Gunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 İşte magery, archery, resist, provocation, taming geliştirmek isteyen arkadaşlarımız için müthiş bir buluş: Taşınabilir kişisel kale: İlk olarak iki kişilik modelimiz: Bu modelde arkadaşınız ve siz birbirinizi healleyebilirsiniz. Ayrıca işte en güzel özelliği. Ufak bir hareketle bu model tek kişilik modele dönüşüyor. Ek olarak 1 adet yedek parçası yanında hediyedir. Toplam ağırlık sadece ve sadece 90 stone dur. Lütfen ısrar etmeyiniz yapılış yöntemi tamamen bir sırdır ve patentlidir. Siparişleriniz için icq yu kullanınız. Taklitlerimizden sakınınız.[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 lol! işte ticari zeka budur: zaten olan bir malı alıp, allayıp pullamak! tebrik ediyorum, gurur duyuyorum... çok yaşayın.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Fiyati ve shardlari yazmayi unutmussun NOt:Bu arada Bu thread pazar alaninda daha mantikli olmaz miydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 said: ghaldszar, 06 Aralık 2001 16:25 tarihinde demiş ki: Fiyati ve shardlari yazmayi unutmussun NOt:Bu arada Bu thread pazar alaninda daha mantikli olmaz miydi?? LOL!!! yok yok burda daha iyi inan....[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Fiyat ve shardlar hala yok. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Fiyatlar şöyle: elimi öpene 50K öpmeyene 100K Not: dark için tam tersi. Shard: Atlantic[hline]http://www.geocities.com/grinsshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 *bi an threadi taşısa mı taşımasa mı kararsız kalır* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2001 hahaha koca britanniada sana taş mı yok? runic hammer bulan ben değilim ama...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Femerenden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2001 ehuehuehu Bi an aklıma aynı yöntemle blade spirite kandimizi dövdürdüğümüz ve arkada duran iki mage ve üç healer ın da öldüğü ve sonra "ulan nerede o mage NEREDE LAAAANNN" diye koşuşturduğumuz günler geldi. Heygidi günler bea. Az buz dayak atmamıştık blade e bea. Hatırlarım bi ara parry kasan bi ark ın arkasından archery juorneylemiştim. ahhh ahhh. O portable kale nin biz de 14 kişilik olanı var idi. ama tek sorunu dışarıdan içeriye expolosion ve ya büyü atıldığı zaman herkezin harap olması idi ama işi archerlar iyi yaparsa bişi olmuyodu. Neyse onların ss ini sizle paylaşırım. Ama önce benim guild castle ın ss ini bulmam gerekiyo eylenceli ve ince bi ayrıntı söz konusu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 abi eskilere bakıp bakıp kopuyorum ya :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Super ya[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 üç kişilik modeliniz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yok seni kucağa alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 cok guzel resim tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Şu taşınabilir kişisel kale icadını biraz geliştirsen gp ye gp demessin valla papel diyebilirsin.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar