GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Şu defans tespiti doğru bir tespit olmuş yalnız. Pes fanboy olaraktan fifa2010 u ps3 projektör eşliğinde oynadığımdan bu yana PES oynayamaz olmuştum ama şu tespiti gördükten sonra hak verdim, PESte defans kasarken çok uğraşıyordum, fifada hiç o kadar kasmaya gerek yok defans için. 2011 nasıl iki oyunda nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 hedegog aynen dediğin gibi peste defans mal gibi adamın arkasında kilitlenip kalıyo ve çok yalan goller oluyordu oyunda. bu fixlendiye çok iyi. müzik benim için np zaten. hala daha "give the power to the people noowww" diye bağırarak formation settings yapan bi insanım :D (pes 2009) ama sağ analog ile çalım beni üzdü. pes2009'da tek top alıp alayına çalım atan messiden şikayetçi olan bi community kalkkıp da r-stick'e eşşek gibi çalım atma teknikleri getircekse, bi noktadan sonra tatsız olur galiba maçlar. bu özelliği sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 demosunu oynarken ps3 sarı ışık verdi. tedavisi varmıydı bunun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 o kadar kötü bir oyun ki pes, ps3'ü de yalama etmiş işte , HDD yerinden vs. oynayınca oluyor genelde bildiğim kadarıyla :D PS3'ü kapatıp HDD vidalarıyla oynayın, sıkıştırın geçiyor diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bayaaa güzel olmuş bence oyun, önyargısız 1-2 maç yapsın bence herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sarı ışık ps3 ün katili. İşlemciden kaynaklanan bir sorun. Çözümüde geçici. Googledan aratırsan bir dolu geçici yöntem bulucaksın. Ama ne yazıkki elinde sonunda ps3 gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Nedir bu sarı ışık olayı harbi ya , tam olarak neyden kaynaklandığını kimse bilmiyor , çözümlerin hepsi geçici , sony ye yakışmıyor böyle olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 JB'li oyunu indirip oynayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bu arada final code PES 2011 'de -Eski wide kamera da seçenek olarak var -top fiziği demoya göre daha başarılı deniyor vs vs demoya göre final code arasında birçok fix oldugu söyleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Çıkmış sanırım? Benim her zaman gitar hero oynamaya gittiğim ps cafenin face adresinde pes 11 gelmiştir diyo gidip oynayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 demo güzel bi indirin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 havlu ile kapat iyice. makine öyle çalışınca kendine geliyor. yanlız sar işik göremediğin gibi yeşil ışıkda gidiyor tek problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bu arada çıktı oyun dün Fifa'yıda PES ide aldım güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mardox said: demo güzel bi indirin bence :) demoya göre karar vermesin kimse uyarıyorum yanlış izlenime kapılırsınız not: full versiyonda oyun kat kat başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Malesef bu yorumu yapmak zorundayım.. Hayatımda ilk kez Fifa oynadım dün (fifa 2003ten beri) ve çok ön yargılı olduğumu gördüm daha önce birçok kişiyle "Fifa ne ya PES'ten öte futbol oyunu olamaz" şeklinde yorumlar yapıyordum ve aklımın bir ucuna bile şu Fifa'yı deniyim şeklinde bi düşünce gelmedi Dün Hem fifa hemde PES i aldım (Fifa'da 11 a side maçlar olduğu için sadece) Ve çok çok çok üzülerek şu yorumu yapıyorum bir hard core pes oyuncusu olarak az çok ta tanınırım online PES'te .. Fifa PES'i geçmiştir.. Bunu bana bile söyletebildikleri için saygı duyuyorum EA Sports'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 epey oldu geceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zaten hepimiz pesçiydik.fakat devir degişti işte :). ps4 te belki yine konami devralır.fakat ps4 cıkana kadar pes oynanıcak oyun değil. yani bazen gerçekten konami babasınınmış gibi savunanlar cıkıyor pesi şaşırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hem fifayı hem pes 11'i nasıl aldın arkadaş? ayın 8inde çıkcak daha pes. eğer pes 10 dan bahsediyosan bence 9'dan bile kötüydü. bu sene pes 11 olmuş gibi gözüküyor.. yalnız demoda ibo barçada kalmış onu düzeltirler heralde yoksa ac milan oynıcaklar üzülür :P.. neyse bi de az evvel gol attım, dayanamadım buraya koştum. ben hiç bi pes serisinde topun yerden sektikten sonra böyle güzel yön değiştirdiğini görmemiştim. çok şık bi gol oldu. 360 pas olayı zaten çok iyi. ciddi şekilde oyunu kontol ediyosunuz. ama bazen sabri gibi geri pas veriyosunuz :D defans çok güzel top kesiyor ve rebound toplara çok akkılı yaklaşıyor. kaleciler desen bu sene hakkaten olmuş. ayağı çıkarttığı topu zıplayıp yakalıyor eskiden olsa o top kaleciden sektikten sonra mal gibi kalırdı kaleci :P valdes bile iyi oynuyo daha ne diyim. user interface çok iyi olmuş. bayağı hareketli ve oyuna heycan katıyor bence. formation settings cm tadında olmuş. hem de pratik bi şekilde müdahale edebiliyosunuz herşeye. bi de arkadaşlar siz ediniyosunuz tam sürüm hakkındaki bilgileri :P @red dostum biz fifaya bişi demiyoz ama pes11'i sevdik diye yadırgadın bizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Şunu anlayın arkadaşlar, PES 11 olmuş ama FIFA 10 kadar olmuş. FIFA 11 zaten 10'un da üstüne koyduğundan PES'ten daha iyi. Yoksa PES gecikmeli de olsa hamleleri yaptı, ileride ne olur bilinmez tabi, belki tahtını geri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sevgili arkadaşlar :) iyidir kötüdür buna bişi demiyorum. fifayı oynamadım. toplam 5-6 defa oynamaya kalktık ama bi türlü olmadı işte. ya sevmedim ya beceremedim bilmiyorum. sonuçta arkadaş çevrelerinde iyi ve ya kötü pes'in tahtı kolay kolay sarsılmaz. kaç defa bulaşıktan yemekten yırttık yani pes sayesinde bi vefa borcumuz olsun :D şu an yaptığınız iş red alert oynayanlara lol sc daha iyi niye red alert oynuyosunuz, ve eyc off varken sc mi oynanır vs vs.. bizim burda demek istediğimiz pes 11'de bayağı iyi yol katetmişler. pes11 konusunda kafasında soru işareti olanlar için gidişat iyiye doğru. ha fifa mı alırsınız pes mi onu bilmem. onuherkesin kendi kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nileppezdel said: Şunu anlayın arkadaşlar, PES 11 olmuş ama FIFA 10 kadar olmuş. FIFA 11 zaten 10'un da üstüne koyduğundan PES'ten daha iyi. Yoksa PES gecikmeli de olsa hamleleri yaptı, ileride ne olur bilinmez tabi, belki tahtını geri alır Sana göre.... Mardox bu arada pes 11 çıktı.Cafeye bile geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 pes 2011 biraz oynadım da.. olmuş sanki oyun ya. konamiye ettiğim küfürlerin bir kısmını geri alıyorum şimdilik. fifa 11 de oynadım ama pes baya gelişmiş, eksiklerini kapamış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 allah cezanızı versin galatasarayda hala carrusca keita falan var abi. offf. gerizekalılar ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bak soğudum abi o zaman lan o ne aghbgsandsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 eee shopto 8 ekim diyo daha hay ağzına ettiklerimmm yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar