Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=abazalıktan+edebiyatçı+olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bittus said: cengiz kurtoğlu dinleyen irem adında sevimli ve güzel bir hatun LOLOLOLOLOL tadıma bakabilirsin diyor üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahaha abi tadıma bakabilirsin ne lan başka cümle mi bulamadın hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 said: (dengizik, 29.06.2010 14:37 ~ 15:31) ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bi kaşık alsaymış lan hatırı kalmıştır kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 said: -evet, sevgilim beni henüz bir saat önce terk etti, en yakın arkadaşlarımdan biriyle berabermiş. inanabiliyor musun? -aman tanrım! ne kadar da acı bir tecrübe. bu arada ben faysal. -memnun oldum faysal, ben de irem. bir kızla tanışmanın en saçma yolu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 SeaGle said: bi kaşık alsaymış lan hatırı kalmıştır kızın bi tarafı da şişmiştir belki. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Faysal, i have some bad news for you... Şaşırdım ayrıca hiç kimse ididntreadlol.gif koymamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 herkes okumuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 önce bir sıcaklık sonra bir soğukluk kısmı eksik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Quel-Thul said: Saeros said: o belki yenilmişti ama ben ASLA! hemen oracıkta çükümü makaslamaya başladım, bir yandan da hıçkırarak ağlıyordum haujhjdusgf ahauhhauhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vaperon said: Faysal, i have some bad news for you... Şaşırdım ayrıca hiç kimse ididntreadlol.gif koymamış... çünkü başlık win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bone said: said: -evet, sevgilim beni henüz bir saat önce terk etti, en yakın arkadaşlarımdan biriyle berabermiş. inanabiliyor musun? -aman tanrım! ne kadar da acı bir tecrübe. bu arada ben faysal. -memnun oldum faysal, ben de irem. bir kızla tanışmanın en saçma yolu herhalde bir de burda faysalın dindar insanların tabu olarak gördüğü tanrı kelimesini kullanması var, hani 2 mindfuck 1 arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Melis Gökçen çoçuk bilgisiyarında oynarken bu yazıyı görmüş hiç kafasına takmamış ve 3 saat sonra ruhLar tarafından bıçaklanmış ve hiç biyerinden kan akmamış evinde sadece bir odada şu ses çıkıyormuş ''İNANMAYANLARA İBRET OLSUN'' SENDE İNANMASSAN 3 SAAT İÇERİSİNDE RuhLarı görebilirsinz Bunu Her 20 Yorumun aLtına yapıştır yoksa 3 saat içerisinde ruhları göreceksin [ARKADASLAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nefesime 15 yaşımda yarıldım, ağzıma akabilirsiniz diye sadece ben mi okudum := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 + kola 5 lira oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aman tanrım! bu da neyin nesiydi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 peki almanlar nefsine 15 yaşında yenilince biz de mi yenilmiş sayılıyoruz yoksa tadlarına mı bakıyoruz edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 long sen korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Faysal askerde çok dayak yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 gay alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Faysal'da sıkıntı var.Hayat ne kadar enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ss yok caps yok.. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar