Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Eğer yepisyeni bi account alacaksanız bi haberdar edin bizlerden biri sizi davet etsinde 2 kişilik roket mount alalım bi işe yarasın :P Ben tekliflere açığım amaç siz yeni accountlulara yardım etmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 of ben de çok istiyorum o mountu.ama gel ki bizde yasak öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Benim acc.ta eski zhevra kalmış. O rockete dönüşmüş sonra :P Bir tane de önümüzdeki ay gelecek. 3 tane de zhevram vardı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ha bu arada country değiştirip almanya falan seçerseniz battle.net adresinizi siz de öyle şeylerden yararlanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 TRde yok mu o tip hediyeler. pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 adresinizin illa tr olarak kalması gerekmiyor. ben mountu alacağım zaman ingiltere adresi yazdım cumhuriyet cad. atatürk mah fln diye, mountu aldıktan sonra tekrar normal adresime çevirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 aynı şekilde ben de gözlerinizden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 beyler sakın country dğeiştirmeyin daha önce banlandım o yüzden .. ikametgah belgesi istediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yok öle bişi banlanma falan dün gangren ile GM e sorduk, serbest şuan icin ama "intended" değil dedi, mountunuzu alın sonra asil olması gereken adrese geri cevirin, yarın öbürgün hack vs olursa yada hakkınızda bi inceleme olursa (küfür etttiğiniz icin ticket atıldı nickinize dair mesela) GMler incelerken ticketi bakıo hesap adresi ingiltere oyuncu ip si türkiye çat banlıo olay ortaya çıkana kadar o yani. değiştirdiğiniz icin banlanmıosunuz. herhangi bi sebeple hesabınız incelenmek zorunda kalırsa ve hesap adresi - ip uyumu tutmazsa eğer güvenlik icin kapanı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 tekrardan wow'a mı başlasam acc'yi de devrettim, kısaca sıfırdan başlıycam gibi.. Neyse asıl sorumun aslında bu konuyla ilgisi yok ama iliştirme gereksinimi duydum, en ucuz wow+tbc+wotlk kaça nerden alınır? Kutu fln gerek yok war hepsinin kutusu evde yatıo zaten sadece cd-key yeterli. Yada ne biliyim wow+wotlk la fln başlanmaz heralde? Neyse en ucuz wotlk nası başlıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cd keyler wow 14,50 - bc 13,50 wotkl 30 lira. ben wow+bc ile basladım ama 1 hafta oldu daha 70 liyorum yarın 69 oldum simdi,wotkl nin 70 olmadan bi olayı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 neyse account'umu kullanmamış arkadaş, wow +tbc war. Wotlk alcam bi tek. Blood elf mi açsam diye düşündüğümden wotlk ile başlıyım diyordum. da account adını ve Wow cd-key ini hatırlamıyorum/bulamıyorum. TBC upgrade key ile account bilgilerimi verirler mi ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 cd keyi hatırlamana gerek yok ki. cd key kayıpsa secret question!ını kullanıyorsun artık. battlenet hesabına girip upgrade yapıcaksın wotlk'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben alt kasmayı planlıyodum aslında o şekildede yararlanabilirmiyiz rafdan adres deiştirip bi hizli levelleniyodu sanki o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şimdi şöyle, account tbc zamanına ait. O zamanlar battle.net acc fln yok tabi. Şimdi battle.net acc'ye bağlamak istediğimde şifre ve acc name istiyor bulamadım bunları. Eskiden secret question fln da yokmuş herhalde çıkmıyor yauw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 arkadaşlar acc leri binek exp için falan açmayın sakın almanya vs diye. banlanıyosunuz . biz yaptık banlandık =D ikametgah belgesi istiyolar dsaadsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bir soru daha sorucam yine buraya sıkıştırıyım account support için olan telefonlarda * Toll free number. Charges may still be applied by provider if calling from a mobile or surcharged phone. yazıyor. Uluslararası olunca bu geçerli değil ddimi? Bedava konuşma fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 skype la ararsan beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 poopla said: arkadaşlar acc leri binek exp için falan açmayın sakın almanya vs diye. banlanıyosunuz . biz yaptık banlandık =D ikametgah belgesi istiyolar dsaadsdas binegi vericekkenmi istiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Oyuna geri dönüyorum kesin, TR dışından scrool of resurrect ile beni çağırıcak varsa özel mesaj atsın da bedava 1 ay kazansın bari boşa gitmesin. ( TR içinden olmuyor malesef denedik arkadaşa olmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar