afal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 WoW bölümünde bi anımı-fikrimi paylaşmıştım ki mantık dışı (turist ömer uzayda) tadında cevaplarla başlayan, klişe timinin müdahalesi ve benim verdiğim 1-2 cevapla devam eden başlığı Gangren isimli alan yetkilisi sadece Yo! yazarak kitledi. Ardından gönderdiğim, neden kitlediğini sorduğum özel mesaja ''Hayır, öğrenemezsin'' diye bir cevap aldım. Yahu insanların düşüncelerini, haklarını ne önemsemez bir insanmışsın sen. Ben de biliyorum öyle dersen buraya yazmak dışında birşey yapamayacağımı da senin sonuna gülücük koyarak ''ben yaptim nolucak'' demeye benzeyen bir mesaj atmana şaşırdım. İnsanları potansiyel gerizekalı kendini ise mutlak doğru görmen senin bile tüm doğru olduğunu düşündüğün fikirlerine karşıdır herhalde. ss icin tiklayin ozel mesaj publice yazilmaz, ayip / nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bi kere başlık isminden 1-0 mağlupsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahah bi gangrene isyan topigi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bi lock da buraya geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aaah ah acemilik.. bir zamanlar ben de nefr e atarlanmıştım piii ne yıllardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 panlamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gangren haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 lol, verdiğim 2. ve 3. cevapları niye yazmıyorsun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Gangren said: lol, verdiğim 2. ve 3. cevapları niye yazmıyorsun? :) sadece bu mesajı atıp attığın ilk mesajdan dolayı pişman olduğunu göstermek içindi bir nevi senin işini kolaylaştırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Hatta hani şu konuşmayı içeren: http://i46.tinypic.com/fd8qky.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hacı bu durumda potansiyel gerizekalılık kinetik olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 haaaah alan yetkilisi delikanlı da geldi FİGHT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 orç o lafı bana etseydi keyfini sürerdim.. ben sağda solda kullanırım ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 orçundan aforizmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 delivuanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 afal benden sana ufak bi tavsiye, biraz sal rahatla hatta raad ol geniş takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 o tavsiye was merely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çok iyi bi forum ya sakjdfasljkdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu yeni gelen idealist gençlerin bazı şeyleri değiştirebilirim diye kasıp wot döşemesi süper birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gülücüğe odaklan afal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tu topikte küfretmek serbest olsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sipeyskeyk said: bu yeni gelen idealist gençlerin bazı şeyleri değiştirebilirim diye kasıp wot döşemesi süper birşey bence. Tayyip ve tayfasi da benzerini millet icin soyleyip guluyorlar kesin. Benzetmeden edemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şu güzel ortamı bozuyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: tu topikte küfretmek serbest olsun!! lan bi cik git aradan. yirtik dondan cikar gibi cikiyosun bisey yazarken. cok fena tokatlicam bi gun seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar