DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 wow a başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 İngilterede edineceğin sağlam dostların birkaç gün sonra kız arkadaşının üstündeyken yakalayacağın sağlamlıkta dostlar olmamasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: wow a başla fayda etmiyor denedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Zarif said: sen şöyle güzel bi kız bul. sağlamından aşık ol. hayatını yaşa. o dost most hikaye. en güzeli bu. yanlışsın. kızlar erkekler saks. arkadaşlar rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bi de red inanılmaz saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bella aseksüel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bence farkında olmadıgın itici yonlerin var onları kesfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bella aseksüel mi dedim silmişler hey allahım iyice bağnaz oldu burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 saçma mesajları silebiliyoruz bağnazlıkla alakası yok evet ben karar veriyorum hangi mesajın saçma olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 said: yanlışsın. kızlar erkekler saks. arkadaşlar rulez. buna benzer şeyleri defalarca söylediğini gördüm ve sordum neresi saçma ? Aseksüel ,biseksüel veya eşcinsel olmak ayıp mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bella said: Zarif said: sen şöyle güzel bi kız bul. sağlamından aşık ol. hayatını yaşa. o dost most hikaye. en güzeli bu. yanlışsın. kızlar erkekler saks. arkadaşlar rulez. valla sevgilin çok güzel eğlenebildiğin birisiyse kızlar erkekler ağır basar biraz daha... beni boynuzlayan biricik sevgilimle öyleydik beraber badminton oynardık delirene kadar içerdik bilardoda iddalaşırdık neredeyse beraber rusa gidecektik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 _anijav_ said: said: yanlışsın. kızlar erkekler saks. arkadaşlar rulez. buna benzer şeyleri defalarca söylediğini gördüm ve sordum neresi saçma ? Aseksüel ,biseksüel veya eşcinsel olmak ayıp mı hayır değil sorunun ne topicle ne de topic sahibiyle alakası var çok merak ediyorsan özel mesajdan sorarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Sorunun konuyla ilgili yapılan bir yorumla alakası var , her neyse uzatmıycam.Haşmetli alan yetkilisine karşı çıkmak bize mi düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bella said: bi de red inanılmaz saçmalamış. neye göre kime göre :) bir kız açısından dunyaya bakamam.ama erkek olarak dediklerim dogrudur.belki abartı ama özünde doğru benim anlattıgım kötü olmak adam öldürmek birini dolandırmak millete küfür etmek gibi şeyler değil önce kendini düşünüceksin.başkalarının menfaatleri için fedakarlık yapmıcaksın.insanlara gereğinden fazla güvenmiceksin. umursamıcaksın. bizde dogdugumuzda böyle değildik.insan yaşadıkça böyle oluyor.iyi davrandıklarımız yüzümüze bakmadı zamanı geldiğinde.ama umursamadıgımız insanlar bizlerin daha çok işine yarıyor her zaman. şuniye böyle dedi acaba niye böyle ypatı ne düşündü neden öyle düşündü diye kendini yorucagına başkaları senin için öyle düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @anijav, sanane? @red, birileri için değil, önemli olan kendin için iyi olmak. iyi davrandığın yüzüne bakmadı ya da kıymetini bilmedi veyahut nankörlük yaptı diye kötü olmaya çalışmak anlamsız. karşındakinin yaptığının ne önemi var ki? sen olduğun gibi davran. red said: 19 yaşımdan beri çıkarcı bencil duygusuz kin tutan bir kişilik benimsedim.pek zararını görmedim bi de bunu isteyerek oluyosun. karar veriyosun ve oluyosun. çok kötü ya. red said: o kadar yazdım.insanlara değer vermeyip kendini değerli kılmalısın değeri hakedecek insanlar da var.kimbili bu bakış açısıyla ne düzgün insanları farketmeden harcadın. red said: birinden ancak ona para verdiğin zaman tamamını almak için ugramalısın şu ne demek abi ahah bu kadar anlamsız birşey duymadım.resmen kötü olmak istiyosun. kötü olmaya çabalıyosun. seni ilgilendirmez dersen diyecek birşeyim yok senin seçimin senin hayatın ama bence çok yanlış davranıyosun muhtemelen birinden sağlam bi kazık yedin ama herkes aynı değil. gerçekten bunu hakedecek insanlar var hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 para konusunda hakli cocuk, hersey canim cicimken is paraya geldi mi bi anda degisir insanlar. para konusunda asla alttan almamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bella said: @anijav, sanane? çok kabasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 beyler adam liseli sdfls şaka şaka hepimize oldu bunlar ya. boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 balık hali.. geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 özet geç p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 red, kötülük de bir seçimdir kötü olarak mutluysan ol ama sakın unutma sonunda hep iyiler kazanır selena selena selena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Tam nereye gidiyorsun İngiltere'de?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lol herşeyden sıkılda aile her zaman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fazla bencil olduğun sonucunu çıkarıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar