Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi? Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende o ayakkabıdan başka bişey beyenemiyorum en az 20 çift ayakkabım vardır, o kadar pantolonum yoktur sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 git o alman adı olan bi mağaza vardı ucuzlukçu içerisi kemeraltı gibi ordan al 5-10 çift çeşit çeşit giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.spormarketim.com/urun-5680-daroga-trail-cc-m-erkek-spor-ayakkabi.html Tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben de hiç beğenemiyorum ama bu linkteki iyi gibi koyu renkleri var mı acaba gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şu nike gidip öküz gibi logosunu koymuyormu ayakkabılarına ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 o değil de geleneksel paticik pabuç topiği açılmış hahah 6 aylık periodlarla açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hahah onlardan aklıma geldi de açtım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2 çift ayakkabım var teki bot öbürü bisikletin clipless ayakkabıları bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Adidas Superstar Hemp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 olm çok kaba fotodaki de superstar da... 15 yaşındaysan al tabi ben de alıyodum o zamanlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 daha da kötüsü var. beğendin ayakkabıyı alamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 okuyamadım tam spor istiyosun ama şu modeller de hoş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Kowalski yada lacoste'un beyazlarını alabilirsin indirimde 185 - 150 sanırım fiyatları, gerçi İzmir'de nerede satılır bilmiyorum Boyner fln war mı orada Lacoste bulabilirsin ( taksitle alcaksan, lacoste'da taksit yapmıyorlar ), kowalski'de ankara'da Deriden'de satııyor ama İzmir'de nerede wardır bilmiyorum walla :) lacoste'dan kastım turunculu değil bi de çok kötü duruyor ayakta, mavi çizgili olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ne güzel ayakkabılar var. 40 TL- 50TL civarında. Pull and bear'da görmüştüm baya iyiydi. Sonra zara da güzel ayakkabılar var. Fakat max 44'e kadar üretiliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tiger da gayet rahat bi ayakkabı ayrıca hoş da duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 pull and bear da bi ayakkabı beğendim 49 mu neydi onu alıcam bi ara sanırsam. Lacoste da da beğendim 1 tane ancak 160 lira ona bayılacağıma pull and bear dan 4 ayakkabı alırım renk renk kıyafetimin altına giyerim çok daha güzel olur fikrindeyim. Ama 4 ayakkabı nasıl beğenicem onu da bilmiyorum :D Chiptech in önerdiği ayakkabı biraz yüksek, daha alçak birşeyler istiyorum. @Rasmon senin ayakkabın da güzel aslında ancak öyle şeyler giymek için bi 5-6 yaş daha atmam gerek sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben de beğenemiyorum her zman olduğu gibi. tasarımcılarınıza sıçayım diyip çıkıyorum mağazadan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mr_Hand said: olm çok kaba fotodaki de superstar da... 15 yaşındaysan al tabi ben de alıyodum o zamanlar sdfsdfFotodaki superstar değil! rage açarım bak! stan smith o. ayrıca puma'nın roma, adidas'ın gazelle modellerinden birer adet edinip, değiştirip değiştirip giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Superstar ne kadar yeto duruyorsa, stan smith o kadar şık durur. Harbi karıştırmayın şu iki modeli =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Lacoste' a ve Converse' in Jack Purcell serisine göz at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.styledrops.com/prada-prada-men-shoes-39,105.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 samoa vardı country aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gizo said: tiger da gayet rahat bi ayakkabı ayrıca hoş da duruyor kızılaya mektup yazınca bedavaya veriyolar onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar