enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkadaşlar merhaba; Server işletim sistemleri network topolojileri ile ciddi anlamda uğraşanlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sistemciyim ama network topolojileriyle uğraşmıyorum. ben daha ziyade nvidia, ati felan takılıyorum. zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Nasıl yardımcı olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 7 mac yazdim 5 6 7 sistem yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bone cidden alkışlıyorum. Buradan bile malzeme çıkarttın ya... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Herkese merhaba Dostlar ben bu topic de bu konu üzerine sorularımızı bilgilerimizi paylaşalım diyorum Aldığınız egitimler sertifikalar sınavlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hayirdir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hayır hayır!!! nasipse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Koca bir Donanim & Yazilim bolumu varken neden tek bir topicte her seyi sinirlandirmak ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 adam heycanlı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sharky said: Koca bir Donanim & Yazilim bolumu varken neden tek bir topicte her seyi sinirlandirmak ? :) ????? sınırlandırmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 diyo ki 255.0.0.0 varken neden 255.255.255.254? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 255.0.0.0 ile 255.255.255.254 baya fark var işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 network topolojilerini severim fddi favorimdir, yarismaya izmirden katiliyorum, tum yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hiç server kurulumu yaptınız mı? ciddi anlamda? domain yapısı dhcp, active directory vs.vs. ne tür tecrübeleriniz oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sen pek Donanim & Yazilim bolumundeki gecmis konulara goz atmamissin galiba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 evet daha yeni üye oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Onu balonundan anlamistik zaten :) Evet aramizda "ciddi anlamda" bu islerle ugrasan bir suru adam var. Genelde burada insanlar neler yaptiklarini degil de, neler yapamadiklarini konusuyorlar. Bu nedenle soylediklerin garip karsilaniyor burada :) Yani senin de herhangi bir problemin varsa, olursa, buraya sor, elbet daha onceden o tur bir yapi ile ugrasmis birileri cikacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 iyisin guzelsinde, isler o sekilde islemiyor ki burda. genelde biri bisi sorar,oyle soru cevap seklinde oluyor sonra arada birinin cikip siz hicbisi bilmiyorsunuz en birinci benim en cok ben biliom demesi fln gerekir, prosedur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yaşa ve öğren diyorsunuz yani... ok bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet bazilari Sparc uzerinde Solaris super OS'tur, Linuxlar onun performansina ulasmaz falan der :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sistemci nedir? İşletim sistemleriyle ve network ile uğraşanlara mı deniyor? Bilmediğimden soruyorum, kötü bir niyetim yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 zuzuzuzuzuzu ... su son laf birinin kafasina atilan meteordan farksizdi ama kimin dedigini hatirlayamadim simdi. senko muydu yoksa ? =) edit : mirage girmis araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mirage said: Sistemci nedir? İşletim sistemleriyle ve network ile uğraşanlara mı deniyor? Bilmediğimden soruyorum, kötü bir niyetim yok. :) Adam unlemleri ve bolca koydugu soru isaretleriyle mod'u bile tirsitti. Ben de yapicam bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar