Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield Bad Company 2 Squad Kuralım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
severek katılırdım, ama format atıp başka os kurmama rağmen 10 dakak olmadan kesin donması sorunu geçmedi. campaigne giremedim bile. xp veya win7 olmasıyla alakası yokmuş. aldığıma pişman oldum. tüm forumları gezdim bulamadım cevap. sorunumu çöz, oynayalım:P
Mesaj tarihi:
yok artık :)

abi squad bu oyunun zevkini en azından 5 e katlayan bir olaydır. Hatta bilimsel çalışmalar 2 squad oynandı mı bu zevkin 10 kata kadar arttığını iddia etmektedir.

Squad candır, hatta oyunu squad'lı oynadıktan sonra tek kişi oynayamadım, sıkıcı geldi
Mesaj tarihi:
Red said:

squad kek gibi yerini belli etmekten başka bir işe yaramıyor ya

3-4 kişi tıkış tıkış geziyorlar

Koca oyunu tek başına cs oynar gibi oynamak daha mı güzel sence?
Teamwork yok bi bok yok öyle dolaş dolaş karşına adam çıkarsa vur.. O ne öyle ya
Mesaj tarihi:
valla ben tek başıma oynuyorum.yalnız kovboyluğu seviyorum

ama bugun bi serverda bi squaddan 8 kişi vardı.iki ayrı squad olarak

adamlar resmen bug gibilerdi reskillden reskile koşturdular bizi.oyundan soguttular o derece
Mesaj tarihi:
senko said:

squad ne bu oyunda, servere girerken yanda join squad cikiyor ya zaten oraya basinca squada katilmis olmuyormuyuz?

tanıdık adamlar olması açısndan squad diyorlar :)

bende join squad diyorum.oyun içinde muattab bile olmuyorum kıcında spawn olma haricinde
Mesaj tarihi:
şimdi abi squad oynayınca vent den fln noluyor, ona göre takım seçiyorsan biri medic biri assa vs. vs. 4 kişi koşa koşa gidiosun öldün mü medic reslio, yok engineer tank a patlıyo fln derken accayip bir keyif alıyorsun. tabi 4 kişi birlikte dolaştığın için k/d ratio'nda yüksek oluyor pa pa pa pa herkesi öldürdüğün için fln :)
Mesaj tarihi:
Bende kararsizim ama single player sahane bence baya iyi gidiyor suan ben cok zevk aldim.

Serverlar nasil beyler oynayan kitle cok mu yoksa sayili denecek kadar az mi, az fikir verin.Saglam fpsiciyimdir alicagim oyunu orjonal fikirlerinize gore gelirim direkt squada.
  • Yeni Oluştur...