Nako Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben de beğenemedim bir süre, adidas'tan almaya kararlıydım ama bulamadım güzel bir şey, tiger da güzel ayakkabı ama çok ortalık malı oldu almadım, sonra "NB" New Balance aldım, gerçi o da tiger yolunda ilerliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Holy said: Mr_Hand said: olm çok kaba fotodaki de superstar da... 15 yaşındaysan al tabi ben de alıyodum o zamanlar sdfsdfFotodaki superstar değil! rage açarım bak! stan smith o. bi "de" bağlacını öğren sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ahah bir de kendi mesajımı okuyorum yapmam böyle bir hata normalde diye :P evet hızlı okumak zararlıymış. olsun, yine de fotoğraftakine çirkin dediğin için, öleceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bende begenemiyordum gittim sunu aldım: http://www.zapapedia.com/wp-content/2009/12/08_star_wars_adidas_superstar_ii_darth_vader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Spastik said: Bende begenemiyordum gittim sunu aldım: http://www.zapapedia.com/wp-content/2009/12/08_star_wars_adidas_superstar_ii_darth_vader.jpg Bunuda begendigim yokta bir önceki ayakkabım artık giyilmez haldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 feliss said: Lacoste' a ve Converse' in Jack Purcell serisine göz at bence. adam öyle iki marka söylemiş ki ikisinin de ayakkabısına verilen paraya acımayı bırak oturur ağlarım evde. yıllardır stan smith giyiyorum hala da giyerim o yüzden beğenme sorunu cıkmıyo sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 SW fanı olmasam da şu üstteki ayakkabı da çok hoşuma gitti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 han shot first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Eralp said: Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi? Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D 3 sayfa okuyamıyacagım heralde verilmemiştir. Mutlu ve mesutum (tu) bide bunu almıştım gri canvas kirlenmiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abi bunların siyah-mavileri var taksim adidas'ta gördüm vespa 128 lira. baya bi almaya niyetlenip vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fred Perry'nin ayakkabılar çok çabuk dağılıyor. Bunların kumaş gerçi dağılmaya müsait değil alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 supertar falan gec bunlari. Gir adam akilli bir puma magazasina puma suede, puma basket, benny breaker modellerini iste. zilyon tane renk kombinasyonu var illaki begenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 adias vespa bende var.. içime evlt acısı gibi oturdu ama çok rahat bir ayakkabı zaten tabanı rahat ve güle olmayan ayakkabı almıyorum.. ik itane converse hatası yaptım onalrı saymıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Masticore said: Eralp said: Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi? Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D 3 sayfa okuyamıyacagım heralde verilmemiştir. Mutlu ve mesutum (tu) bide bunu almıştım gri canvas kirlenmiyor ^^ gayet güzelmiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 İstanbul'da ya da Ankara'da onitsuka tiger mini model ayakkabi bulabilicegim bir yer biliyor musunuz ?? istediğim renk model bu .. http://www.inasics.com/images/onitsuka-tmc/onitsuka-tiger-mini-cooper-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://www.haciahmetlitepekoy.com/bilgi/aracvegerecler/buyukresim/karalastik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 CuteButPsycho said: İstanbul'da ya da Ankara'da onitsuka tiger mini model ayakkabi bulabilicegim bir yer biliyor musunuz ?? istediğim renk model bu .. http://www.inasics.com/images/onitsuka-tmc/onitsuka-tiger-mini-cooper-6.jpg ayakkabın olayım, çiğne beni bebeyims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 BabacumMostors said: adias vespa bende var.. içime evlt acısı gibi oturdu ama çok rahat bir ayakkabı zaten tabanı rahat ve güle olmayan ayakkabı almıyorum.. ik itane converse hatası yaptım onalrı saymıyorum Tipi falan nasıl duruyo babacum, kapri altında pantolon altında falan. rahat geldi ilk bakışta gözüme benim de , denemiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 wastyrx said: CuteButPsycho said: İstanbul'da ya da Ankara'da onitsuka tiger mini model ayakkabi bulabilicegim bir yer biliyor musunuz ?? istediğim renk model bu .. http://www.inasics.com/images/onitsuka-tmc/onitsuka-tiger-mini-cooper-6.jpg ayakkabın olayım, çiğne beni bebeyims tiger pek sevmem normalde de bu çok iyiymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 barçında indirimli buldum ahanda bundan aldım bundan http://www.kahlon.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/D/S/DSC_0054_2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar