vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Çoğumuz farkında olmadan yaptığımız davranışlar yüzünden sıkıntı çekmiştir. Bu davranışların sebebini ise kimse kişilik bozukluğuna bağlamaz. Kabul etmeyiz zaten. Kendimizle barışığızdır. "Ben böyleyim birader" der çıkarız işin içinden. Neyiniz var öğrenmek için çaba sarfettiniz mi bilmiyorum. Belki aranızda psikolog arkadaşlarla içli dışlı olanlarınız da vardır. Herkesin bir sorunu var aslında. Sorunsuz gibi gördüğüm kişiliğimde dürüst cevaplar sonrası yüksek derecede narsistlik çıktı ve detaylarını okuyunca beni tarif ettiğini anladım. I'didnt read lol'cular için konuyu toparlayacak olursak, siz de kişilik bozukluğu testini yapmak isterseniz link; http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv Ciddiye alıp almamak size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 narsist çıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 test çok uzun geldi yarım bıraktım sonra dönüp devam edicem ve ilk olarak bişey üzerinde uzun süre konsantre olabiliyor musunuzun cevabını değiştirmem gerekcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder | Rating Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: Very High Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High siz yaptınız olm beni böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 said: Paranoid: Moderate Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: Very High Dependent: Very High Obsessive-Compulsive: Moderate Hastayım ben, şaşırdınız mı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oha ben BAYA düz bir insanmışım o zaman sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben kendimi biliyorum. testi yapmadım. bi çoğunuzdan iyi durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: Moderate Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paranoid: Low Schizoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Fena değil aslında, gayet gerçekçi doğru gibi, schizoid kısmını fazla hayalperest olduğuma da denk getirirsek gayet sağlıklı... Zamanında ortaokuldayken almanca hocam veli toplantısında anneme "Er träumt auf den Wolken" demişti benim için :D Evet bir miktar narsistlik var, daha yüksek bile çıkabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hmm Paranoid: Low Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Low Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paranoid: High Schizoid: Low Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: Very High Histrionic: High Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: Very High Obsessive-Compulsive: High ölmüsüm ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bi kerecik chrome translate i kullaniyim dedim olana bak. http://i46.tinypic.com/j7f77k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yuh yanlış anladım ben herhalde soruları ya Disorder | Rating Paranoid: Very High Schizoid: High Schizotypal: Very High Antisocial: Moderate Borderline: Very High Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: Very High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder | Rating Paranoid: High Schizoid: Moderate Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: Very High Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Moderate Schizoid: Moderate Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: Low Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paranoid: Low Schizoid: High Schizotypal: Low Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: High Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low kısmen doğru gibi; ama bu ikisi daha çok kaşarlığın getirdiği sonuçlar bende. bi de bişeyin bozukluk olması için insanın hayatında baya arıza çıkarması lazım. aksi durumda karakter özelliği oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 allah belanı versin dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paranoid: Moderate Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: High Obsessive-Compulsive: Low dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder | Rating Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: Moderate URL of the test: http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv URL for more info: http://www.4degreez.com/disorder/index.html oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tek çocuk olunca direk narsisist ve histerik oluyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yok öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Disorder | Rating Paranoid: Very High Schizoid: High Schizotypal: Very High Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: Low Narcissistic: High Avoidant: Moderate Dependent: Moderate Obsessive-Compulsive: High Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 etraf manyak dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 çılgın atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar