yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=423612222368 abv bu ne böyle ya çok tatlı :D özet: yetenekli zeki ve şaklaban bir kuş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bizim forumdaki liseli kuşçunun eline ayağına vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bu muzik ne? cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 acaba kaç gün kaç yıl uğraştı kuşa onları yaptırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sırtüstü yattığı an sandalyeden düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 videoda chemical var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hergonan said: bu muzik ne? cok kotu. liquid tension experiment - paradigm shift portnoya rudese falan laf etmiş oldun bu lafla sfd edit:ne acid raini be saçmaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ehuh ne güzel ugrasip egitiyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 zeki hayvanmis. bende eskiden papagan vardi sadece evdeki telefonun sesini taklit ediyordu biz baya bir sure eve telefon sapigi dadandigini dusunmustuk. bizimkisi iste ole bos isler yapiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Revangelis said: Hergonan said: bu muzik ne? cok kotu. liquid tension experiment - paradigm shift portnoya rudese falan laf etmiş oldun bu lafla sfd edit:ne acid raini be saçmaladım ben de dicektim progresif bu ama hangi grup bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Benim amcam hala taklacı güvercinle uğraşsın. Hakkatten kuş beyinli lafını çürütmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hayvan rengine gore koydu lan cemberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 adamda tık diye ses çıkartan bi metal düdüğümsü bir aparat var kuş işleri becerdiğinde ondan çalıyor kuş da anlıyor hallettiğini sanırım sonra da yemi kapıyor eheh mutlaka vardır bu terbiye etmenin baya derin teknikleri hakkaten hoş bi uğraş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 en muhteşemi taklaydı ya AHAHAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 delimanyakcapkin said: zeki hayvanmis. bende eskiden papagan vardi sadece evdeki telefonun sesini taklit ediyordu biz baya bir sure eve telefon sapigi dadandigini dusunmustuk. bizimkisi iste ole bos isler yapiodu ahahaha bizimkide zil sesini taklit ediyodu aynı orjinali gibi ses cıkartıodu hırto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 barbu said: hayvan rengine gore koydu lan cemberleri abi taklayı filan geçtim. kuş şunu yaptı yani, diğerlerini yapmasa da olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Black-ice said: videoda chemical var. AHHAHAHAHHAHAHHAHA ADAM HERYERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahah takla atması çok tatlıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tamam papağan milleti zeki epey de bu ayrı bişey olmuş yahu, dahi gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 böyle papağınım olsun köpeğimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 genelde şartlı reflekslerle ezber eğitimi yapmışlar ama köpekler de yapmıyo mu aynısını? demekki köpek = papağan. esas maymunları eğitiyolar, alet falan kullanıyor, ama onlar da şirin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 caponun gargası bile zegi oluyo aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar