Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halimden bıktım

Thugsta

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

Zarif said:

sen şöyle güzel bi kız bul. sağlamından aşık ol. hayatını yaşa.

o dost most hikaye. en güzeli bu.

yanlışsın.
kızlar erkekler saks.

arkadaşlar rulez.

valla sevgilin çok güzel eğlenebildiğin birisiyse kızlar erkekler ağır basar biraz daha...

beni boynuzlayan biricik sevgilimle öyleydik beraber badminton oynardık delirene kadar içerdik bilardoda iddalaşırdık neredeyse beraber rusa gidecektik :)
Sosyal ağlarda paylaş

_anijav_ said:

said:
yanlışsın.
kızlar erkekler saks.

arkadaşlar rulez.

buna benzer şeyleri defalarca söylediğini gördüm ve sordum neresi saçma ? Aseksüel ,biseksüel veya eşcinsel olmak ayıp mı

hayır değil
sorunun ne topicle ne de topic sahibiyle alakası var
çok merak ediyorsan özel mesajdan sorarsın
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bi de red inanılmaz saçmalamış.

neye göre kime göre :)

bir kız açısından dunyaya bakamam.ama erkek olarak dediklerim dogrudur.belki abartı ama özünde doğru

benim anlattıgım kötü olmak adam öldürmek birini dolandırmak millete küfür etmek gibi şeyler değil

önce kendini düşünüceksin.başkalarının menfaatleri için fedakarlık yapmıcaksın.insanlara gereğinden fazla güvenmiceksin.

umursamıcaksın.

bizde dogdugumuzda böyle değildik.insan yaşadıkça böyle oluyor.iyi davrandıklarımız yüzümüze bakmadı zamanı geldiğinde.ama umursamadıgımız insanlar bizlerin daha çok işine yarıyor her zaman.

şuniye böyle dedi acaba niye böyle ypatı ne düşündü neden öyle düşündü diye kendini yorucagına başkaları senin için öyle düşünsün
Sosyal ağlarda paylaş

@anijav,

sanane?

@red,

birileri için değil, önemli olan kendin için iyi olmak. iyi davrandığın yüzüne bakmadı ya da kıymetini bilmedi veyahut nankörlük yaptı diye kötü olmaya çalışmak anlamsız.

karşındakinin yaptığının ne önemi var ki? sen olduğun gibi davran.

red said:

19 yaşımdan beri çıkarcı bencil duygusuz kin tutan bir kişilik benimsedim.pek zararını görmedim

bi de bunu isteyerek oluyosun. karar veriyosun ve oluyosun. çok kötü ya.

red said:

o kadar yazdım.insanlara değer vermeyip kendini değerli kılmalısın

değeri hakedecek insanlar da var.kimbili bu bakış açısıyla ne düzgün insanları farketmeden harcadın.

red said:

birinden ancak ona para verdiğin zaman tamamını almak için ugramalısın

şu ne demek abi ahah bu kadar anlamsız birşey duymadım.resmen kötü olmak istiyosun. kötü olmaya çabalıyosun.

seni ilgilendirmez dersen diyecek birşeyim yok senin seçimin senin hayatın ama bence çok yanlış davranıyosun muhtemelen birinden sağlam bi kazık yedin ama herkes aynı değil. gerçekten bunu hakedecek insanlar var hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...