Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 domdom, saçma filan diye keyfine göre cephane kullanılabiliyor muydu ki swat'larda? rainbow six'te görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tufek cikti mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bone said: ha sam ha bone ne farkeder. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 solcır of forçın her türlü derim.. canım çekti off.. bi kurup 2 saate bitirsemmki.. :P koşa koşa shotgunla yardırıosun. ZIBPAM ZIBPAM şak şak şak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 aquila said: tufek cikti mertlik bozuldu. Kizilcik sopasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 huun said: shot gun zaten kisa menzil silahidir gayet normal yani kisa menzilde is yapmasi . neyi anlamadin ki simdi sam ? uzun menzilde is yapsin istersende ufacik sacmalar kullanman gerekir ki turkiyede en cok atesli silahla yaralanma olayi bu sekilde gerceklesir ve oldurucu degildir . 1mm capinda 100 tane delik . derinin az altina kadar ancak girebilir . tamamen doktora eziyet baska bir sey degil . yok etkili olsun istersende kocaman sacmalar doldurursun ama o zamanda 10 m mesafadeki hedefi zor vurursun . kisaca pompali kisa mesafade gosu . dalacan bir odaya bammm bamm bamm . temiz hizli eheheh pompali kısa mesafede. ok. ama verdiğin bilgiler yanlış. tek kurşun diye tabir edilen fişekten kullanırsan pompalı ile en uzun mesafede en büyük etkiyi yaratırsın.ucuna şok takarsan en uzun mesafede en öldürücü etkiyi tek kurşun ile yaparsın. saçma kullanırsan kısa mesafede saçmaların aralarındaki mesafeler daha cok acılarak, uzun mesafedeki hedefi vurmakta zorlanmasan bile en az etkiyi yaparsın.üstelik ince saçma tek kurşuna göre daha çabuk soğur ve daha kısa mesafe kateder. avcılık yaptım ordan bilip söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Huun iyi saçmalamışsın (aww kelime oyunu bile yaptım lan) aga hasdfjajdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yani şimdi burda avcıyım diye geçinenler 100 metreden yanban domuzu vurduklarını mı söylüyorlar yoksa ben herşeyi yanlış mı anladım? tanesine 40 dolar verdiğin fişekle evet 1 km ye de ateş edersin de, konuyla ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 el altından 30 dolara AK47 bulunuyor hocam, 40 dolarlık mermi nedir :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 görüşelim o zaman. ben 200'e satıyorum. konuda anlaşılamayan noktalar var sanırım. şöyle yapalım. sırt sırta verelim. ben 500 mt yürüyeyim, bana arkasını dönen de 500 mt yürüsün. aramızda 1000 mt olduğunda birbirimize ateş edelim. bende 458 winchester var ama... gerisi de istediği yivsiz silahı ve muhimmatı alsın. hadi gelin birbirimize ateş edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ben bazukayla gelirim yalnız. hatta topla tüfekle, ağır sanayii hamlesiyle gelirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 yahu o mesafeden tas atsan daha etkili olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 senko said: ben bazukayla gelirim yalnız. hatta topla tüfekle, ağır sanayii hamlesiyle gelirim... bazuka, top, tüfek'ten sonra ağır sanayii hamlesi demen umut sarıkaya'yı çağrıştırdı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bence cüneyt arkın'ı çağrıştırması gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar