Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde hoş sade bir restorant&cafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adini unuttum tarif ediyorum
simdik
sen galatarasayi gecince falan - istikamet tunel-
sagda caddenin 2. sitarbaksi var
hemen onunde saga donus var ordan dondugunde gene hemen onune guzel bir kafe cikiyor
iste ole
not: anlatim kotu oldu ama gittiginizde memnun olacaksiniz
Mesaj tarihi:
o adreste yok en azından. o dediklerinde okkalı ama :D cafe krapen de geçiriyor fena :p

tranway var öğrenci işi işte :p yemekleride güzeldir :D

neyse ya var baya yer asmalımescit'te de oralarada bakıcaz sonra. şu ramazan bi geçsin, akıcam ortamlara :D

edit: bu arada Litera süper ötesi :) 2 kere gittim ama her hafta gitmek istiyorum :p
Mesaj tarihi:
Bella said:

çilekli limonatası da çok güzeldir ara cafe'nin.

Abi bu tarz yerlerin zaten en mükemmel şeyi 5 lira ya da mekanın lüksüne göre 8 liraya çıkabilen nane aparatlarıyla limonatalar.
Mesaj tarihi:
litera çok güzelmiş ya, kim tavsiye ettiyse teşekkür ederim.
manzarası falan harika, mükemmel esiyor içerisi, böyle sıcak sıcak.

yalnız tam önünde zoe var, manzarayı kapatıyor biraz, bi dahakine oraya gitmeyi planlıyorum :)

ha, benden de öneri, gerçi tam bir "kış café"si ama urban da güzeldir, gs lisesinin arka tarafında bir yerdeydi, tam hatırlayamadım yerini. kışın gidip, içeri doluşup şarap içilesi bi yer.
Mesaj tarihi:
zoe'ye geçen ofisten birileri gitti, akşam 10'a kadar klasik böyle avrupa, latin müzikleri varmış. 10'dan sonra club havasına giriyomuş. Önünü kapatan yerin ne olduğunu bilmiyordum, ve zoe nerde merak ediyordum. Bir taşla iki kuş vurmuş oldum :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
syd said:

Kallavi, Taksimde.

müthiş bir yer bence de.. terasindaki bogaz manzarali kenar masadan birini kaptkdan sonra sevdicegnle oturup keyfni cıkartabilcegn,canini sıkıp rahatsz etmicek,cebini yakmıcak güzel tatlilar yiyebilcegn hos bir yer tavsiye ederim.. tatli yedim her gidismde normal yemekleri nasl bilmiorm.. nargilesi de güzeldi ayrica
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

hedegog said:

mano çok iyi gözüküyo da şuanda açık mı bilen var mı?
bikaç yerde tadilatta falan demişler...

patlak orası. yok öyle biyer. gittim göremedim :p
kaandı dediler sonra.

aynen devretmişler üzüldüm vallaha

bu tarz başka biyer varmı ya teraslı meraslı
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de arıyorum taksim civarında bir cafe-pub ya. ama şöyle, biz fosur fosur sigara içiyoruz, çok çabuk da üşüyoruz. o yüzden sıcak mekanda hem bira, hem sigara içebileceğimiz; güzel müzikler çalan çok da pahalı olmayan bir yer var mı?
  • Yeni Oluştur...