Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 istiklalde var bir tek benim de gördüğüm. bağdat caddesinde gördüm mü emin değilim.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 genelde tüm büyük çarşılarda en ufağından bir dükkanları oluyor valla
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 boynerlerin içindekilerden bahsetmiyoruz yalnız, ayrı olarak kendi başına bir dükkan olarak nerelerde var?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cevahir avmde stand var. İZMİRDE DEĞİL AMA OLSUN
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kibrista icinde meme olan teabox var. cok super.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Alsancakda S.O.S. isimli mağza var, Kalyonun karşısında. O T-Box satıyor onu mu diyorsunuz bilmiyorum ama SOS'de T-Box dışı bi dünya ürün var.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ARKADASLAR LUTFEN BUNU OKUMAYIN!!!11!! OZUR DILERIM YAZMAK ZORUNDAYDIM :( BEN OLU BIR TROLUM, DUN GECE UYKUMDA OLDUM. EGERKI ALLAH RIZASI ICIN BU MESAJI KOPYALAYIP 3 DEFA "TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS" YAZMAZSAN GECE YATAGININ BASINDA BELIRIP SANA LULEDEN TIKLATACAGIM. OLUYUM YA KONDISYON SORUNU FALAN DA YOK BUTUN GECE GIDERIM ALLAH CARPSIN. EGER KI DEDIGIMI YAPARSAN SEVDIGIN KISI SANA HALLENECEK. YAPMAZSAN ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lağğğn başka topik mi bulamadın pis troll.
Öne çıkan mesajlar