Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı beğenememek

Eralp

Öne çıkan mesajlar

Eralp said:

Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi?

Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D

3 sayfa okuyamıyacagım heralde verilmemiştir. Mutlu ve mesutum (tu)

bide bunu almıştım gri canvas kirlenmiyor ^^

Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Eralp said:

Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi?

Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D

3 sayfa okuyamıyacagım heralde verilmemiştir. Mutlu ve mesutum (tu)

bide bunu almıştım gri canvas kirlenmiyor ^^

gayet güzelmiş bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adias vespa bende var.. içime evlt acısı gibi oturdu ama çok rahat bir ayakkabı

zaten tabanı rahat ve güle olmayan ayakkabı almıyorum.. ik itane converse hatası yaptım onalrı saymıyorum

Tipi falan nasıl duruyo babacum,
kapri altında pantolon altında falan. rahat geldi ilk bakışta gözüme benim de , denemiştim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

CuteButPsycho said:

İstanbul'da ya da Ankara'da onitsuka tiger mini model ayakkabi bulabilicegim bir yer biliyor musunuz ??

istediğim renk model bu ..

http://www.inasics.com/images/onitsuka-tmc/onitsuka-tiger-mini-cooper-6.jpg

ayakkabın olayım, çiğne beni bebeyims

tiger pek sevmem normalde de bu çok iyiymiş hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...