Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kadina el kalkmaz cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o burunla efes şişe açarsın o yuzden bişi olmamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi o ses.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 arkadaki kızın giysisi kirlencek diye uzuldum bir an. neyseki hem guzel hem akıllı. kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bizim lisede elamanın teki kızın tekine kafa atmıştı bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Avustralya ayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yakışanı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Erkek haklı kız çirkin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Trollüyonuzmu yoksa harbiden kıza yumruk atan andavalı mı tutuyorsunuz la? Benim çevremde böle bişi olursa o yumruk atan çocuğun azını ile burnunun yerini değiştiririm misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 herkes esit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kız da artizmiş ama televizyon laflarını satmış "what you gonna do mate" ne lan sene 2010. şey gibi durmuş böyle delikanlı takılan itici kızlar var ya onlar gibi. ama çocuk ayrı hayvanmış o da başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kızın o burunla gorevi o zaten. itici cirkin kız olup, millete dayılanmak sonra da aglayıp mazlum rolune soyunmak. 5 sene sonra burun estetigi ve bir kac bakım + gerekli ozen ile iticilik gorevini bırakıp, klasik kız gibi emekli hayatı yasayabilir. bu olana kadar erkeklerin damarına basmaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Regalya said: Trollüyonuzmu yoksa harbiden kıza yumruk atan andavalı mı tutuyorsunuz la? Benim çevremde böle bişi olursa o yumruk atan çocuğun azını ile burnunun yerini değiştiririm misal aynı cevrede takılırsak baya kavga ederiz sewninle son 2 ayda 6 tane kızı orta seviyede dövdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://img109.imageshack.us/img109/1599/claply7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de sürekli dövüyorum kızları alışkanlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben ilkokulda bi kıza yumruk atmıstım. kız dedigim benden iriydi ama. bi de beni itmisti kafamı yarıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben dövmüyorum kolayından seviyorum genelde.. tartışırken ateşli ateşli bi anda yakasından tutacaksın vuracaksın duvara sonra vereceksin ayarı vereceksin ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adam dediğini yanlış anlamış işte.. said: ben dövmüyorum kolayından seviyorum genelde.. tartışırken ateşli ateşli bi anda yakasından tutacaksın vuracaksın duvara kolayla sevmiş kızı.. kafasından döküvermiş! tam tartışırkene ateşli ateşli bi anda yakasından tutup gömüvermiş duvara doğru.. tam uygulayamamış dediğini.. artık önündeki diğer kavgalara bakıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 İdolüm:http://galeri.milliyet.com.tr/2009/10/19Yok_yere_unluler/18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar