nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Blogumuza post girerken kullanılacak default fontu seçemiyor muyuz? Yazıyı yazarken seçiliyor font kısmından tamam ama bir başka siteye bakıp devam etmek istedim mi kendi kendine default fontuna geçiyor ve çoğu zamna da dalgınlıktan uğraşmak zorunda kalıyorum tekrar. Ki her seferinde tekrar tekrar font değiştirmek zorunda kalmak da çok kötü. Yazının üst kısımlarındaki bir bölümü editleyip en alta tıkladığımda yazmaya devam edince yine default fontuna geçiyor. Formattan gelen laptopumun touchpadinin aşırı hassaslaşması sonucunda sürekli olarak mouse kendi kendine yukarı bir yere gidiyor ve defalarca yazdığımı silmek zorunda kalıyorum üstüne bir de font değiştirip durmaktan bıktım. Böyle bir ayar yapılabiliyorsa nereden olduğunu söylerseniz sevinirim. :) PS: Touchpadimin hassasiyetini azaltmamın bir yolu varsa bilen söylerse yine sevinirim. Vista yüklüydü önceden hiç böyle elimin ısısından ben dokunmasam da avucumun yazarken yaklaşan bölgesi yüzünden hareket etmezdi mouse, formata gitti geldi Windows 7 yüklendi, şimdi yazı yazmak kabus oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Temanı editleyip font family kısmını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hmm bir deneyeyim tamam edit: Template designer kısmına girdim, ordan bahsediyordun sanırım, text font seçimi kısmında yazarken kullandığım Lucida Grande fontu yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ben ilk girdiğim yazının önde çıkmasını istiyorum. yani son yazdığım başta değilde yazdığım sırayla çıkacak. nasıl ayarlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 mutlaka bi yolu olması lazım bunun ya. biyerlerde görmüştüm sanki ayar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yokmuş öyle bi özellik bloggerda. script widget felan var onlarda kullanışlı değil. ben kenardan blog archive i felan herşeyi iptal ettim widget koyup eski usul menü yaptım istediğim sırada postlara link veren. de seo açısından sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 şimdi sektörde açığı olan bi sayfa buldum alan adını felan aldım. blogspot tasarım olanağı kısıtlı gibi görünüyor ama kodlara müdahale edince herşey yapılıyor. ama kararsız kaldım blogspot üzerinden mi yapıyım tamamen ayrı bağımsız olarak mı? seo için blogspot çok iyi diyorlar. ama yarın öbürgün bi sorun çıkarsa blogspotu kapatmak zorunda kalırsan nolur o düşündürüyor. export edebiliyosun blogu. postları export ediyor galiba ama kapattın diyelim sonra kendi sistemin üzerinden tekrar yayınladın aynı postları google kopya içerik muamelesi yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 301 forward verirsin hiç bir sorun olmaz. bloggerın tek belası mobil adresler için xxxx.blogspot.com/?m=1 böyle salakça bir uzantı ekliyor olması. onu da forward ederken kullandığın sisteme göre değişmekle birlikte bir şekilde üstesinden geliniyor. başlangıç için öneririm blogspot'u. hatta yakın zamanda ben de sitemi taşıycam / domain adını da değiştirerek, ama profesyonel destek aldım bu konuda. kendine has bir platform olacak. wordpress veya başka bir sistemle çalışmayacağım. şu an önümüzde pek bir sıkıntı yok. kaldı ki wordpresse geçersen nette milyon tane makale var, kendi başına bile taşıyabilirsin ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben de kacak soru sorayim hemen; wordpress mi blogspot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 İkisi de değil, Ghost. Yeni blog açtım Ghost ile, imzamda duruyor. Öğrenmek kolay, SEO olayını kendisi hallediyor, sadece blog ama, Wordpress gibi bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 eğer ben herşeyi yapıcam edicem meraklıyım öğrenirim diyorsan self hosted wordpress. amaaan çok iş önce bir başlayak sonrası Allah kerim diyorsan blogger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 öylesine başladım kaçgündür uğraşıyorum baya oturdu tasarım hiç blogger blogu gibide görünmüyor. alan adını değiştirmemde self hosta geçmek istersem ilerde, postların sayfa adresleri aynı kalsa google arama sonuçlarını etkilermi 301 forward bu işemi yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar