Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ayrıca gerçek ismi kunio kun's nekketsu soccer league idir kendisinin, rom falan bulucaksanız öyle daha rahat bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 tele indirdim romu sabahtan beri gol3 oynuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 şu oyunu bi bulabilsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hmmm aklima gelenler.. the dig.. cannon fodder.. duke nukem 2 (platform seklinde olani) full throttle hmm sonraciiima.. prince of persia zaten yazilmis.. lotus3 vardi, ultima, daha sonralari cikan phantasmagoria vardi.. ilk 7 cd lik oyundu.. yuh demisti herkes.. tie fighter vardi, Wing Commander vardi of ne oyundu be.. decsent vardi.. aklima gelince yine yazarim. amigam olmadi benim.. o yuzden genel kulturum hep 90-95 arasi pc uzerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 gol 3 oynayin abi. kendinizi at kuyruklu eleman yapin onliberoya da gozlukluyu koydunuz mu tamamdir. cok pis nostalji oldu benim icin, agliyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 düz kaşlı adam en iyisi çünkü dönerek uçuyo defansta çok işe yarıyo. aynı şekilde düz kaşlı ama saçları çizgi çizgi inen adamı kesinlikle defansa koyun çılgın adam. Forvette de capon çünkü adam iyi top atıyo tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 swat 2 vardı çok iyidi bide commandos 2 güzel günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 eski oyunlar çok eskidir, onları seviniz, koruyunuz, bağrınıza basınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ooo commandos süperdi hakketen. o tarz olarak birde DESPERADOS :D vardı ki favorimdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Gerçeğin ötesinde http://static.ideefixe.com/images/87/87183_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 helldorado çıktı bi de amma çalışmıyo error verip atıyo sinir oldum, steamden biri bana giftlese ya lan indirimi kaçırdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Little Big Adventure!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Dark Seed II Shivers II http://www.lysator.liu.se/adventure/images/Sierra_On-Line,_Inc/shivers2.jpg Çok korkunçtu bunlar ya da ben çok küçüktüm. Bi de MDK vardı ama pek oynamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Eralp said: düz kaşlı adam en iyisi çünkü dönerek uçuyo defansta çok işe yarıyo. aynı şekilde düz kaşlı ama saçları çizgi çizgi inen adamı kesinlikle defansa koyun çılgın adam. Forvette de capon çünkü adam iyi top atıyo tutuyo abi en ii kadroyu acıklıyorum :P player 11 tsu,özel vurusu top bi muz oluyo bi topa dönüsüo bu yüzden bütün takımların kalecileri topu %70 oranında kacırıo sol forvet kaiz,bandanalı eleman özel vurusu balık oluyo top :D istediginde pas atıo penaltılarda cok ise yarıo kalecinin üzerinden özel vurusu ile asırıyosun topu :D sag forvet kum,gözlüklü eleman,sanırım dersleri cok ii özel vurusu top kaleme dönüsüo gücü fazla yok ama pas atması ve defansif olarak ileride adam gecirmemesi önemli :D sol defans kun,gücü orta ama defansif olarak diz ile ucması adam kacırmamasını saglıyo,ama emir dinlemiyo :d sag defans hori,gücü ii defansif olarak diz ile ucuyor bu da adam kacırmıyo,mutlaka defansafta olmalı,zaten oyunun orjinal kadrosunda da var gk carl,takımın en güclü oyuncusu bu yüzden gk de,özel sutları %50 ile tutabiliyor bi de topa cıkarken yumruk ile cıktıgında %90 ile topu cıkarıo. ben 2-1-2 seklinde oyunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 pronoit said: ağlamak istiyorum sayın seyirciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 High Seas Trader X-Com - UFO: Enemy Unknown Civilization Colonization Pirates Ultimate Soccer Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar