Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sıfır account alacak olan varsa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer yepisyeni bi account alacaksanız bi haberdar edin bizlerden biri sizi davet etsinde 2 kişilik roket mount alalım bi işe yarasın :P
Ben tekliflere açığım amaç siz yeni accountlulara yardım etmek :P
Mesaj tarihi:
adresinizin illa tr olarak kalması gerekmiyor. ben mountu alacağım zaman ingiltere adresi yazdım cumhuriyet cad. atatürk mah fln diye, mountu aldıktan sonra tekrar normal adresime çevirdim.
Mesaj tarihi:
yok öle bişi banlanma falan dün gangren ile GM e sorduk, serbest şuan icin ama "intended" değil dedi, mountunuzu alın sonra asil olması gereken adrese geri cevirin, yarın öbürgün hack vs olursa yada hakkınızda bi inceleme olursa (küfür etttiğiniz icin ticket atıldı nickinize dair mesela)

GMler incelerken ticketi bakıo hesap adresi ingiltere
oyuncu ip si türkiye

çat banlıo olay ortaya çıkana kadar o yani. değiştirdiğiniz icin banlanmıosunuz. herhangi bi sebeple hesabınız incelenmek zorunda kalırsa ve hesap adresi - ip uyumu tutmazsa eğer güvenlik icin kapanı hesap.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tekrardan wow'a mı başlasam acc'yi de devrettim, kısaca sıfırdan başlıycam gibi..

Neyse asıl sorumun aslında bu konuyla ilgisi yok ama iliştirme gereksinimi duydum, en ucuz wow+tbc+wotlk kaça nerden alınır? Kutu fln gerek yok war hepsinin kutusu evde yatıo zaten sadece cd-key yeterli. Yada ne biliyim wow+wotlk la fln başlanmaz heralde?

Neyse en ucuz wotlk nası başlıycam :)
Mesaj tarihi:
neyse account'umu kullanmamış arkadaş, wow +tbc war. Wotlk alcam bi tek. Blood elf mi açsam diye düşündüğümden wotlk ile başlıyım diyordum.

da account adını ve Wow cd-key ini hatırlamıyorum/bulamıyorum. TBC upgrade key ile account bilgilerimi verirler mi ki :(
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle, account tbc zamanına ait. O zamanlar battle.net acc fln yok tabi. Şimdi battle.net acc'ye bağlamak istediğimde şifre ve acc name istiyor bulamadım bunları. Eskiden secret question fln da yokmuş herhalde çıkmıyor yauw :(
Mesaj tarihi:
bir soru daha sorucam yine buraya sıkıştırıyım account support için olan telefonlarda

* Toll free number. Charges may still be applied by provider if calling from a mobile or surcharged phone.

yazıyor. Uluslararası olunca bu geçerli değil ddimi? Bedava konuşma fln
Mesaj tarihi:
poopla said:

arkadaşlar acc leri binek exp için falan açmayın sakın almanya vs diye. banlanıyosunuz . biz yaptık banlandık =D ikametgah belgesi istiyolar dsaadsdas

binegi vericekkenmi istiyorlar?
Mesaj tarihi:
Oyuna geri dönüyorum kesin, TR dışından scrool of resurrect ile beni çağırıcak varsa özel mesaj atsın da bedava 1 ay kazansın bari boşa gitmesin. ( TR içinden olmuyor malesef denedik arkadaşa olmadı :( )
  • Yeni Oluştur...