SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ben az önce buraya mesaj yazmadım mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vaniLLe said: Bone said: uzun topukluları erkekleri etkilemekten ziyade bayanlara hava atmak için giyiyorlar bence. hic bi kadin sirf kadinlari kiskandirmak, imrendirmek icin topuklu giymez. ikisinin de özünde begenilmek vardir. hiç de bile. gayet de kadınların bi kısmı başka kadınlara hava atma peşinde. erkeğe güzel gözükmek kadar, diğer kadınlar karşısında kendilerine olan güveni tam olsun istiyorlar. sadece erkeklerden oluşan atmosferde bir süre sonra kırışık kıyafet giymeler, düzensiz saçlar hatta sesli osurmalar başlar. ama sırf kızlı ortamlarda deneklerin bir kısmı her daim süslü püslü gezeceklerdir. önce kendine hava atacaksın, sonra hemcinsine, en son erkeklere. tabiki tüm kızlar böyle değil, ama azımsanamayacak bir yüzde var. belki %25tir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vaniLLe said: sirf uzun gözükücem diye o iskenceyi ceken varsa, onun aklindan süphe ederim. 10 cm bile ne kadar agritiyo ayaklari. bel bölgesinide ağrıtıyomuş bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yüksek topuklu giyen hatunlar bence çok itici. Çok az istisnai durumlar var, geri kalanı çok çirkin. Hayır bide vücut da kötü. Bide topuklu giyip sonra da "ay ayaklarım ağrıyo yürüyemiyom yea" diye sızlananlar varmış, onlar ateşlerde yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fede said: ben makroya bıraktım geçen 1 saatte 0.001 cm uzadı ben kasarken ph açıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Uzunluktan cok kalinlik onemli arkadaslar, dert etmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 goldbären said: vaniLLe said: Bone said: uzun topukluları erkekleri etkilemekten ziyade bayanlara hava atmak için giyiyorlar bence. hic bi kadin sirf kadinlari kiskandirmak, imrendirmek icin topuklu giymez. ikisinin de özünde begenilmek vardir. hiç de bile. gayet de kadınların bi kısmı başka kadınlara hava atma peşinde. erkeğe güzel gözükmek kadar, diğer kadınlar karşısında kendilerine olan güveni tam olsun istiyorlar. sadece erkeklerden oluşan atmosferde bir süre sonra kırışık kıyafet giymeler, düzensiz saçlar hatta sesli osurmalar başlar. ama sırf kızlı ortamlarda deneklerin bir kısmı her daim süslü püslü gezeceklerdir. önce kendine hava atacaksın, sonra hemcinsine, en son erkeklere. tabiki tüm kızlar böyle değil, ama azımsanamayacak bir yüzde var. belki %25tir :P e tamam ben de aksini söylemedim ki, sadece kizlara hava atmak üzerine kurulu degil dedim. ikisinin de özünde begenilmek var derken, hem kadinlara hem erkeklere begenilmek isterler. sadece kadinlara degil yaaani. ha lezbolar ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vanille haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kiz hakli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 o rekabet ortami cok fecidir ama of. ayakkabi alirsin gider aynisini alir, saclarini yaptirirsin gider benzerini yaptirir. sonra cekemezler cok güzel giyindigin halde, bok atarlar falan. her kadin cekilmez üstat. sonra ayni gün tesadüfen ayni kiyafetleri giyersiniz.. hele o yandan yandan bakis atan, bastan asagiya süzen cekemeyen kari tripleri yok mu.. aynisinin erkek versionu da mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Varsa da erkek versiyonuna ben rastlamadım. 1-2 defa aynı ya da benzer svetşört giymişliğim oldu ortamda bir başkasıyla, pişti olmak diyolardı buna galiba. Beni pek rahatsız etmedi. Hatta tanıdığım biriyse geyiğini bile yaptık. Zaten temel olarak hazırlıklıyız bunlara, böyle şık ortamlarda hep siyah ceket beyaz gömlek falan gidip aynı görünmeye alışğız son yıllarda farklı renk gömlek ve takımlar da popüler olsa da. Ondan gelen rahatlık var sanırım :) Ama düğünde aynısını geçtim sırf aynı renk kıyafet giydiler diye tüm gece birbirine tavır yapan kızlar bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yok ben rastlamadım hiç, rastlasam karı mısın ak die de sorarım şahsen. hatta dershanede elemanın biriyle aynı kazağı giymişiz böle bi yüz yüze gelip " pişti olduk ak " diyip gülmüşlüğümüz bile var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 uygun kıyafetle topuklu giyilir, giyilmelidir. bu durum tercih edilmelidir tabii.. zaten topuklu giyen kadın kendine saygısı olan kadındır.. hiç topuklu giymeyen ya da giymekten kaçınan kadın ise irfandır, idrisdur, kamildur ula! laz burunludur ve bıyıklıdır o kadın, en büyük hobisi kışın denizde hamsi avlamak ve hamsi dolu ağları gemiye çekmektir.. şehirde yaşamaz ama bazen "şehere ciduyuz değul mu haçan?" diye konuşabilir.. kıllıdır ve kötü kokar.. balık kokar ve ter kokar.. tavlada zar tutar, okeyde taş çalar, kahvede hesabı kakalasın diye doğum yapıyor numarası çeker habire.. hoş değildir yani.. siz siz olun topuklu giyen kadınlara değer verin.. onlar ki topuklu giydikleri için daha önceden söyledikleri "kadınlar erkeklere göre acıya daha dayanıklıdır! doğum bile yapıyoruz biz!" yalanını unutup sabahtan akşama kadar ayaklarının ağrıdığından şikayet ederler.. onlar ki "topuklu ayaklarımı çok ağrıtıyor hilmi" demelerine rağmen 10sn sonra "aaa dur şu vitrindeki ayakkabılara bakalım" diye ısrar ederler.. onlar ki satın aldıkları ayakkabıları ucuca ekseniz buradan aya kadar 6kez gidip gelebilirler.. onları toplu halde arkanızdan geliyor olsalar bir grup atlı askerin ya da headless horsemanin saldırısına uğradığını sanırsınız.. ya da klavye tuşularına basan yüzlerce maymun da olabilir.. bilemedim.. her neyse.. işte onlar.. çilekeş, cefakar topuklu ayakkabı kadınlarıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 @rew ve nil, benim çevremde bu tarz kızlar hiç yok çok şanslıyım resmen. ya da siz çok abartıyorsunuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 onlar abartmıyolar böyle kızlar heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bella kızlar hakkında ne zaman olumsuz bir genelleme yapılsa istisnasız her seferinde "benim çevremde öyle kızlar yok" diyorsun zaten :) Baştan reddediyorsun bence feminist damarın etkisiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vallahi feministlikten ya da muhalefetlikten değil. gerçekten böyle şeyler olmuyor bizde. arkadaşlarım falan hiç böyle değiller. çok temiz bi çevrem varmış bak tekrar gördüm: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bellacigim senin cevrende olmayabilir ama bu abarti hatunlari bu sekilde anlatmamiz bizim abartiligimiz degil, mevcutlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 o zaman çok şanslısın bella, kıymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bence o kızlar bunu çok iyi kamufle olarak yine de yapıyolar gizlice ya da iç dünyalarında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hayır, hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bella kötü ama cevresi iyi ehuh. abi niye hic sanmiyorsun, senin mükemmel bi cevren olabilir ama BURCUCUM COK GÜZEL OLMUSSUN CNM diyip yine icinden catlayan insanlar da var elbette ki. her cesit insan var, ama ne bu eminlik =P accik kendi cevrenin disindaki insanlari gözlemle, görceksin yok dedigin insanlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 şöyle bişey var abimin 2 sevgilisi var biriyle sürekli yaşıyor diyerini de arada bi eve atıyor abim eve ne zaman hatunu atsa kız diğerinin ayakkabılarının topuklarını kırıyormuş :) var böyle olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vaniLLe said: bella kötü ama cevresi iyi ehuh. abi niye hic sanmiyorsun, senin mükemmel bi cevren olabilir ama BURCUCUM COK GÜZEL OLMUSSUN CNM diyip yine icinden catlayan insanlar da var elbette ki. her cesit insan var, ama ne bu eminlik =P accik kendi cevrenin disindaki insanlari gözlemle, görceksin yok dedigin insanlar her yerde. ya bana da saçma geliyo çünkü. sevmiyosan kötülüğünü istiyosan kes arkadaşlığını surata gülüp arkadan iş çevirmek saks. bi de sensin kötü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sacma ama, sacma sapan insan cok. yani bi de illa kötülügünü istiyor olmasi gerekmez, seni sevse de kiskanabilir ya da imrenebilir hala bunu sana belli etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar