Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2011

Red

Öne çıkan mesajlar

Demin facede videosunu gördümde.fifa nın henuz adam gibi traileri cıkmamış.fakat pes 2008 le başlayan o atarimsi goruntüsünü üstünden atmış gibi.fifamsı olmuş bu sefer.

pes 2011 / face

onumuzdeki sene fifayla kapışabilir gibi sanki.ea saçmalamazsa fifadan şaşmam uzun süre ama peste alabilirim alternatif olarak :)

penaltıları ve online oynamayı düzelttiyse pes iş yapar
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi pes vs fifa olayına dönüyor hep ama

benim cocuklugum pes wining oynayarak geçti.her oynayışımızda ayrı hayran kalırdık

ama ps3 le beraber durum degişti.pes 2008 idare ederdi ama 2009 ve 2010 çok leş oyunlar.

ki hala oynayanlar ya pcde oynuyor yada konsolda hiç fifa oynamadıkları için pes oynuyorlar

ben etrafımda fifa oyun mu diyen adamlara fifa cd mi verdim deneme amaçlı.o cdler zor geri geldi.hepsi fifa 10 aldı bu sene.

ben fifa 2001 den sonra fifadan nefret eden adamdım.

suan pc durumunu bilmiyorum ama pcde fifa kötü oluyor hep

fakat konsolda fifa oynamadan pesi savunmayun derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tam tersi ya. Bak PES fanboi olarak söylüyorum. FIFA fazla gerçekçi, bazı saçma yanları var, R2'ye basıp dans etmeden çalım atmanın aşırı zor olması gibi, ama PES'e göre çok daha gerçekçi. PES daha arcade, hızlı maç olur ardarda adam geçmeler, fantastik goller falan. FIFA'nın kalecileri anormal iyi bir de. O da bir sorun. İki oyun da gerçekçi dğeil kısaca, ama FIFA daha simulasyon, PES daha arcade. Ama son 2 oyun kalitesiz arcade'di. Kaliteli arcade olsun yine PES alırım, eğlenmek için oynuyorum sonuçta, bol bol goller atıp adamları geçip arkadaşıma laf atabilmek istiyorum. Ama FIFA iyi işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni fifa oynuosun.calım atmanın r2 ile alakası yok.fifa 09 dan beri yüzlerce online maç yaptım milletle.hani r2 ile bir maç içinde 3-5 tane calım atan yada atamayan oluyor.hani maç çok koparsa öyle fantastik şeyler deniyorlar ama.r2 ile çalım atmak hem zor hemde her zaman atılmıyor.bu yuzden millet kasmıo hiç maç içinde.

sadece adamı yönlendirerek gayet güzel calımlar atıyorsun.

fifa 10 kalecileri pese göre daha iyi.ama yinede bazı konularda iyi değiller.pesteki kaleciyi açma olayı daha iyiydi.bunda kaleci saçmalıyor.koltuk altından çok gol yiyor mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adama karşı her türlü atarsın, yapay zekaya karşı koşarak çalım atılmıyor yoksa arkadaşa karşı oynarken R2'ye basmadan ben de atıyorum çalım rahat rahat :)

Kaleciler fazla iyi abi, gerçekçi değil yani bu kadar iyi olmaları. Öyle kurtarışlar yapıyorlar ki hani dünyada 10-15 kaleci anca yapar o kurtarışları, coca cola league 1 takımının kalecisi yapıyor sdfsdf Biraz daha gol yiyebilir kaleci yapmaları lazım ve evet çok mal açılıyorlar PES'e göre. Zaten hani bi nba 2k10 eşdeğerinde futbol oyunu yok ki :(
Sosyal ağlarda paylaş

ah be istedigim trollugu yapamadim.

ya soyle bi olay var isin gercegi benim icin, hic fifa oynamadim pes oynadim iste 2008den beri galiba.

simdi biri gel fifa oynayalim derse oynamam niye cunku adam elime verir, ama peste kolay kolay elime veremezler benim. sirf bu yuzden pes oynuyorum.

fifa daha iyi olsa bile simdi otur ona alis, iddaali olana kadar pratik yap vs uzun is, useniyorum ki cogu arkadasimda aslinda bu yuzden oynamiyor, bahane olarakta fifa sucks diyorlar iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlar da iyice karıştı zannedersem. World cup 98 mi ne oynamıştım en son futbol oyunu. İki yıldır kenarda duruyor, nadiren oynuyorum, psp'de FIFA '08 kontrolleri bile komplike geliyor bana. Ve git gide daha profesyonelce, oyuncuya daha çok hareket yaptıracak, daha çok kastıracak şeyler çıkıyor sanki. Birisinden diğerine geçmek zor olsa gerek dediğin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

max 1 hafta alısması

ben mesela hep pes tuşlarına alıstıgımdan tuşları pese göre yaptım

arenada bol bol şut ve hareket deneyip bide manager mode patlattın mı h2h kapılarını açabilirsin :)

tuslara alismasi 1 hafta da pro oluncaya kadar 1 sene gecer en az.
Sosyal ağlarda paylaş

fifada pro olmak diye birşey yok arkadaşlar.pesteki gibi tuşa hızlı basan kazanmıyor.el alıskanlıgını kazandıktan sonra gerisi takımı ve oyuncuları tanımaya bakıyor.aynı takımla kendi taktiğini bulduktan sonra kazanırsın

fifada taktik çok önemli.custom tactics ve oyun içindeki defensive ofensive i zamanında uygulamak önemli

o ranklerdeki 1000 maç streak yapanlara bakmayın.onlar şaşırmış.muhtemelende bug mug bulmuslardır

taze başlamış birinin oyun tarzı v e taktiği ters geliyor mesela.hiçte öyle 8-9 atamıyorsun

bütün maç tek kale oynasan dahi yenilebiliyorsun.aadam kapanıyor 10 kişi.topta girmiyor bi şekilde.tak kontra bitti :)

mesela chelsea real madrid gibi takımlara atak başlayınca çok iyi alıyorlar aşagı.ama liverpool manchester gibi takımlarada açık oynayınca iyi oluyor.yani kendi adıma oyun tarzım açısından

takımları adamları bilmek lzm.oyunun gidişatına göre taktiği adam gibi uygulayan gayet kazanıyor.

mesela yeni fifaya başlamış bir arkadaşım var.adamın oynayışı bana çok ters geliyor.genellikle berabere bitiyor maçlarımız

mesela bu forumda anelor arkadaşımız var.special movesla herturlu geçerim diyordu.son oynadıgımızda 4 tane attım.diğer maçıda ittire ittire kazandı :).2 maçtada special movesla 1-2 defa calım atabilmiştir

shapsalla oynarken mesela baya zorlanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla fifa'da da ne kadar iyi oynarsan oyna, ne kadar taktik yaparsan yap oyunun açıklarını ve oyuncu boşluklarını iyi bilen her şekilde futbolu daha iyi bilen ve oynayanı yener.

Bazı adamlar var, artık böyle gelişine vuruyor gibi gözüküyor lakin topu attığı yerde senin adamının ne yapacağını biliyor vs. ona göre oynuyor.

Bazı adamlar var pas verme şekillerinden tut, şut çektiklere yere kadar hepsi hedefini buluyor vs.

FIFA'da çok iyi bir oyun değil abartıldıığı kadar ama PES ile karşılaştırıldığında 5-6 kat daha iyi bir oyundur. PES futbol değil zaten Arcade oyun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...