Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halimden bıktım

Thugsta

Öne çıkan mesajlar

red orada kısaca "piç" olacaksına getirmiş mevzuyu, haklı. sen adama iyilik yaparsın, adam sana "saf" gözüyle bakar. hayat sizin etrafınızdaki dönen olaylardan, arkadaşlıklardan ibaret değil. ben o piç olma kısmını açıkçası yakın arkadaşlarından ziyade kızlara veya yeni yeni tanıştığın adamlara yapılmasını daha doğru buluyorum gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla yakinda 32 yasinda olucam,

iyi olmak ve kotu olmak tercihini bende biraz anlamsiz buluyorum..

kazanmanin en guzel yolu icinden geldigi gibi davranmak.. kotu olmak geliyorsa buna bisey diyemem ama, illaki iyi davraniyorum ben birilerine sahsen, cok kazik yemis olsamda..

esas konuya yonelik olarakda, yukarida soyledim yasimi ivir kivir..

taaa liseden beri bu durumda buldum kendimi zaman zaman..
universitede universiteden sonra, hatta gecen sene bile bir donem aklima geldi bu durum..

baktiginda 10-15 yillik dostlarim var etrafimda ama, hic bir zaman gercek anlamda, senin onlar icin yapacagini tam olarak yapan adamlar degiller.. olmuyorlar.. hep birseyler eksik kaliyor ki bu durum normal..

karimin soyledigi cok guzel birsey var..
all in one diye bir kavram yok hocam.. o senin filmlerde gordugun dostlar bile, belli gorevleri yerine getiriyorlar..
biriyle sohbeti seversin.. biriyle oyun oynamayi.. biriyle kafa patlatmayi.. biriyle icmeyi..

herkesle herseyi yapamazsin.. zaten yapmaya basladiginda, haddinden fazla o insanlarla vakit gecirmeye baslarsin ki.. bu kadar siklikla vakit gecirdigin kisi, oz kardesin olsa sana batmaya baslar.. :)

benim bir kardesim yok mesela.. bu durumu da ona iliskilendiriyorum ben.. olsaydi boyle olmayabilirdi herhalde..

neyse.. yurt disi icin beklentini yuksek tutmamaya calis.. genelde ole kultur mixi yapalim kaynasalim falan durumlari olmuyor.. hele ki biri soylemis cok guzel soylemis, oyle israrcilik.. samimi dostluk.. oo kanka hede hodo durumlari hic olmuyor aman diyim.. uzme kendini sonra..

son olarak.. boyle hissetmen normal.. yasin ilerledikce.. daha da kopucak arkadaslarinla arandaki muhabbet.. en azindan herkesin gorevleri olmaya baslicak..

cunki herkesin hayati olacak.. onemli olan.. aylarca hic gorusmesen bile.. o insanla tekrar konustugunda kaldigin yerden devam edebiliyor olmak.. iste o senin dostundur.. sana yetecek olan da odur ileride..

onun disinda insanlara nasil davranirsiniz bilemem, tercih meselesi..
Sosyal ağlarda paylaş

amerikan dizilerinin yarattığı "davsıns kriik gibin firends gibin arkadaşlarım olacak!" yanılsamasını engellemek için dizilerden önce uyarıcı ve bilgilendirici işaretler koymaları lazım..

arkadaşınız arif olacak çünkü.. top kafalı olacak.. tuttuğu malatya belediye sipora fitbolcu transfer edilince "olm adam irlanda gol kralı olmuş nan 95'te" diyecek.. takım batırınca en önce o kızacak "lan irlandadan adam mı transfer edilir nan!" diye köpürecek

öbür arkadaşınız selman olacak.. metalikçiyim diyecek üstüne latif doğan dinleyecek ama..

bir de kamil var.. iyidir hoştur ama tam bir yalancıdır. iş sıkıştığı anda sizi satar, sıvışıverir.. arada gazı verir millete, bakar ne yapıcaklar diye.. toplum mühendisi mübarek! ha sohbeti iyidir ama kamil itoğluitinin! siz onun yanındayken ağzından bal damlar.. hele bi karşısına geçin, zehir akıtıverir anında.. ağzında balı oran arının kuyruğunda iğnesi misali..

dostunuz muharrem olacak; ağır başlı, aklı başında, derdin olduğunda anında çözüm bulan.. tipik zor zamanların adamı işte.. başın sıkışınca yetişen. gelgelelim çok çok ağır be.. sessiz sinema bile oynadığı görülmemiştir. bırak eğlenmeyi! zaten muharrem adı da ağır ya neyse.. belki ismi etkilemiştir onu da.. kim bilir.

bi de irfan var.. işi çıkınca arar.. "vay canım ciğerim! nasılsın yaaaa! ne zamandır görüşemedik di mi?" işi bitsin 6ay ortalıkta görünmez ama.. karabatak irfan işte.. bi dalar suya kaybolur sonra bi anda ortaya çıkar.. ama şeytan tüyü var işte.. 6ay aradan sonra anında ortamına adapte oluverir. herkesle tanışır, kaynaşır. sonra nerde gördüm ben seni..

kız arkadaşınız sibel olacak, çok sevicek dizilerde izlediği olaylara kendini kaptırmayı.. dünya zamansız olsa, 50lerde aşkından ince hastalığa yakalanır, 60larda bi anda süper hippi kesilir, 70lerde dev dolgu topuklu ayakkabılara kombine eşarplarla dev gözlükler takar, 80lerde kabarık saçlarla berbat sallanarak discoda oynardı.. şimdi ise ferhundeyi çok seviyor kendisi.. "tam dönemin kadını!" diyor ona.. tv de gördüğü kaprislerden de çok etkileniyor.. 10sene önce regl olduğunda iplenmezdi o da umursamazdı.. şimdi nutella kazanı arıyor içine düşecek, browni vahalarında kaybolsun diye umuyor hep.. ha bi de göte göbeğe gitmesin yedikleri. nasıl olacaksa artık?
yaşlandığında da evde aptal sabah programlarını izleyecek ve "bak bak.. bilal karısını nasıl aldatmış gördün mü? boyu kırılasıca!!" diye sinirlenecek..
[hr]
özetle 18e erişip de kafa az daha makul çalışmaya başladığı dönemde bir not iletilmesi gerekiyordu her insana "hayat genellikle filmlerdeki gibi eğlenceli değildir. çok aşırı şanssız, talihsiz değilseniz berbat da değildir.. tahammül edilebilir bir şeydir sadece.."

arkadaş bilmem ne bunlar bi yere kadar.. tahammül edilebilir derecedeki hayatınızın içini iyi şeylerle doldurun yeter.. geriye baktığınızda çok fazla "elimde iyi fırsatlar varmış ve ben bunları görememişim" demenize sebep olacak olay yığılı kalmasın.. bunlar ayağınıza dolanıp sizi bu zamandan, şu andan uzak tutuyor.. işler daha da bi bok oluyor sonra.. olmasın işte.

gerisi için tahammül ediceksin işte.. kim ne derse desin, herkes gün geçiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam

Konuyu baştan sona okumadım ama arada kimisi gerek aileye, kimisi dostlara, kimisi sevgililere gereksiz diye sallamış. Bunları demek için herkesin ayrı bir sebebi olabilir fakat ileride yalnız kaldığınız zaman aynadan başka dostunuz olsun. Size değer veren herkese değer verin. Hatta vermeyene bile verin belki birşeyler olur.

Ha kötülük yapan olursa da acımayın, affetmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa

dasaaa said:

amerikan dizilerinin yarattığı "davsıns kriik gibin firends gibin arkadaşlarım olacak!" yanılsamasını engellemek için dizilerden önce uyarıcı ve bilgilendirici işaretler koymaları lazım..

arkadaşınız arif olacak çünkü.. top kafalı olacak.. tuttuğu malatya belediye sipora fitbolcu transfer edilince "olm adam irlanda gol kralı olmuş nan 95'te" diyecek.. takım batırınca en önce o kızacak "lan irlandadan adam mı transfer edilir nan!" diye köpürecek

öbür arkadaşınız selman olacak.. metalikçiyim diyecek üstüne latif doğan dinleyecek ama..

bir de kamil var.. iyidir hoştur ama tam bir yalancıdır. iş sıkıştığı anda sizi satar, sıvışıverir.. arada gazı verir millete, bakar ne yapıcaklar diye.. toplum mühendisi mübarek! ha sohbeti iyidir ama kamil itoğluitinin! siz onun yanındayken ağzından bal damlar.. hele bi karşısına geçin, zehir akıtıverir anında.. ağzında balı oran arının kuyruğunda iğnesi misali..

dostunuz muharrem olacak; ağır başlı, aklı başında, derdin olduğunda anında çözüm bulan.. tipik zor zamanların adamı işte.. başın sıkışınca yetişen. gelgelelim çok çok ağır be.. sessiz sinema bile oynadığı görülmemiştir. bırak eğlenmeyi! zaten muharrem adı da ağır ya neyse.. belki ismi etkilemiştir onu da.. kim bilir.

bi de irfan var.. işi çıkınca arar.. "vay canım ciğerim! nasılsın yaaaa! ne zamandır görüşemedik di mi?" işi bitsin 6ay ortalıkta görünmez ama.. karabatak irfan işte.. bi dalar suya kaybolur sonra bi anda ortaya çıkar.. ama şeytan tüyü var işte.. 6ay aradan sonra anında ortamına adapte oluverir. herkesle tanışır, kaynaşır. sonra nerde gördüm ben seni..

kız arkadaşınız sibel olacak, çok sevicek dizilerde izlediği olaylara kendini kaptırmayı.. dünya zamansız olsa, 50lerde aşkından ince hastalığa yakalanır, 60larda bi anda süper hippi kesilir, 70lerde dev dolgu topuklu ayakkabılara kombine eşarplarla dev gözlükler takar, 80lerde kabarık saçlarla berbat sallanarak discoda oynardı.. şimdi ise ferhundeyi çok seviyor kendisi.. "tam dönemin kadını!" diyor ona.. tv de gördüğü kaprislerden de çok etkileniyor.. 10sene önce regl olduğunda iplenmezdi o da umursamazdı.. şimdi nutella kazanı arıyor içine düşecek, browni vahalarında kaybolsun diye umuyor hep.. ha bi de göte göbeğe gitmesin yedikleri. nasıl olacaksa artık?
yaşlandığında da evde aptal sabah programlarını izleyecek ve "bak bak.. bilal karısını nasıl aldatmış gördün mü? boyu kırılasıca!!" diye sinirlenecek..
[hr]
özetle 18e erişip de kafa az daha makul çalışmaya başladığı dönemde bir not iletilmesi gerekiyordu her insana "hayat genellikle filmlerdeki gibi eğlenceli değildir. çok aşırı şanssız, talihsiz değilseniz berbat da değildir.. tahammül edilebilir bir şeydir sadece.."

arkadaş bilmem ne bunlar bi yere kadar.. tahammül edilebilir derecedeki hayatınızın içini iyi şeylerle doldurun yeter.. geriye baktığınızda çok fazla "elimde iyi fırsatlar varmış ve ben bunları görememişim" demenize sebep olacak olay yığılı kalmasın.. bunlar ayağınıza dolanıp sizi bu zamandan, şu andan uzak tutuyor.. işler daha da bi bok oluyor sonra.. olmasın işte.

gerisi için tahammül ediceksin işte.. kim ne derse desin, herkes gün geçiriyor...

Sanırım seni sevmememin nedeni sende kendimden baya bişiler görmem. Garip baya, kızgınlığım kadar konuşma isteğide var içimde afasd

sevişelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...