SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 babam konaminin sahibi doruk sana hakaret edicem zıhızıhı düştü mü piyasaya bunlar, çıktı mı? demo demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nileppezdel said: PES'i iyi oyun diye savunmak saçma değil. PES iyi bir futbol oyunu, FIFA da iyi bir futbol oyunu. PES arcade türünde iyi bir futbol oyunu, FIFA simülasyon türünde :) Burnout ile GRID'i karşılaştırmak gibi yersiz bir şey. Farklı kulvarlardalar. Ha PES, FIFA'dan daha gerçekçi, daha simülasyon derseniz, o zaman komik olursunuz işte. Yoksa ikisi de iyi oyunlar, "ben fantastik futbolumu severim, pes oynarım" dersiniz, eyvallah Ayrıca beğendiği bir ürünü insan istediği kadar savunabilir, gelip onlara zavallı demek daha zavallıcadır bence kesinlikle özetlemiş durumu bir oyun daha iyiyse buna iyi demek kimseyi gocundurmamalı. burdaki asıl problem ak olan birşeye kara demek. yoksa konami ye teşekkür ediyoruz yıllarca oynadık oyununu ve ea yı rekabete mecbur bıraktı ve dünyanın şu ana kadarki en iyi futbol oyununu(oyun demek biraz saçma simülasyonunu) yaratmasına vesile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aradaki && ibaresiyle birlikte söylenmiş bir cümlenin yarısını kesip de ona laf etmek zavallı bir demogoji denemesi olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Cümlenin tamamında da aynı anlam var yalnız, birbirine laf da sokarlar her şeyi de yaparlar. Fener-GS tartışması yapan taraftarlar, birbirlerine laf sokanları da zavallı buluyorsundur. Ne güzel insanlara tepeden bakmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ee bi takımın korakor fanatikliğini yapmak, diğer takımları "siz boktansınız biz süperiz siz kötüsünüz takımınız da kötü zıhehe" diyerek kendi aklınca aşağılamak, hele ki sana bir katkısı yararı olmuyorsa o takımın, apaçık bir zavallılık göstergesidir. takımını seversin, desteklersin o ayrı, konumuz da bu değil ayrıca. burada iki futbol oyunundan bahsediyoruz ve hangisi daha iyiyse onu oynarız yani "fifa çok süper ahahahaha nası koduk bu sene pesçilere" demek kadar abuk bişi yok. ikisinin de iyiye gitmesi futbol oyunu seven herkesin yararına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 İnsanları keyif aldıkları yada stres attıkları şeylere göre zavallı diye sınıflandırman hoş değil. Rekabetin oyunculara yaradığı konusunda haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yoo ben gayet öyle düşünüyorum. tüm hayatımız boyunca hayat standartlarını yakalama pahasına bi tarafımızı yırtıp, göstermelik bir sosyal statüye sahip olabilmek için bize sunulan kapitalist tuzaklara düşüyorsak, bunu bile bile bizi futbol, magazin, muz cumhuriyeti siyaset haberleriyle uyuşturup, hadi oğlum hadi yavrum bunlarla tatmin olun siz demelerine izin veriyorsak gayet zavallıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bak sen şu işe heyhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ignorance is bliss. Adamların kafaları rahat, tek derdi aşkımemnu, beyim ne oy verirse o diyorlar zaten. Gerçek dünyayla ilgilenip canımız sıkıldığı için, gerildiğimiz için biz zavallıyız aslında. Yani bakış açına bağlı da mutsuzluk da zavallılıktır bence ve insan korkunç derecede cahil ve aptal değilse gerçek anlamda mutlu olamaz diye düşünüyorum günümüz dünyasında. Şöyle bir tartışmayı da PES başlığında yaptık ya yani.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tam olarak abartıyormuyum bilmiyorum ama bir tespit yapacak olursam, Fifa 11 daha çok ilerleyen yaşlardaki insanların işi gibi düşündürüyo insanı. Pes daha çok bir oyun gibi. Ama her kategorik oyunda değil ama her zaman oyunlarda daha bi gerçekliği aramazmıyız?. Yapay zekanın daha fazla olması gibi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 pes gibi boktan bi oyununun topiğinde hayatın anlamını çözmüşsünüz tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Siyonist said: tam olarak abartıyormuyum bilmiyorum ama bir tespit yapacak olursam, Fifa 11 daha çok ilerleyen yaşlardaki insanların işi gibi düşündürüyo insanı. Pes daha çok bir oyun gibi. Ama her kategorik oyunda değil ama her zaman oyunlarda daha bi gerçekliği aramazmıyız?. Yapay zekanın daha fazla olması gibi vs.. O tercih meselesi. Ben mesela NFS2:SE oynamayı Gran Tourismo oynamaya bin kere tercih ederim. Çünkü arcade araba yarışlarından daha çok hoşlanıyorum. Ama Gran Tourismo da çok kaliteli oyun, yarış simülasyonu türünün en iyisi. Kıyaslama yapmak saçma böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Beyler siz ciddi misiniz, stand-up mı yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nileppezdel said: Siyonist said: tam olarak abartıyormuyum bilmiyorum ama bir tespit yapacak olursam, Fifa 11 daha çok ilerleyen yaşlardaki insanların işi gibi düşündürüyo insanı. Pes daha çok bir oyun gibi. Ama her kategorik oyunda değil ama her zaman oyunlarda daha bi gerçekliği aramazmıyız?. Yapay zekanın daha fazla olması gibi vs.. O tercih meselesi. Ben mesela NFS2:SE oynamayı Gran Tourismo oynamaya bin kere tercih ederim. Çünkü arcade araba yarışlarından daha çok hoşlanıyorum. Ama Gran Tourismo da çok kaliteli oyun, yarış simülasyonu türünün en iyisi. Kıyaslama yapmak saçma böyle durumlarda Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte her kategorinin farklı bir oynanış amacı var derken. oyun isteyenle simülasyon isteyen der gibi. zevk işi. fifa işi ilerleyen yaşlardaki insanların tercihi derkende. pes ergen işi diyip yeni bir tartışma yaratmakta istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kendinizi kandırmaya devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 arcade futbol oyunu mu olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nileppezdel said: PES'i iyi oyun diye savunmak saçma değil. PES iyi bir futbol oyunu, FIFA da iyi bir futbol oyunu. PES arcade türünde iyi bir futbol oyunu, FIFA simülasyon türünde :) şu bildiğin saçmalığın daniskası yalnız. oyunların ikisini de oynadım, fifa 11 in bağımlısı oldum hatta bence pesten daha iyi, ama böyle bi ayrım kesinlikle yok. öncelikle özel hareket kullanmadan adam geçmenin gerçekten çok daha zor olduğu bir oyuna "simülasyon" demek saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kadroları düzelten patch çıktı mı? bi de online play nasıl eskisi gibi çok mu takılıyorr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 şunu düzelten bi patch de çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 PrudenT said: nileppezdel said: PES'i iyi oyun diye savunmak saçma değil. PES iyi bir futbol oyunu, FIFA da iyi bir futbol oyunu. PES arcade türünde iyi bir futbol oyunu, FIFA simülasyon türünde :) şu bildiğin saçmalığın daniskası yalnız. oyunların ikisini de oynadım, fifa 11 in bağımlısı oldum hatta bence pesten daha iyi, ama böyle bi ayrım kesinlikle yok. öncelikle özel hareket kullanmadan adam geçmenin gerçekten çok daha zor olduğu bir oyuna "simülasyon" demek saçma yani. Sadece yanından koşarak yada yürüken sağ sol değişimleriyle adam geçilen oyun daha arcade'dir. Öyle bir ayrım zaten tabii ki tam anlamıyla yok ama FIFA çok daha gerçekçi, player vs. player olarak bakarsan çalım olayı gerçek hayattakiyle neredeyse aynı FIFA'da. PES'te ise çok sürreal. Futbolcu fiziklerine ve animasyonlarına girmiyorum bile. PES iyi oyun ama PES'in gerçekçi olduğunu savunmak saçmadır diyorum kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iyi de abi öyle adam geçiliyor gerçek hayatta hiç mi maç yapmadın halı sahada, hiç mi maç izlemedin ehueh. sabri bile bi deparla adam geçiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Siyonist said: şunu düzelten bi patch de çıksın ehehe ne saçma bir bug lan bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 E tamam player vs. player oynarken geçiliyor sadece koşarak FIFA'da da. PES'te fazla kolay işte sorun o da ondan başka sorunları da var zaten tek sorunu çalım değil. 2011 ps3'te iyi sanırım ama bilgisayar versiyonu çok başarısızdı. Bilgisayara karşı çalım diye bir şeyin neredeyse olmayışı ve sadece pas manyağı yaparak ezbere gol atılışı bence de tatsız bir durum FIFA'da =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 AHAHAHAHAHA o bug ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Oyunun orjinalini alan birinden şunun cevabını merak ediyorum: Kadrolar ve formalar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için güncel mi? Mesela Guti Beşiktaş'ta mı ya da Misimovic Galatasaray'da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar