Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 güneşte kaldığım gece uyuyormuş taklidi yapıp "ımh, oh, oh" gibi sesler çıkarmıştım sürekli, ama yine de gidip koltukta kıvrılmış uyumuştu tam bir istanbul beyefendisi
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ohoo gunesle biz bildigin mercimek firin iliskisi yasadik sonra serhatta geldi falan filan
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gene kızların resimlerini ve mesene adreslerini almak için pati operasyon başlatmış asdasds
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 CusTodeM said: ohoo gunesle biz bildigin mercimek firin iliskisi yasadik sonra serhatta geldi falan filan serhat screwy serhat mı abi? Eğer öyleyse nasıl hala sağ sınız? eahehaueahue saygılar serhatcım /bow
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abvblizzard said: Ultra asosyal bir eventde de karşılaşmış olsak ardeth in beni gördüğünü unutması ve 0ne ın benle kendi fotomu paylaşması. <3 kamuoyu çok merak etti, dayanamadıms. <3
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 wastyrx said: CusTodeM said: ohoo gunesle biz bildigin mercimek firin iliskisi yasadik sonra serhatta geldi falan filan serhat screwy serhat mı abi? Eğer öyleyse nasıl hala sağ sınız? eahehaueahue saygılar serhatcım /bow Yatakta bambaşka bi adam oluyor, tam bir centilmen.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 0ne said: abvblizzard said: Ultra asosyal bir eventde de karşılaşmış olsak ardeth in beni gördüğünü unutması ve 0ne ın benle kendi fotomu paylaşması. <3 kamuoyu çok merak etti, dayanamadıms. <3 kıskanmışın lan resmen ekmeği merak ediyor herkes diye
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ekmeği, kıskanmak, ben. AUHSDAHSFASDJSLADASDAD derim işte ben buna.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Abi üstüne gitme de ingilizce konuşmasın lütfen.
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya albümü buldumda resmen 2 sayfa resim 10 sayfa yazı şeklinde tasarlanmış
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 0ne said: ekmeği, kıskanmak, ben. AUHSDAHSFASDJSLADASDAD derim işte ben buna. Desene videoya kaydet upla.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bourbon said: vanille seni eklesem facebooktan kızarmısın8-) bende almancıyım buarada. aman tanrim! sen o olamazsin!
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Vanil rüyaları dolmak değil doldurmak üzerine.
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bölüm kapatıldıktan sonra ortaya çıkan gücü kontrol edebilecek miyiz bakalım,,,,,, elbette dunno ve rahmetli werewolf
Öne çıkan mesajlar