senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 anlatmaya calissaydim da basliga sigdiramazdim su iste simdi benim hem hoparler hem kulaklik 3 girise ihtiyac duydugu icin su an ikisinden birini kullanabiliyorum. su edevattan alsam seste bozulma, kalitesizlik olusur mu? kalitesizlik derken hissetcegim kadarini kastettim tabi, rahatsiz edici bir kayip olur mu yane edik: jack coklayiciymis ismi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Hiç bilgim yok ama illa ki bir bozulma olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bunun 1 liralığıda var, 30 liralığıda 30 liralıkta çok fark olmaz ama 1 lik uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bozacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bozmayacağını zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bozabilemeyeceğini zannediyemelibilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 birincisi cikistaki direnci arttirir. direnc artinca hattaki armonikler artar diye geyiklere girmicem. ikincisi araya ne kadar cok konektor girerse sesde o kadar bozulma olur, genel kural. kisacasi bozulur. ama kaynagin gucune ve hoparlorunden anlayip anlamayacagina gore bozulma seviyesi degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 hissetmezsin heralde yani 1 liralık kabloya 30 lira verceğin vakit hissetçeklerinin daha çok koyması lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 gitarda bilmiyorum ama ses kaydı yaparken söyle denir. kabloyu yoluna göre toplamaz karıstırırsan yapıcağın bağlantılardan eklerden daha cok bozar sesi. öle yanı bu tür seylerden cok korkmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bilgisayara ses girişi falan yapacaksan aman derim. kayıt yaparken illet oluyor. yok kulaklık çoklayacaksanız buyrun devam edin. çıkış gücü düşer ama gayet güzel dinlenir gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yok ses girisi deil cikisi yapilcak iste 5+1 aporlorle kulaklik icin. de aliyim mi almiyim mi simdi? her kafadan bir ses cikmis politik politik cevaplar verilmis :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 1 liralıktan al dene derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yalnız şu konuyu bir bilen (gerçekten bilen) açığa kavuşturmalı. ör. empedansı 30ohm olan iki kulaklığı bu cihazla bağladığımızda paralel bağlantıda toplam empedans 15ohm olur. Böyle olunca ses kaynağı olan cihaza iki kat güç ( voltaj x akım ) biner. Bu seviye cihazın tasarım değerinin üstüne çıkıyosa zarar verebilir mi? AMfilerde falan takılması gereken hoparlörün omajı belirtilir ama walkmanlerde falan bu tarz bi spesifikasyon verilmiyor. Ama yine de risk olabilir diye düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 1-2 liralık olanları sesi bozuyor. Hem volume olarak hemde kalite olarak düşüş oluyor. Fakat daha kaliteli ürünlerde bozulma hissedilmeyecek seviyede. Yolculuk yaparken arkadaşınla laptop'tan film izleyeceksen 1 liralık olanlar ideal. Al iki tane kaybedersen umrunda olmaz. Yok evde uzun süreli kullanıcaksan daha yüksek fiyatlı bir ürün tercih etmekte fayda var. Sonuçta sinyali kaliteli bir şekilde split etmen gerekiyor o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Perfectionist iyileri hangileri ki bi kac marka soylesene turkiyede bulabilecegim. bi de hakikaten tanesi 40tl ise gerek yok, 4tane alcam 120kaat e 5+1 sistem o kadar ediyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ne için bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar