senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bana boyle cesit cesit ledtir efendim direnctir butondur motordur vs diyodtur vs lazim olcak zamanla bunlari temin edebilecegim bir internet sitesi biliyormusunuz yoksa illa cankaya ya mi gitmem gerenk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 gel onur işhanına gidek senle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 zimbirti bide sey var zamazingo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 onur is hani gozukuyor zaten, soyle baktim ta biraz nete bulamadim. elektronikciye sordum bugun onur1 de bulursun ne istersen dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 evet çankaya yönetir olm. da napçan bunları onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 www.dealextreme.com çankayada 20 liraya sattıkları adaptörü 2$ a aldım. işine yarayan şeyler illaki vardır bu sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 MrLevie said: evet çankaya yönetir olm. da napçan bunları onu anlamadım. arduino :) shimone orda illa vardir da, 10parca transistor, direnc icin 3hafta beklemek istemiyorum. artik bulabildiklerimi cankayadan alirim bulamadiklarim icinde buraya bakarim. alcaklarim ucuz seyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Aa iyi olmuş bu başlık bana da lazımdı bunlar... Yalovada yok hiç o tür şeylerden... Tr site olsa güzel olurdu da @Shimone o siteden aldığın şeyler kargo filan ile ne kadara mal oluyor ? Ve ne kadar zaman sonra ulaştı eline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 su an inceliyorum da her urunun altinda free shipping diyor :) airmail tarzi bisiyle gonderiyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 cok fetisik urunler var yalniz, bi tane cep osiloskopu var asik oldum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 herşey freeshipping dealextreme'de. 2-3 iş gününde kargoya veriliyo ve 10-17 gün arasındada ptt ile kapına kadar geliyo(genellikle kargoya verildikten 12. yada 13. günde geliyor). hatta bana yanlış kargo gondermişlerdi mail attım adamlara tekrar gönderdiler pek bi sorun çıkarmadılar. yalnız aklınızda bulunsun yanlış göndermişlerse fotograf çekip gelen ürünler bunlar diye belirtmeniz gerekiyo. ben çekmemiştim bilmiyodum ama yinede yenisini gonderdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 birde tek seferde çok büyük alışveriş yapmayın yani çok büyük bi kutu olmasın, gümrükte takılabiliyo. parça parça alırsanız sorun olmaz nası olsa free shipping :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 youtubedan osilatör gelsin o zaman, hemen şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar