7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 8800gt calibre ekran kartım var, oyun oynarken sürekli ekran kararıyor oyun takılıyor ve bi kaç saniye içinde tekrar geri geliyor, bazen geri gelmiyor alt tab yapınca geri geliyor, bazen böle çöküp artifact veriyor sonra oyunu kapatınca masa üstünde de aynı sekilde sorun devam ediyor reset atıyorum herşey düzeliyor, ekran kartı sıcaklığı hiç 65 dereceyi geçmedi ayrıca güncel driver kurulu napçamı bilemiyorum bi help. bi kaç ss aldım belki fikir verir. aldığım tek hata aha bu :D burda çöküp geri geldikten sonra ekran pembeye döndü sonra oyunu kapadım masaüstünde de bozulma devam etti, reset attım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "display driver nvidia windows kernel mode driver version xxx.x stopped working ans has successfully recovered" şu hatayı alan bir sürü adam var nette bakınıyorum ama hiç net bi sonuç yok. napçam ben ya zehir oldu oyun oynamak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 deli gibi artifact veriyor kart işte. büyük ihtimalle kartın ramleri yatta olmuş veyahut çok ısınıyolar, kart ramlerinin sıcaklıklarına bak bi. öyle değilse pek yapcak bi şey yok garantisi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ama şöle bi durum var her seferinde aynı şeyle karşılaşmıyorum tamamen oyununa göre degisiyor hatta baya grafik olarak kastıran başka oyunlarda hiç bi sorun yaşamadım, artifact mesela sadece singularty'de oldu, kapanıp açılmada tamamen rastgele oluyor. Ha ısrar etme ölmüş diyosanız taam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 O çok random bir hata.. Geçenlerde aynı şeyin ATI versiyonu oldu. Baya bi araştırdık ettik, çok ilginç şeyler var. Mesela adamın teki RAM'lerin yerini/sırasını değiştirip kurtulmuş fakat başka bi tanesi format deneyip başarısız olmuş falan.. Umarım aşarsın, biz aşamadık sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 evet var bir sürü degisik yolla şansa faln çözüm bulan mesela adam ekran kartının cdsi ile gelen driver dışında driver kurduğunda bu başına geliyor, benim driver win7 ile çalışmadığı için eskisine dönemedim format da atamıyorum bi kaç müim bişiler var pcde yedekleyecek bişiyim de yok kaldım öle. ramlerin mamlerin herşeyin ısısı normal bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bence ekran kartı bozuk, hiç uğraşmadan aldığm yuere götürürdüm ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 soğutma sorunu. eylül gelsin geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar