Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı beğenememek

Eralp

Öne çıkan mesajlar

Ayakkabı beğenemiyorum yahu. Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bir türlü hoşuma giden bir şeyler bulamadım. Forum bornovada gezmediğim yer kalmadı, gerçi 1-2 ayakkabı beğendim orada da ama onlar da tam içime sinmediğinden almadım. Acaba alsam da bir süre giydikten sonra içime siner mi?

Yaz için ideal, şort altında güzel duracak tercihen açık renkli ayakkabı önerilerinizi bekliyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kowalski yada lacoste'un beyazlarını alabilirsin indirimde 185 - 150 sanırım fiyatları, gerçi İzmir'de nerede satılır bilmiyorum Boyner fln war mı orada Lacoste bulabilirsin ( taksitle alcaksan, lacoste'da taksit yapmıyorlar ), kowalski'de ankara'da Deriden'de satııyor ama İzmir'de nerede wardır bilmiyorum walla :)

lacoste'dan kastım turunculu değil bi de çok kötü duruyor ayakta, mavi çizgili olan
Sosyal ağlarda paylaş

pull and bear da bi ayakkabı beğendim 49 mu neydi onu alıcam bi ara sanırsam. Lacoste da da beğendim 1 tane ancak 160 lira ona bayılacağıma pull and bear dan 4 ayakkabı alırım renk renk kıyafetimin altına giyerim çok daha güzel olur fikrindeyim. Ama 4 ayakkabı nasıl beğenicem onu da bilmiyorum :D

Chiptech in önerdiği ayakkabı biraz yüksek, daha alçak birşeyler istiyorum.

@Rasmon senin ayakkabın da güzel aslında ancak öyle şeyler giymek için bi 5-6 yaş daha atmam gerek sanırsam :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

olm çok kaba fotodaki de superstar da... 15 yaşındaysan al tabi ben de alıyodum o zamanlar sdfsdf
Fotodaki superstar değil!
rage açarım bak!

stan smith o.

ayrıca puma'nın roma, adidas'ın gazelle modellerinden birer adet edinip, değiştirip değiştirip giy.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...