niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kuralım abi artık. sık sık oynayan varsa ekleşelim kuralım squad rush takılalım arada sırada. deli gibi level kasarız diyim size. benim tag: khaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 severek katılırdım, ama format atıp başka os kurmama rağmen 10 dakak olmadan kesin donması sorunu geçmedi. campaigne giremedim bile. xp veya win7 olmasıyla alakası yokmuş. aldığıma pişman oldum. tüm forumları gezdim bulamadım cevap. sorunumu çöz, oynayalım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oynuyorum sürekli ama tek başımayım.Squad olayı olursa katılırım, hoş olur. Adam gibi playerlarla teamwork halinde daha eğlenceli olur. Ekleyebilirsiniz: dedesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ben de katılmak isterim o zaman aranıza Drachenstein olarak ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 squad kek gibi yerini belli etmekten başka bir işe yaramıyor ya 3-4 kişi tıkış tıkış geziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yok artık :) abi squad bu oyunun zevkini en azından 5 e katlayan bir olaydır. Hatta bilimsel çalışmalar 2 squad oynandı mı bu zevkin 10 kata kadar arttığını iddia etmektedir. Squad candır, hatta oyunu squad'lı oynadıktan sonra tek kişi oynayamadım, sıkıcı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Red said: squad kek gibi yerini belli etmekten başka bir işe yaramıyor ya 3-4 kişi tıkış tıkış geziyorlar Koca oyunu tek başına cs oynar gibi oynamak daha mı güzel sence? Teamwork yok bi bok yok öyle dolaş dolaş karşına adam çıkarsa vur.. O ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sırf tek başıma oynadığımdan dolayı oyun sadece yüklü olarak duruyor. kaç haftadır 1 kere bile açmadım. eğer bi organizasyon olcaksa olur tag: Xenocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 valla ben tek başıma oynuyorum.yalnız kovboyluğu seviyorum ama bugun bi serverda bi squaddan 8 kişi vardı.iki ayrı squad olarak adamlar resmen bug gibilerdi reskillden reskile koşturdular bizi.oyundan soguttular o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ekliyorum. Bi ts, vent serverı falan varsa akarız. Random mallarla oynamak zevkli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Red said: squad kek gibi yerini belli etmekten başka bir işe yaramıyor ya 3-4 kişi tıkış tıkış geziyorlar abi bir insan her oyunda mi boyle olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pc'den bahsediyorsunuz değil mi? nick: tersero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tag : L3g4cy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 euphramaxi felaket noobum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 eee haydin? Herkes cs gibi mi oynamayı seviyo yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yunusemre said: yok artık :) QFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi ekleyen yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 squad ne bu oyunda, servere girerken yanda join squad cikiyor ya zaten oraya basinca squada katilmis olmuyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 benim squadım baya iyi almanlarla oynuyorez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 senko said: squad ne bu oyunda, servere girerken yanda join squad cikiyor ya zaten oraya basinca squada katilmis olmuyormuyuz? tanıdık adamlar olması açısndan squad diyorlar :) bende join squad diyorum.oyun içinde muattab bile olmuyorum kıcında spawn olma haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 şimdi abi squad oynayınca vent den fln noluyor, ona göre takım seçiyorsan biri medic biri assa vs. vs. 4 kişi koşa koşa gidiosun öldün mü medic reslio, yok engineer tank a patlıyo fln derken accayip bir keyif alıyorsun. tabi 4 kişi birlikte dolaştığın için k/d ratio'nda yüksek oluyor pa pa pa pa herkesi öldürdüğün için fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ya alsammı bu oyunu çok kararsız kaldım.singlepalyer ini 10 dakka oynadım sadece pekhoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bende kararsizim ama single player sahane bence baya iyi gidiyor suan ben cok zevk aldim. Serverlar nasil beyler oynayan kitle cok mu yoksa sayili denecek kadar az mi, az fikir verin.Saglam fpsiciyimdir alicagim oyunu orjonal fikirlerinize gore gelirim direkt squada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 single'ı beğendiysen multi'sine aşık olursun herhalde. Single'ı bana kalırsa işe yaramaz alcaksanız multi için alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Aynen öylede durumları nasıl serverların clanların aktif mi oyun yoksa belirli ufak bir kitlemi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar