mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Your application at Technische Universität München Please accept my congratulations on admission to the course Electrical Engineering and Information Technology (Bachelor's program) in Wintersemester 2010/11! koyuyorum yavaştan çocukları asıl istedigim mekatronik onu bekliyorum bugun gönderdim postasını HADİ BAKALIM BOL ŞANS BANA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tebriks ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bu soyisimle de koy artik. nereye geliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hangi üniversite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Münih teknik asıl istedigim bu degil gerçi ama olsun bekliyorum onu da valla bi tuşa bassam içerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 VAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 uzakmis yoksa evin hazirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 helal aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 grattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Tebrikleeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 orda senın azını burnunu kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 mtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 heleloy tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Munih top sakallıları... voleybol yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 HAAAAAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOR!! saka saka =P hayirli olsun schatzi. gel. münihe 1 saat uzakliktayim, gidip geliyorum hep. görüsürüz elbet. yanniz kolay aliyolar ama aglaticaklar seni berkcigim, hazirlikli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bodruma gittik berabeeer istanbuldada yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 nice bende erasmusla gelicem 1 sene sonra oraya elektroniğe. bakar nasıl olduğunu anlatırsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Zor bir üniversite.Giden tanıdıklarımın akıbeti hiç iyi olmadı.Umarım başarırsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ooooooo Helal Berk. Canına susasaydın RWTH Aachen diyecektim ama gerek yok (Elektrotechnik'te daha iyidir belki München bilmiyorum) hehe. Bir de München TU'dan gelen mail neden almanca değil ben anlamadım. Abitur yapıp ingilizce bölüme başvurmadın herhalde : ) Herzlichen Glükwunsch'muydu neydi Congratz unuttum tamamen ya. Neyse tebrikler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 direkt yabanci ögrenci bölümüne atmistir cünkü maili, ondan ingilizce. zaten bu hirbo herseyi bana cevirttiriyo mail atarken, münihe geldiginde napcaksin bilmiyorum berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ich nichts Deutsch Ich Auslænder :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Vaaay helal Berk. sorularını bekliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bearbeitungsstatus der Bewerbung Sie wurden zum Studium zugelassen ! Wichtige Termine finden Sie im Ihrem Zulassungsbescheid. Einschreibezeit von bis Ihre Unterlagen sind vollständig. Hochschule Mannheim Mechatronik burdan da kabul geldi itü uçak olursa çok kararsız kalıcam valla o kadar okul arasında (artislik olarak söylemiyorum ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Das ist eine landkarte von der Deutchland Benden bu kadar valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar