenar masadan birini kaptkdan sonra sevdicegnle oturup keyfni cıkartabilcegn,canini sıkıp rahatsz etmicek,cebini yakmıcak güzel tatlilar yiyebilcegn hos bir yer tavsiye ederim.. tatli yedim her gidismde normal yemekleri nasl bilmiorm.. nargilesi de güzeldi ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hedegog said: mano çok iyi gözüküyo da şuanda açık mı bilen var mı? bikaç yerde tadilatta falan demişler... patlak orası. yok öyle biyer. gittim göremedim :p kaandı dediler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 asmalımescit, balkon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 insan artık gitmeye korkar oldu o kalabalık sokaklara istanbulda.. olaylardan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: hedegog said: mano çok iyi gözüküyo da şuanda açık mı bilen var mı? bikaç yerde tadilatta falan demişler... patlak orası. yok öyle biyer. gittim göremedim :p kaandı dediler sonra. aynen devretmişler üzüldüm vallaha bu tarz başka biyer varmı ya teraslı meraslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 krepen iyidir, terası falan da var, sigara içiyorsanız sıkıntı yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 karavan ın oldugu binanın catisi da guzel pek bi manzara yok gerci ama yazın serin olayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vakti zamanında mihrimah sultan diye bi yere gitmiştim istiklalin sonlarında bi yerde. gayet hoş sıcak bi mekandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://www.timeoutistanbul.com/p1789/yemeicme/simdi Tünelde,tavsiye ederim,özellikle girişteki koltuklar çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 midpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 adam cüzdanı delecek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ben de arıyorum taksim civarında bir cafe-pub ya. ama şöyle, biz fosur fosur sigara içiyoruz, çok çabuk da üşüyoruz. o yüzden sıcak mekanda hem bira, hem sigara içebileceğimiz; güzel müzikler çalan çok da pahalı olmayan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar