cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ, 19:00-20:00 11 Temmuz 2010 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 8TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Gelirim herhalde. Bacagım iyileşmezse durumu bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 lan sahayı 7-8 almıştık dimi unuttum ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Haftaiçi Ankara maçında ısınmayı yapacam, bu maça da gelebilirim gibi duruyo cumartesi dönüyorum. 21.30'da final maçı var, izleme planı da yapılabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 spidee ben screwy geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yokum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dreagloth said: spidee ben screwy geliyoruz.siz geliyosanız ben de geliyorum. lan partyde götümüz uyuşacak akşamına maç yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bunların hepsini aynı takıma koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 c.tesiyi pazara bağlayan gece lan parti, 9 da flne ve gel..uyu.. 5 gibi kalk, yedide maça git dokuz buçuykta finali izle oha haftasonuna bak lan.. muhtemelen maça 2-3 kutu enerji içeceği fln içip çıkarım AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dünya kupası finali bu pazar mı? oha. riske atılır mı şimdi o maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dreagloth said: spidee ben screwy geliyoruz.ha? peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: dünya kupası finali bu pazar mı? oha. riske atılır mı şimdi o maç...ne riski lan beraber izleriz işte. ayrıca serhat bu haftaki satışı ödeticem size. lan partyde sırtınızdan içeri akrep atıcam olm korkun benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sabah 6.30 da kalkıp işe gidiyorum ben :( maçtan sonra eve gelince bide duş alacam... yatmam 12:30 u bulur. maç uzarsa tam gg olurum :( Tabiki gönül ister üstümde tuttuğum takımın forması ile maçı izlemeyi :D ben ilerleyen günlerde yazacam durumumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben de 6.30 da kalkıyorum ve o dediklerini yapıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Herkes bir değil sayın Fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ben 5:30 da kalkıp koşuyorum, sonra duş, kahvaltı, iş, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ben bugün 9:30 da kalktım.. duşumöu aldım.. tüm pişkinliğimle işe geldim "neredesin?" dediler "tatildeydim nasıl yanmışmıyım?" dedim" "şukunu verdim" dediler.. bu konuşmayı yaptığım kişi de direktör :P şu anda 10 dakika çeviri 5 dakika slacking yağıyorum oha lan işe gelmeyi özlemişim.. ev gibi.. mmmmmm patron sıcaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fizban said: ben de 6.30 da kalkıyorum ve o dediklerini yapıyorum =) halı sahanın üzerine ağır olur diye. işe de girdim, ilk günlerimde kötü gözükmeme derdi var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gelmek istemiyorsan gelmek istemiyorum de. karı gibi bahane uydurmayın olm erkek oyunu bu! emrah gibi oldunuz hepiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 eser bu satışlarını kenara not ediyoruz bu hafta da satarsan bilemem durum ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 I is back, fekat kazanıcak takımda oynamak istiyorum plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: fizban said: ben de 6.30 da kalkıyorum ve o dediklerini yapıyorum =) halı sahanın üzerine ağır olur diye. işe de girdim, ilk günlerimde kötü gözükmeme derdi var :(sen desene şuna 11 gol yedim üzgünüm korkuyorum diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ama takımı da 25 gol attı. Bugün tolgaların takımı bildiğin EZ DİK! :D @aquila: O zaman benden olacaksın. @yiğit: ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 28 değil mi. kaçtı en son haha defans kötüydü !!!! @cava; neye satıyorum ya :( geçen hafta müm'ün düğününe gittim yani :( zaten bu hafta oyunda olmak istedim, yeni formam ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bugün en son lise yıllarından kalma maçlarım gibi oldu cidden 25 gol falan yedik, rakip 6 kişiydi bide :D Eserin üstüne gitmeyin adam işe girdi ona rağmen geliyo yine maçlara :p Edit: Güvenç resimleri koy artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar