Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy uzatma mevzusu

tuna833

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

Bone said:

uzun topukluları erkekleri etkilemekten ziyade bayanlara hava atmak için giyiyorlar bence.

hic bi kadin sirf kadinlari kiskandirmak, imrendirmek icin topuklu giymez. ikisinin de özünde begenilmek vardir.

hiç de bile. gayet de kadınların bi kısmı başka kadınlara hava atma peşinde. erkeğe güzel gözükmek kadar, diğer kadınlar karşısında kendilerine olan güveni tam olsun istiyorlar.

sadece erkeklerden oluşan atmosferde bir süre sonra kırışık kıyafet giymeler, düzensiz saçlar hatta sesli osurmalar başlar. ama sırf kızlı ortamlarda deneklerin bir kısmı her daim süslü püslü gezeceklerdir.

önce kendine hava atacaksın, sonra hemcinsine, en son erkeklere.

tabiki tüm kızlar böyle değil, ama azımsanamayacak bir yüzde var. belki %25tir :P
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

vaniLLe said:

Bone said:

uzun topukluları erkekleri etkilemekten ziyade bayanlara hava atmak için giyiyorlar bence.

hic bi kadin sirf kadinlari kiskandirmak, imrendirmek icin topuklu giymez. ikisinin de özünde begenilmek vardir.

hiç de bile. gayet de kadınların bi kısmı başka kadınlara hava atma peşinde. erkeğe güzel gözükmek kadar, diğer kadınlar karşısında kendilerine olan güveni tam olsun istiyorlar.

sadece erkeklerden oluşan atmosferde bir süre sonra kırışık kıyafet giymeler, düzensiz saçlar hatta sesli osurmalar başlar. ama sırf kızlı ortamlarda deneklerin bir kısmı her daim süslü püslü gezeceklerdir.

önce kendine hava atacaksın, sonra hemcinsine, en son erkeklere.

tabiki tüm kızlar böyle değil, ama azımsanamayacak bir yüzde var. belki %25tir :P

e tamam ben de aksini söylemedim ki, sadece kizlara hava atmak üzerine kurulu degil dedim. ikisinin de özünde begenilmek var derken, hem kadinlara hem erkeklere begenilmek isterler. sadece kadinlara degil yaaani. ha lezbolar ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

o rekabet ortami cok fecidir ama of.

ayakkabi alirsin gider aynisini alir, saclarini yaptirirsin gider benzerini yaptirir.
sonra cekemezler cok güzel giyindigin halde, bok atarlar falan.
her kadin cekilmez üstat.
sonra ayni gün tesadüfen ayni kiyafetleri giyersiniz..
hele o yandan yandan bakis atan, bastan asagiya süzen cekemeyen kari tripleri yok mu..

aynisinin erkek versionu da mevcut mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Varsa da erkek versiyonuna ben rastlamadım. 1-2 defa aynı ya da benzer svetşört giymişliğim oldu ortamda bir başkasıyla, pişti olmak diyolardı buna galiba. Beni pek rahatsız etmedi. Hatta tanıdığım biriyse geyiğini bile yaptık. Zaten temel olarak hazırlıklıyız bunlara, böyle şık ortamlarda hep siyah ceket beyaz gömlek falan gidip aynı görünmeye alışğız son yıllarda farklı renk gömlek ve takımlar da popüler olsa da. Ondan gelen rahatlık var sanırım :)

Ama düğünde aynısını geçtim sırf aynı renk kıyafet giydiler diye tüm gece birbirine tavır yapan kızlar bile gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

uygun kıyafetle topuklu giyilir, giyilmelidir. bu durum tercih edilmelidir tabii.. zaten topuklu giyen kadın kendine saygısı olan kadındır..

hiç topuklu giymeyen ya da giymekten kaçınan kadın ise irfandır, idrisdur, kamildur ula!
laz burunludur ve bıyıklıdır o kadın, en büyük hobisi kışın denizde hamsi avlamak ve hamsi dolu ağları gemiye çekmektir.. şehirde yaşamaz ama bazen "şehere ciduyuz değul mu haçan?" diye konuşabilir.. kıllıdır ve kötü kokar.. balık kokar ve ter kokar.. tavlada zar tutar, okeyde taş çalar, kahvede hesabı kakalasın diye doğum yapıyor numarası çeker habire..

hoş değildir yani..

siz siz olun topuklu giyen kadınlara değer verin.. onlar ki topuklu giydikleri için daha önceden söyledikleri "kadınlar erkeklere göre acıya daha dayanıklıdır! doğum bile yapıyoruz biz!" yalanını unutup sabahtan akşama kadar ayaklarının ağrıdığından şikayet ederler.. onlar ki "topuklu ayaklarımı çok ağrıtıyor hilmi" demelerine rağmen 10sn sonra "aaa dur şu vitrindeki ayakkabılara bakalım" diye ısrar ederler.. onlar ki satın aldıkları ayakkabıları ucuca ekseniz buradan aya kadar 6kez gidip gelebilirler.. onları toplu halde arkanızdan geliyor olsalar bir grup atlı askerin ya da headless horsemanin saldırısına uğradığını sanırsınız.. ya da klavye tuşularına basan yüzlerce maymun da olabilir.. bilemedim..

her neyse..

işte onlar.. çilekeş, cefakar topuklu ayakkabı kadınlarıdır!
Sosyal ağlarda paylaş

bella kötü ama cevresi iyi ehuh.

abi niye hic sanmiyorsun, senin mükemmel bi cevren olabilir ama BURCUCUM COK GÜZEL OLMUSSUN CNM diyip yine icinden catlayan insanlar da var elbette ki.
her cesit insan var, ama ne bu eminlik =P accik kendi cevrenin disindaki insanlari gözlemle, görceksin yok dedigin insanlar her yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

bella kötü ama cevresi iyi ehuh.

abi niye hic sanmiyorsun, senin mükemmel bi cevren olabilir ama BURCUCUM COK GÜZEL OLMUSSUN CNM diyip yine icinden catlayan insanlar da var elbette ki.
her cesit insan var, ama ne bu eminlik =P accik kendi cevrenin disindaki insanlari gözlemle, görceksin yok dedigin insanlar her yerde.

ya bana da saçma geliyo çünkü. sevmiyosan kötülüğünü istiyosan kes arkadaşlığını surata gülüp arkadan iş çevirmek saks.

bi de sensin kötü!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...